|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
o matko ale nagrzmociłyscie
nie pamiętam co chciałam napisac ![]() Anisia a czy Piter pije sok marchewkowy? kiedys juz pisałam, ze kumoela sie męczyła z takimi zaparciami u córki i okazało sie ze winna była marchewka Wiki od paru dni robi takie bobki królicze przez to nagradzanie za wołanie ze chce siku wydzielam jej po kosteczce kinder czekolady , no ale wiadomo, duzo pije wiec i sika duzo na szczescie płaczu nie ma, czasem tylko mówi ze pupa boli bo za duzo jajo zjadła ![]() Anka a chodzisz do lumpka w dni jak jest nowy towar czy bez znaczenia? ta moja znajoma lumpkowa mi opisuje czasem jak sie baby leją i jak sie pchają do drzwi jak otwierają. Reklama media marktu przy tym wysiada Wersta ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- zapomniałam jeszcze Ola, jaka modniara moja przy niej to typowa łobuziara co po drzewach łazi w sukienkach od święta, a nawet jak po domu w spodniczce chodzi to jakos tak łobuzersko. A Ola jak dama, falbany i te sprawy
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Takuśna, Piotrek pija Kubusie badz Pysie, ale po tym to kupska robi normalne, bo tam procz marchewy sa jeszcze inne owoce przetarte, a one rozluzniaja Jak mial to zatwardzenie ostatnio, to akurat przez dlugi czas nie pil wlasnie sokow z marchwia ![]() Nie mam pojecia co go zatkalo, wymyslilam z mama, ze moze lekarstwa, bo jego przeboje zaczely sie, jak konczylismy chorobe ostatnia i pil duzo syropkow ![]() Nic to wracam do picia kawy!
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
hello
moje dziecko już na torach po przestawieniu czasu popijam i ja kawę, a potem mamy w planach odebrać nasz darmowy gadżet za podpisanie umowy z internetowej firmy, ponoć dostanę nowe głośniki , bo poprzednie popsute na maksa były Takuśna u nas na osiedlu to codziennie coś wykładają nowego w lumpku, czasem w ciagu dnia jakieś rzeczy dowieszają i tak się kręci, ale faktycznie koło 10 to już grupka stoi i pewnie tez tak jest że jak otwierają sie drzwi to każy sie rzuca na potrzebne kąski w tym sie nigdy nie wprawię, tu nadal mam poczucie niesmaku, pewnie dlatego , że kolejek nie cierpię a po drugie tłoku, nie to nie dla mnie ale pewnie po takiej akcji ktoś upolował puchaty szlafroczek dla dziewczynki z hello kitty, więc pewnie jak ktoś nastawiony na lepsze kąski to się bije ja chodzę z Mikim ot tak sobie przy okazji spaceru, co wpadnie w oko to wpadnie, a jak nie to żył nie będę sobie podcinać zresztą z dzieciakiem przy boku, już tak mobilnym jak nasze, to tylko się wpada do takiego przybytku i byle szybciej obskoczyć, bo moj M sie nudzi jedną rzecz zauważyłam z racji obecności u okulisty (gdzie jest zbiór dzieciaków prawie z całego województwa) to dzieciaki miejskie lepiej poubierane, a wiejskie jakieś starocia, z poprzednich dekad donaszaja, wniosek taki mi sie wysnuł , na wsiach nie ma lumpków i tyle a Kasiulko zamówiłam sobie ten nowy softlan edycja specjalna super pachnie mi bardziej pasi od tych klasycznych http://allegro.pl/softlan-unique-fre...513979764.html |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się smiac chce, jak ide do pracy, to kolo biura jest lumpek i zawsze w poniedzialek stoi tam niezla ekipa osob, srednia wieku +50... Kiedys przechodzilam jak akurat babka otwierala, ten tlum doslownie wpadl do srodka, a kolejka jak za komuny, gdy rzucili do papierniczego papier toaletowy...
