![]() |
#61 |
JESTEM ONA
|
Dot.: Zapachy - flakoniki i odlewki - na wymianę!
To jeden z Twoich poszukiwanych już mam
![]() A, gdybym dołożyła jeszcze miniaturkę Givenchy Play i mini Fendi Theorema( tyle, że tu starł się kod), spróbuje kusic, bo to jednak róża, która od niedawna polubiłam w zapachach, a nie znosiłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Odlewek żadnych nie mam ( mam tylko jedną z Kashmirie Rose, ale to mój ![]() Reasumując : Jil za Bvlgari edit:1. tylko - dla wyrównania kilku ml - nic nie mam- chyba, że masz atomek, to może psiknęłabym np. Kapsule Floriental- fajny unisex edit:2 Napisałaś, że za Kenzo oddasz Verę , ale to będzie za dużo , chocby w poj., a wypróbowałabym ją ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2011-06-09 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
JESTEM ONA
|
Oczywiście, przemyśl na spokojnie.
Póki co mam w cichej rezerwacji Jil dla Ciebie i Kenzo tez ![]() a może chcesz balsam i żel Opium YSL edt, kazde po 10 ml? ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Jeśli przemyślałaś i tak będzie dobrze, to możemy wymienic się adresami , a następnie zapachami ![]() Też nie gwarantuję , że jutro wyślę,ale może mi się uda ![]() Zatem PW
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Wiesz co, jeśli zdecydujesz się oddać za Zegnę Jasmin Noir, to jestem chętna na wymianę, z Very Wang i tego drugiego zrezygnuję jednak
![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
dziekuje, ale nic tym razem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.