|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Stare forum
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;26485457]Przeciez Zlos wyraznie napisal, ze wszystko, co ktokolwiek wyprodukowal wczoraj na forum padlo. Troche empatii i zrozumienia. Redakcja zasuwa na pelnych obrotach od kilku dni a Ty masz pretensje, ze pare wiadomosci musisz skrobnac jeszcze raz.
Wykaz troche zrozumienia.[/QUOTE] przecież ja wszystko doskonale rozumiem, nie można zadać swojego pytania i wyrazić opinii? od tego jest forum, a nie żeby od razu ktoś Ciebie zjechał... dziękuję Ci za "trochę empatii i zrozumienia"...
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w porównaniu do większości nie jestem jednak zbyt zadowolona
może i nowa wersja miała wiele niedociągnięć, ale było przynajmniej coś nowego, trochę zmiany.. a tak ciągle to samo, już mi się trochę znudziło.no i tamta czcionka bardzo mi się podobała (chociaż wiem, że jestem w zdecydowanej mniejszości) no ale cóż zrobić.
|
|
|
#63 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Kilka zmian stamtąd przeniesiemy na to forum. Muszę tylko ustalić z moimi chłopakami co jest do przeniesienia
![]() p.s. Na pewno nie ruszymy czcionek. |
|
|
|
|
#64 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
uu, a ja wczoraj wstawiam obszerny post w wątku konkursowym
mnie nowe forum się spodobało, pod doszlifowaniu byłoby mega zwłaszcza opcje postów-wstawianie załączników i filmów ![]() Trudno
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się z powrotu starego wyglądu, ale jednocześnie bardzo mi przykro, że tyle Waszej roboty poszło na marne
Domyślam się, że to nie były dla Was łatwe godziny.
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje że emotek też nie
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie! chociaż ten inny kolor pola podpisu nie przeszkadzał aż tak bardzo, ale przynajmniej było trochę inaczej..
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
[1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;26485553]przecież ja wszystko doskonale rozumiem, nie można zadać swojego pytania i wyrazić opinii? od tego jest forum, a nie żeby od razu ktoś Ciebie zjechał... dziękuję Ci za "trochę empatii i zrozumienia"...
[/QUOTE]Nikt Cie tu nie zjechal. Po prostu ton Twojej wypowiedzi byla najezony pretensjami. Redakcja jest zmeczona. Pracowali nad czyms kilka dni praktycznie na darmo. Pomysl o tym. Napisz te kilka PW i po sprawie. Ja tez nie mam kilku PW. Prawde mowiac to mam wrazenie, ze w ogole nie dotarly do adresatow. Wczoraj dziwne rzeczy sie dzialy z moja skrzynka. Napisalam zatem jeszcze raz. Nie ma sensu zawracac sobie glowy bzdurami. Nadrobienie korespondencji zajmie Ci tylko kilka minut .
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Ciesze sie bardzo ze starej wersji forum
Ale wiem ze duzo Was kosztowało pracy i wysilku wprowadzenie nowego i szkoda ze na marne sie tyle napracowaliscie.. eh Posty poznikały, ale z dwojga zlego (nowe forum lub zanik postow) to zdecydowanie wole stare forum ![]()
|
|
#70 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-04-22 o 12:48 |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.btw: chyba rzeczywiscie sie starzeje, bo jestem zachwycona przywroceniem starego wizazu. Jestem na forum 5 rok i mi sie nie nudzi |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
było i lżejsze
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
a mnie sie nowe podobało ,no ale nic ważne że funkcjonuje wszystko
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;26485728]Jestes na wizazu 5-ty miesiac i juz Ci sie jego wyglad znudzil? Niezle
.btw: chyba rzeczywiscie sie starzeje, bo jestem zachwycona przywroceniem starego wizazu. Jestem na forum 5 rok i mi sie nie nudzi jestem dłużej, bo to moje trzecie konto.
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Duże zdjęcia w albumach też były świetnym rozwiązaniem
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie ciesze ze starego
oby takie zostalo, az chce sie pisac jak do tej pory
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ciężko by mi szło przyzwyczajanie się do nowego wyglądu forum, bo nie podobał mi się wcale, a i szybciej mi forum nie chodziło ba, nawet powiedziałabym, że bardziej mi się zacinało, ale obwiniam komputer. Ciesze się, że jest stary wygląd i że wizaż sprawnie działa, bo rano było z tym jeszcze ciężko Pewnie będziecie spać w wolnych chwilach jak zabici;-) |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze,że "stary"wizaż wrócił
|
|
#79 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
|
#80 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;26485678]Nikt Cie tu nie zjechal. Po prostu ton Twojej wypowiedzi byla najezony pretensjami.
