|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosenne porzadki - zapraszam ;-)
- Lancome, Teint Miracle, odcień 010 - nowy, w zaklejonym kartoniku. Najchętniej na inny nowy podkład.
Mam podkład Make Up For Ever HD kolor 125 (tylko wypróbowany, bez kartonika). Może Cię zainteresuje? Nowy mam też Revlon Color Stay kolor Ivory (najjaśniejszy). |
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
z Twojego wątku przydałby mi się puder Guerlaina Les Voilettes Mineral....
mogę zastanowić się również nad pudrem Guerlain, Terracotta, ale musiałabym sprawdzić kolor.... oczywiście chętnie coś dodam do podkładu,tak żeby grało cenowo
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
- Tołpa, zestaw antycelulitowy: borowinowy koncentrat drenująco-wyszczuplający (na noc) i balsam borowinowy wygładzająco-ujędrniajacy - nowy. Mauboussin, Historie d'eau - mogę zrobić odlewkę do 10 ml. W obu wątkach
|
#64 |
|
BAN stały
|
Może znajdziesz coś u mnie za
![]() - Bobbi Brown, Shimmerbrick w odcieniu Nectar - MAC, Bronzing Powder, Matte Bronze - MAC, Peachtwist Sheertone Shimmer Blush i zestaw Tołpa? |
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
spodobało mi się u Ciebie:
MAC, Peachtwist Sheertone Shimmer Blush - ubytek testowy Dior, 1-Couleur Eyeshadow - cień Trendy Taupe co ty na to? moze cos jeszcze Cie u mnie interesuje poza wkładem Mac? ja szukam: pędzli Hakuro (do rozu np. H13), lakieru opi: błękitny, pomarańcz lub malinowa czerwień. (moze byc miniaturka)
|
#68 |
|
Kici kici miau miau
|
a co ja mogechciec za paletke??a Pixie jest jasny bardzo no nie?
Edytowane przez ranka Czas edycji: 2011-04-13 o 15:53 |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
renisza78 tak jak pisałam, bardzo chętnie, ale to nie moj odcień
Ofelia82, LikeTheChocolate, banitaa dziękuję, nic irsin ja do Ciebie z michałkiem na dłoni, a Ty mi tak? ![]() Rarrka90 ehh no nie mam nic z tego co szukasz ![]() _kapryska_ Ranko - bardzo jasny, musze pamietać next time, żeby podkłady kupować po urlopie |
|
|
|
#71 |
|
Kici kici miau miau
|
to j napisze co bym cjciala:
a ty sie ustosunkuj ![]() +mini pigment Dark soul +mydlo marsylskie + moze jakies orientalne, kadzidlane odlewki? |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach za Sleek, Oryginal?
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie Chanel, Cristalle edt (musiala bym wczesniej przetestowac) ale pojemnosc jest o wiele wieksza niz w Chance ...
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-04-14 o 10:17 |
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstępnie interesuje mnie paletka Sleek i kredka MF, ale przejrzę jeszcze dokładnie wątek i myślę, że na 100% coś wybiorę, bo masz ciekawe rzeczy.---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Może książka za cienie Sleek i nabłyszczacz Toni&Guy? I czy dobrałabys coś za mydło marsylskie? |
|
|
|
|
#75 |
|
Kici kici miau miau
|
Soso a moze chcialaby Paitpota coral crepe?
od Noli z wymiany - ona ze 3 razy maznela ja 2 razy
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
ranka a na czym najbardziej Ci zalezy? I co byś chciała za tego paint pota?
*milka* wpierw przetestuj, bo to specyficzny zapach, a potem się zastanowimy ![]() esterie jesli Ci to odpowiada, to mi również. Co do mydła, to daj mi czas do jutra, nie miałam czasu poczytać o pozostałych książkach
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, czekam na informację.
|
|
|
|
#78 |
|
Kici kici miau miau
|
najbardziej mi zalezy na brazerze MACa
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie znajde ten zapaszek czy bedzie w Sephorze? Jak uda mi sie go przetestowac to dam znac
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-04-14 o 18:21 |
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś za
SAVONNERIE Mydło Marsylskie Oliwkowe 72 % Tołpa, zestaw antycelulitowy: borowinowy koncentrat drenująco-wyszczuplający (na noc) i balsam borowinowy wygładzająco-ujędrniajacy - nowy. Toni&Guy, Finishing Shine Spray (Spray nabłyszczający) - nowy. Bobbi Brown, Shimmerbrick w odcieniu Nectar MAC, Peachtwist Sheertone Shimmer Blush |
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Kochana ale czego mam Ci foty zrobic dokladniejsze bo linku nie wkelilas
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518866 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518707 nie śledze watkow, prosze odpisuj u mnie, ja u Ciebie!!!! szukam pędzli ory oraz marynarki 34/36 kolor NUDE |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry za opóźnienia
ranko ku swojej rozpaczy dowiedziałam się ostatnio, że jestem latem czyli typem chłodnym (a byłam cały czas przekonana, że ciepłym) więc z wszystkiego co ciepłe: koralowe póki co rezygnuję. *milka* myśle, ze w każdej perfumerii : MissScareAll musze poczhytać o paru rzeczach, które masz w wątku i odpowiem kucyk ponny dziękuję, nic ![]() marylinda dzięki, już zdążyłam się zorientować, Mam dość podobne odcienie, wiec póki co podziękuję hola ola chętnie
|
|
|
|
#86 |
|
Kici kici miau miau
|
mi sie tez wydaje zes Ty chlodna
no nic, ok ![]() ps. mialam dokladki
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się zawsze wydawalo, że lepiej mi w złotach niż chociażby w srebrnych odcieniach, no i wolałabym zrezygnowac z makijażu, niż używac podkładów z różowymi tonami. Na szczęście da się to jakoś rozwiązać
![]() No mi się cały czas podoba pusta paletka i zaczyna jednak podobac pigment lovely lili ale brązerek jednak wycofuję, bo konczy mi się inny macowy brazerek i stwierdzam, ze jednak je lubię Nie wiem czy poza brązerem mac coś Ci u mnie pasuje?
|
|
|
|
#88 |
|
Kici kici miau miau
|
niestety nie
|
|
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
zakochalam sie w Urban Decay, paletka Skull ale musialabys cos dobrac
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- oki daj znac
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Nie wiem czy poza brązerem mac coś Ci u mnie pasuje?