|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Guerlain, NYX, Pupa, Avene, Smashbox - wszystkie półki
Najbardziej zależało mi na tuszu One by one
Szkoda, że masz krem do rąk z Biodermy :P Bo do rąk mnie nie interesuje, tylko właśnie micele albo seria Sebium i tylko ta 1/4 kremu by mnie interesowała, ale taka wymianka się nie opłaca...
|
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
No widzisz, szkoda że wcześniej nie pisałaś o tym kremie, mi bardzo odpowiada, zmniejszył mi ilość zaskórników na brodzie i go uwielbiam za to
I szkoda, że micela nie chcesz oddać, bo chętnie bym go wzięła Niedobra Ty hehe ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
hej coś u mnie za :
błyszczyk w kształcie loda ? ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- niestety 170 km od Poznania a w Poznaniu jestem raz dla 3 lata
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
czy znalazłabyś coś u mnie za:
4. Balsam Essence z ostatniej kolekcji I Love Berlin w kolorze 01 Love this city (2 razy maźnięty pędzelkiem) 5. Przezroczysty błyszczyk Essence powiększający usta (kilka razy użyty, przyjemnie chłodzi i pachnie cytryną) oraz kredkę isadory? pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- za te trzy rzeczy oczywiście oddam pędzel jeśli Ci pasuje taka wymianka, zapraszam na PW
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
A jakie próbki minerałów byś miała?
Aha, i mam jeszcze 5 ml tonymoly lovely bright bb i 3 ml Misshy perfect cover 21 ![]() Aha, i na pewno jestem zainteresowana płynem do dezynfekcji pędzli ![]() Dobra, to ja bym była zainteresowana płynem do pędzli i próbkami minerałów (zobaczę z czym to się je w ogóle ![]() A jaki bb chcesz? Aha i mogę zrobić próbkę 3 ml Elemonga, baviphatu tea tree catch lub Skinfooda aloe. Jednak nie udało mi się zdobyć pojemniczka więc mogę się wymienić za puder Catrice, Antheliosa i BB czyli Tony Moly i Missha. Z chęcią przygarnę odsypkę Herbalismu
Edytowane przez zuz123 Czas edycji: 2011-04-29 o 23:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Szkoda, że masz krem do rąk z Biodermy :P Bo do rąk mnie nie interesuje, tylko właśnie micele albo seria Sebium i tylko ta 1/4 kremu by mnie interesowała, ale taka wymianka się nie opłaca...

Niedobra Ty
hehe
będzie -> 55