Redakcja jest zmeczona. Pracowali nad czyms kilka dni praktycznie na darmo. Pomysl o tym. Napisz te kilka PW i po sprawie. Ja tez nie mam kilku PW. Prawde mowiac to mam wrazenie, ze w ogole nie dotarly do adresatow. Wczoraj dziwne rzeczy sie dzialy z moja skrzynka. Napisalam zatem jeszcze raz. Nie ma sensu zawracac sobie glowy bzdurami. Nadrobienie korespondencji zajmie Ci tylko kilka minut .[/QUOTE]wiem, dziękuję- już nadrobiłam ;może i niepotrzebne pretensje, ale myślę, że jak większość z Was się trochę zdenerwowałam tym całym zamieszaniem, próbując się dostać do kilku informacji, których można szukać na próżno teraz... ![]() także przepraszam Cię bardzo i zdaję sobie sprawę z tego, że praca Redakcji jest również ciężka; tylko proszę, nie krzycz już na mnie...
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
HURRA
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Moje modły zostały wysłuchane! Stary wizaż!
|
|
|
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
[1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;26485928]wiem, dziękuję- już nadrobiłam
;może i niepotrzebne pretensje, ale myślę, że jak większość z Was się trochę zdenerwowałam tym całym zamieszaniem, próbując się dostać do kilku informacji, których można szukać na próżno teraz... ![]() także przepraszam Cię bardzo i zdaję sobie sprawę z tego, że praca Redakcji jest również ciężka; tylko proszę, nie krzycz już na mnie... [/QUOTE]Alez ja nie krzycze. Od kilku tygodni zrobila sie ze mnie oaza spokoju. Przedczoraj nawet paznokcie na zolto pomalowalam co by radosniej wiosne przywitac .Ja tam sie ciesze, ze stare forum wrocilo. To nowe bylo jakies "nieteges" . Wszystko bylo nie w tym miejscu, co trzeba. Teraz jest idealnie.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;26486083]Alez ja nie krzycze. Od kilku tygodni zrobila sie ze mnie oaza spokoju. Przedczoraj nawet paznokcie na zolto pomalowalam co by radosniej wiosne przywitac
.Ja tam sie ciesze, ze stare forum wrocilo. To nowe bylo jakies "nieteges" . Wszystko bylo nie w tym miejscu, co trzeba. Teraz jest idealnie.[/QUOTE]no to dobrze, bo już miałam uciekać... ![]() mnie też bardziej odpowiada "stary" układ- przynajmniej wiem gdzie wszystko "leży" |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie jak w domu yupi!!!!!!
alleluja ,cud przedświąteczny ! ob znowu nie zamienił sie w koszmar . |
|
|
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;26485678]Nikt Cie tu nie zjechal. Po prostu ton Twojej wypowiedzi byla najezony pretensjami.
Redakcja jest zmeczona. Pracowali nad czyms kilka dni praktycznie na darmo. Pomysl o tym. Napisz te kilka PW i po sprawie. Ja tez nie mam kilku PW. Prawde mowiac to mam wrazenie, ze w ogole nie dotarly do adresatow. Wczoraj dziwne rzeczy sie dzialy z moja skrzynka. Napisalam zatem jeszcze raz. Nie ma sensu zawracac sobie glowy bzdurami. Nadrobienie korespondencji zajmie Ci tylko kilka minut .[/QUOTE]Tak? |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zdążyłam pomarudzić na nową wersję, chociaż nie była zła. Do wszystkiego można się przyzwyczaić
![]() Ale ja bardzo proszę, nie róbcie takich rewolucji w momencie, kiedy RODZĄ NAM NA WĄTKU |
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i takie lekkie było, pod naszym szlifem wyglądało coraz lepiej i wkrótce byłoby świetnie, zwłaszcza, że czcionkę Złoś mówił, że może powiększyć. Szkoda Waszej pracy i niektórych straconych nadziei
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Kto rodzi?
Paranoja - na darmo, nie za darmo...
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

może i nowa wersja miała wiele niedociągnięć, ale było przynajmniej coś nowego, trochę zmiany.. a tak ciągle to samo, już mi się trochę znudziło.
no ale cóż zrobić.

Domyślam się, że to nie były dla Was łatwe godziny.