Nie wiem dlaczego, ale ja takie przybytki omijam szerokim łukiem. Owszem wejde poogladac, ale tak samo jak ty, na zasadzie spaceru i jak nie ma tam tlumow. W zyciu bym nie stala w tej kolejce od 7 rano, bo o 8mej otwarcie i chce byc pierwsza Nie kumam takiego zachowania. Podobny ruch notuje jak w Lidlu maja rzucic cos ciekawego z gadżetów dla dzieci, to z rana atak zakupoholiczek mnie przeraża. A jeszcze to grzebanie w tym koszu i rozwalanie wszystkiego mnie juz w ogole zniesmacza
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
jakie długie posty z rana
![]() kawę piję i to na tyle bo lodówka pusta. małż odprowadzi dziecko i coś przytacha,a po rozmowie kwalifikacyjnej skoczymy do Lidla. znów mi mrówki włażą może jeszcze po lidlu zdążę okno umyć w kuchni i tam ogarnąć to proszek na zewnątrz wysypiemy, grrr właśnie jedną utłukłam i w dużym pokoju bo przez balkonowe też mi wchodzą wypada jeszcze kozaki do spódnicy założyć ?
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ale mam braki a dziecię juz spac nie daje no to nie mam pomysly Anisia, moze faktycznie syropy, ulotke czytałas?
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzis zalozylam moje czerwone szpilki ![]() Teraz jest wlasnie pora na migracje mrowek W jednym mieszkaniu mamy ten sam problem, w naszym nie, bo u nas za zimno ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() Zreszta, wczoraj dalam mu gruche williamsa, wiec zobaczymy jak dzisiaj bedzie z kupkaniem Takuśna nie wyspalas sie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
kozaki na wiosnę upieczesz się stada staruszków nagrzanych na promocje są w każdym markecie w dniu wejścia oferty , miałam tę przyjemność ostatnio zobaczyć w realu, jak pojechałam z Mikim po pampki , o masakra wszędzie emeryci, łażący jak święte krowy z pretensją w oczach, żeby uważać na nich bo nie kontrolują którędy chadzają
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz teraz nie ma czegos takiego w modzie jak wypada czy niewypada
ale nie wiem czy sie nie ugotujesz ![]() Anisia moja kumpela z tego zyje wiec dla niej to chleb powszedni. Parcie na drzwi to jedno a potem sie na wieszaki rzucają i ile sie na ręce zmiesci i dopiero przebierają a nie raz jej na złość baby robiły i wszystkie dziecięce wieszaki zbierały zeby została z niczym. Masakra
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
wtedy o wszystko trzeba bylo sie bic
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
o 10tej rano to się nie ugotuję
![]() to jest ten plus,że blisko. gdybym miała rozmowę na 10. gdzieś w P-niu to za chwilę bym się zbierała do wyjścia
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
koleżanka mi kiedyś wspominała, bo była załamana , pojechała specjalnie do lumpka, na dziecięce rzeczy, a tam dwie handlary zarzuciły prześcieradło i nikt nic nie mógł kupić, bo powiedziały że wszystko biorą, potem oczywiście robiły przebierkę co im potrzebne, ale zachowania faktycznie iscie jak z komuny
dla bywalczyń Lidla, czy zauważyłyście że w tym roku jakoś rzadko zdarzają się tematyczne światowe tygodnie z jedzeniem z danego kraju ? w poniedziałek ma być tydzień toskański, ale kiedyś to częsciej coś oryginalnego można było potestować Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-31 o 08:38 |
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Lidla to faktycznie jakby rzadziej Choc zdarza mi sie trafic na jakies specjaly, ostatnio bodajze trafilam na wloski i grecki tydzien ![]() Kupilam pare fajnych rzeczy do testowania, a najbardziej smakowaly mi takie wieeeeelkie smaczne oliwki w duzym fikusnym sloju
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny idę wysmarować prośbę w ogrodzie
helpunku
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawostki o dzieciakach
http://dzieci.pl/chgid,13272406,titl...at_dzieci.html
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ten softlanik znam
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też nie jestem wojowniczką szmateksową.... ale chyba zacznę tam raz za czas zaglądać.. a wczoraj wieczorem odkryłam, że otworzyli obok mnie "ekskluzywny lumpek" wiecie, taki co to używki są, ale wszystko ładnie na wieszaczkach, muzyczka leci, porządek, no i ciuszki faktycznie poprzebierane. Nie było tam czyściwa, więc może będzie jakieś źródło tanich ubranek.
