![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Znow na targowisku :)
znajdziesz coś za coś z tego:
- Mugler Angel - 23/25 ml - Armani Code - edp, 50 ml z ubytkiem kilku psikow; niestety ostatnio po wiekszosci zapachow boli mnie glowa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=miska189 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
cos za code albo mega?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
![]() ![]() Coś na pewno znajdę,pisz,za co mam szukać (a nawet jakby się nie udało... pogadać zawsze można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No co Ty,spoko;mnie też wczoraj dziecko wyeksmitowało (od kompa), bo przecież na 12 godzin przed pójściem do szkoły uznał,że czas lekcje odrobić
![]() ![]() Także dopiero teraz sobie usiadłam z kawką,jak wszystkich do szkół/pracy wyprawiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Interesuje mnie Bobbi brown Nectar i cien diora ready to beige i pewnie jakies inne rzeczy. Znajdziesz cokolwiek?
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Tak,dobrze znasz włoski
![]() Zielone na gęstość włosów (ale już nieatktualne ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o kartę,to mogę jeszcze jutro upewnić się w sklepie,ale z tego co mi wiadomo,można "wymienić" ją na zakupy - za rzeczy do kwoty 100pln trzeba wtedy będzie zapłacić symboliczną złotówkę. Ważne,że tylko do końca czerwca. Jeśli zaś chodzi o filtry Avene;mogę zrobić Ci tylko odlewki dla spróbowania koloru - one są bardzo trudne (w użyciu),jakkolwiek chyba najzdrowsze (nie chemiczne) więc myślę,że warto się z nimi poznać - nigdy nie widzałam z nich próbek saszetkowych w obiegu;one są na granicy terminu (nie EXP ale terminu "słoiczkowego" - wszystkie zostały otwarte w ub.roku) więc tylko ewentualnie gratisik do wymianki ![]() YR nówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Co do kremu Sanoflore,to ja kilka razy go użyłam,jakoś ostatnio,w kwietniu. To nie wiem,czy jesteś zainteresowana używanym kremem...
Natomiast co do Inneovu się nie myliłam - 40+ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za angela?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No właśnie z tymi cieniami to ja tez mam zagwozdkę. Niby siedzą sobie na targowisku,ale jakby przyszło co do czego,to nie wiem,co ja mam za nie chcieć?
Z jednej str. są dziadowsko drogie (za drogie ![]() ![]() ![]() Z Twoimi rzeczami to wiesz,jest taki problem,że masz same cenne ![]() ![]() ![]() Juz niestety muszę spadać (stąd);jutro rano postaram się jakąś konkretną ofertę przedstawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Clarins, Cotton Flower Face Palette - puder rozswietlajacy, wiosna 2010, ubytek to 5%
Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner no. 340 L'Heure Brune - dwojki z linerem, ubytek testowy; kolory: brazowy liner, cienie: bez/szampanski i zloty braz Givenchy Prisme Sun Mango - lato 2009, ubytek 5 %; dla bardzo jasnej skory nadaje sie na bronzer, dla cery jasnej, sredniej bedzie to po prostu puder Guerlain Meteorites Illuminating Perfecting Pressed Powder, kolor Mythic Parfait 01 - "pryszczowy" puder", kod 8Wo1, ubytek nieznaczny (starla sie tylko wieksza czesc "pryszczy" z powierzchni) moze coś Ci się spodoba u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
A może znalazłabyś coś u mnie za Deep Truth? Mogę oddać nawet coś o większej wartości.
5 Diora i lakier Essie też mi się podobają.
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Daj cos ladnego to Ci cos dam
![]() btw: wszystko u Was okej? Skrobnij PW ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-05-07 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;26774382]No wlasnie
![]() ![]() no teraz tos dowalila! ![]() ![]() never! malo kiedy go uzywam, ale troche sie przypale i bede sie nim pieknic ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() btw: Jak bylam u Illiosa to macalam Bricki. Poszlam tam wybadac Beige a zakochalam sie w Pink Oyster ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
O hej
![]() Zupełnie,ale to kompletnie nie wiem,co Ci zaproponować ![]() Zwłaszcza kwestia Polarków taka... problematyczna ![]() Oprócz tych dwóch lakierów,co wcześniej pisałam,przydałby mi się jeszcze ten prasowany rozświetlacz MACa ![]() ![]() ![]() Czy znalazłaś sobie jasny bronzer? Tak pytam,bo coś pamiętam,że szukałąś. Byłam dziś w Body Shopie i widziałam bardzo ładne i bardzo delikatne bronzery ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.