![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
o matko ale nagrzmociłyscie
![]() ![]() Anisia a czy Piter pije sok marchewkowy? kiedys juz pisałam, ze kumoela sie męczyła z takimi zaparciami u córki i okazało sie ze winna była marchewka ![]() Wiki od paru dni robi takie bobki królicze przez to nagradzanie za wołanie ze chce siku ![]() ![]() ![]() Anka a chodzisz do lumpka w dni jak jest nowy towar czy bez znaczenia? ta moja znajoma lumpkowa mi opisuje czasem jak sie baby leją i jak sie pchają do drzwi jak otwierają. Reklama media marktu przy tym wysiada ![]() Wersta ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- zapomniałam jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]()
#62 |
Zakorzenienie
|
Heloł
Takuśna, Piotrek pija Kubusie badz Pysie, ale po tym to kupska robi normalne, bo tam procz marchewy sa jeszcze inne owoce przetarte, a one rozluzniaja ![]() Jak mial to zatwardzenie ostatnio, to akurat przez dlugi czas nie pil wlasnie sokow z marchwia ![]() Nie mam pojecia co go zatkalo, wymyslilam z mama, ze moze lekarstwa, bo jego przeboje zaczely sie, jak konczylismy chorobe ostatnia i pil duzo syropkow ![]() Nic to wracam do picia kawy! ![]()
#63 |
Zakorzenienie
|
hello
moje dziecko już na torach po przestawieniu czasu ![]() ![]() popijam i ja kawę, a potem mamy w planach odebrać nasz darmowy gadżet za podpisanie umowy z internetowej firmy, ponoć dostanę nowe głośniki , bo poprzednie popsute na maksa były ![]() ![]() Takuśna u nas na osiedlu to codziennie coś wykładają nowego w lumpku, czasem w ciagu dnia jakieś rzeczy dowieszają i tak się kręci, ale faktycznie koło 10 to już grupka stoi i pewnie tez tak jest że jak otwierają sie drzwi to każy sie rzuca na potrzebne kąski ![]() ![]() ![]() w tym sie nigdy nie wprawię, tu nadal mam poczucie niesmaku, pewnie dlatego , że kolejek nie cierpię a po drugie tłoku, nie to nie dla mnie ![]() ale pewnie po takiej akcji ktoś upolował puchaty szlafroczek dla dziewczynki z hello kitty, więc pewnie jak ktoś nastawiony na lepsze kąski to się bije ![]() ![]() ![]() ja chodzę z Mikim ot tak sobie przy okazji spaceru, co wpadnie w oko to wpadnie, a jak nie to żył nie będę sobie podcinać ![]() zresztą z dzieciakiem przy boku, już tak mobilnym jak nasze, to tylko się wpada do takiego przybytku i byle szybciej obskoczyć, bo moj M sie nudzi jedną rzecz zauważyłam z racji obecności u okulisty (gdzie jest zbiór dzieciaków prawie z całego województwa) to dzieciaki miejskie lepiej poubierane, a wiejskie jakieś starocia, z poprzednich dekad donaszaja, wniosek taki mi sie wysnuł , na wsiach nie ma lumpków i tyle ![]() a Kasiulko zamówiłam sobie ten nowy softlan edycja specjalna super pachnie mi bardziej pasi od tych klasycznych ![]() http://allegro.pl/softlan-unique-fre...513979764.html |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Mnie się smiac chce, jak ide do pracy, to kolo biura jest lumpek i zawsze w poniedzialek stoi tam niezla ekipa osob, srednia wieku +50... Kiedys przechodzilam jak akurat babka otwierala, ten tlum doslownie wpadl do srodka, a kolejka jak za komuny, gdy rzucili do papierniczego papier toaletowy...
![]() Nie wiem dlaczego, ale ja takie przybytki omijam szerokim łukiem. Owszem wejde poogladac, ale tak samo jak ty, na zasadzie spaceru i jak nie ma tam tlumow. W zyciu bym nie stala w tej kolejce od 7 rano, bo o 8mej otwarcie i chce byc pierwsza ![]() Nie kumam takiego zachowania. Podobny ruch notuje jak w Lidlu maja rzucic cos ciekawego z gadżetów dla dzieci, to z rana atak zakupoholiczek mnie przeraża. A jeszcze to grzebanie w tym koszu i rozwalanie wszystkiego mnie juz w ogole zniesmacza ![]()
#65 |
Zakorzenienie
|
jakie długie posty z rana
![]() kawę piję i to na tyle bo lodówka pusta. małż odprowadzi dziecko i coś przytacha,a po rozmowie kwalifikacyjnej skoczymy do Lidla. znów mi mrówki włażą ![]() może jeszcze po lidlu zdążę okno umyć w kuchni i tam ogarnąć to proszek na zewnątrz wysypiemy, grrr właśnie jedną utłukłam i w dużym pokoju bo przez balkonowe też mi wchodzą ![]() wypada jeszcze kozaki do spódnicy założyć ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() no to nie mam pomysly Anisia, moze faktycznie syropy, ulotke czytałas?