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
największe okazje tylko na wagowych, na wycenach juz nie licz na okazje.A takie "ekskluzywne lumpki" to zdzieraja strasznie czasem---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- jaki obwód głowy mkają teraz nasze dzieci? juz tak dawno nie kupowałam jej czapki ze nie mam zaielonego pojęcia zwykle z nia mierze
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-03-31 o 10:05 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna dziękuję, wiadomo za co
![]() Ola ma czachę ok 50 cm może coś więcej, ale kupuję jej na 50-52
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tym nowym ceny były takie same mniej więcej jak w tych, co ostatnio szperałam nie wiem... może się jednak nie przekonam ![]() no, ale 7 zł za spodne z H&M to nie tak dużo chyba.... idę na zakupy |
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
deczko za duza, ale da sie nosic, bo w polarowej mu juz za cieplo bylo
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Sosono cena za spodenki firmowe spoko
nie zniechęcaj sie. Ja chodzę czasami zeby poprzeglądać i jak mi sie cos spodoba to biorę bo nawet jesli mają to byc kolejne spodnie to grzech nie dac paru zł ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- wróciłysmy z biedrony Wiki uwielbia ten sklep kupiłam jej kalosze za 25 zł, wiec juz ma, nawet fajne są. Są tez płaszczyki przeciwdeszczowe, fajnie na zdjęciu wyglądają, bardziej sie nie przyglądałam bo nie miałam czasu. No i musiałam kupic młodej koszyczek na jajka bo nie chciała odpuscic. No i nie ma tlumaczenia ze jajka są dopiero na świeta, za 3 tygodnie zmusiła mnie zebym jej napałniła koszyk jajkami czekoladowymi i sie cieszy jak dzieciak
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po zakupach.. z tonę ich przyniosłam, choć nie wszystko kupiłam, żeby nie dźwigać...
no właśnie planuję się dziś do Biedry po ten płaszczyk wybrać mam nadzieję, ze u nas będą...
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
ooo,to i ja polecę do Biedronki
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
witam
u nas robi się lato ja do lumpków jakoś nie lubię chodzić bo ja nie umiem /może umiem ale wstyd mi kopać w tych ubraniach, tzn u nas też na wieszakach / I jak już idę to i tak mało kiedy coś znajduję //no i nie cierpię jak potem mam takie brudne ręce / raz kiedyś weszłam do takiego lumpku - co na oko wyglądał jak zwykły sklep /tzn wiedziałam co to za sklep, ale pożądek tam taki jak w każdym normalnym sklepie, no bardzo często pisze kartka wyprzedaż 50 % - no to weszłam zobaczyć - no fakt ciuch może i fajne ale jak na używki to ceny kosmiczne /nawet po przecenie / np. jak mam dać za sweter 50 zł. to ja już wolę kupić sobie nowy dobra idę korzystać ze słoneczka a może wezmę się dziś za przesadzanie kwiatków //dawno im ziemi nie zmieniałam |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie polecę do Biedronki bo mam daleko
![]() Może jutro skoczymy zanim TŻ do pracy pojedzie. Dajcie cynk jakie są kolory/wzory Chyba, że na stronie jest i zaraz znajdę :PWerstusia, tak jak Anisia mówi... dłuuuuugo leciały Cudowne lata na VH1Pl czyli na tym niby drugim Comedy Central ![]() Dziś znowu mnie czeka przesiadywanie na placu zabaw Co prawda panienka rano z tatą była, ale już widzę że nie odpuści bo "mamusiuuuu jeśt nowa kaluzielaaaaa" ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Te biedronkowe płaszczyki jednak nie dla mnie... tzn nie dla mnie Mati w takim płaszczyku Na allegro znalazłam idealny czyli taki który na prawdę mi się podoba, z tym że cena już nie dla mnie Kurtka dla chłopaka też mi się strasznie podoba http://allegro.pl/next-pomaranczowa-...531590640.html
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
matulu, jaka cena za taki plaszczyk!
troche drogawo jak na przejsciowe ubranko
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() u nas też jakby lato najpierw od rana pochmurno było, potem padało i to nawet porządnie teraz super pogoda jest a młoda dziś 1 dzień u taboretowej już jakieś akcje robiła ze spaniem, że niby nie chce...a ta nie mogła dać sobie z nią rady
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

nie pamiętam co chciałam napisac 
na szczescie płaczu nie ma, czasem tylko mówi ze pupa boli bo za duzo jajo zjadła

ale mam braki
a dziecię juz spac nie daje