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis zalozylam moje czerwone szpilki ![]() ![]() Teraz jest wlasnie pora na migracje mrowek ![]() W jednym mieszkaniu mamy ten sam problem, w naszym nie, bo u nas za zimno ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() Zreszta, wczoraj dalam mu gruche williamsa, wiec zobaczymy jak dzisiaj bedzie z kupkaniem ![]() Takuśna nie wyspalas sie? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
kozaki na wiosnę ![]() upieczesz się ![]() stada staruszków nagrzanych na promocje są w każdym markecie w dniu wejścia oferty , miałam tę przyjemność ostatnio zobaczyć w realu, jak pojechałam z Mikim po pampki , o masakra wszędzie emeryci, łażący jak święte krowy z pretensją w oczach, żeby uważać na nich bo nie kontrolują którędy chadzają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Jowisz teraz nie ma czegos takiego w modzie jak wypada czy niewypada
![]() ![]() Anisia moja kumpela z tego zyje wiec dla niej to chleb powszedni. Parcie na drzwi to jedno a potem sie na wieszaki rzucają i ile sie na ręce zmiesci i dopiero przebierają ![]()
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() wtedy o wszystko trzeba bylo sie bic ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
o 10tej rano to się nie ugotuję
![]() to jest ten plus,że blisko. gdybym miała rozmowę na 10. gdzieś w P-niu to za chwilę bym się zbierała do wyjścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
koleżanka mi kiedyś wspominała, bo była załamana , pojechała specjalnie do lumpka, na dziecięce rzeczy, a tam dwie handlary zarzuciły prześcieradło i nikt nic nie mógł kupić, bo powiedziały że wszystko biorą, potem oczywiście robiły przebierkę co im potrzebne, ale zachowania faktycznie iscie jak z komuny
![]() dla bywalczyń Lidla, czy zauważyłyście że w tym roku jakoś rzadko zdarzają się tematyczne światowe tygodnie z jedzeniem z danego kraju ? w poniedziałek ma być tydzień toskański, ale kiedyś to częsciej coś oryginalnego można było potestować Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-31 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Lidla to faktycznie jakby rzadziej ![]() Choc zdarza mi sie trafic na jakies specjaly, ostatnio bodajze trafilam na wloski i grecki tydzien ![]() Kupilam pare fajnych rzeczy do testowania, a najbardziej smakowaly mi takie wieeeeelkie smaczne oliwki w duzym fikusnym sloju ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny idę wysmarować prośbę w ogrodzie
![]() ![]()
#76 |
Zakorzenienie
|
ciekawostki o dzieciakach
![]()
#77 |
Zakorzenienie
|
Aniu ten softlanik znam
![]() ![]()
#78 |
Zakorzenienie
|
No ja też nie jestem wojowniczką szmateksową.... ale chyba zacznę tam raz za czas zaglądać.. a wczoraj wieczorem odkryłam, że otworzyli obok mnie "ekskluzywny lumpek" wiecie, taki co to używki są, ale wszystko ładnie na wieszaczkach, muzyczka leci, porządek, no i ciuszki faktycznie poprzebierane. Nie było tam czyściwa, więc może będzie jakieś źródło tanich ubranek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- jaki obwód głowy mkają teraz nasze dzieci? juz tak dawno nie kupowałam jej czapki ze nie mam zaielonego pojęcia ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-03-31 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Takuśna dziękuję, wiadomo za co
![]() ![]() Ola ma czachę ok 50 cm może coś więcej, ale kupuję jej na 50-52 ![]()
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tym nowym ceny były takie same mniej więcej jak w tych, co ostatnio szperałam ![]() ![]() no, ale 7 zł za spodne z H&M to nie tak dużo chyba.... idę na zakupy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() deczko za duza, ale da sie nosic, bo w polarowej mu juz za cieplo bylo ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Sosono cena za spodenki firmowe spoko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- wróciłysmy z biedrony ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
ja już po zakupach.. z tonę ich przyniosłam, choć nie wszystko kupiłam, żeby nie dźwigać...
no właśnie planuję się dziś do Biedry po ten płaszczyk wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
ooo,to i ja polecę do Biedronki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
witam
u nas robi się lato ![]() ja do lumpków jakoś nie lubię chodzić bo ja nie umiem /może umiem ale wstyd mi kopać w tych ubraniach, tzn u nas też na wieszakach / I jak już idę to i tak mało kiedy coś znajduję //no i nie cierpię jak potem mam takie brudne ręce / raz kiedyś weszłam do takiego lumpku - co na oko wyglądał jak zwykły sklep /tzn wiedziałam co to za sklep, ale pożądek tam taki jak w każdym normalnym sklepie, no bardzo często pisze kartka wyprzedaż 50 % - no to weszłam zobaczyć - no fakt ciuch może i fajne ale jak na używki to ceny kosmiczne /nawet po przecenie / np. jak mam dać za sweter 50 zł. to ja już wolę kupić sobie nowy dobra idę korzystać ze słoneczka a może wezmę się dziś za przesadzanie kwiatków //dawno im ziemi nie zmieniałam |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
A ja nie polecę do Biedronki bo mam daleko
![]() Może jutro skoczymy zanim TŻ do pracy pojedzie. Dajcie cynk jakie są kolory/wzory ![]() Werstusia, tak jak Anisia mówi... dłuuuuugo leciały Cudowne lata na VH1Pl czyli na tym niby drugim Comedy Central ![]() ![]() Dziś znowu mnie czeka przesiadywanie na placu zabaw ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Te biedronkowe płaszczyki jednak nie dla mnie... tzn nie dla mnie Mati w takim płaszczyku ![]() Na allegro znalazłam idealny czyli taki który na prawdę mi się podoba, z tym że cena już nie dla mnie ![]() Kurtka dla chłopaka też mi się strasznie podoba http://allegro.pl/next-pomaranczowa-...531590640.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
matulu, jaka cena za taki plaszczyk!
troche drogawo jak na przejsciowe ubranko ![]()
#90 |
Zakorzenienie
|
heja
![]() u nas też jakby lato ![]() ![]() ![]() a młoda dziś 1 dzień u taboretowej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.