![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Decoupage - próbuję i ja :)
Żaden wstyd, piękna jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, będzie więcej, bo jest z 6 warstw teraz, a o zdanie pytam teraz to jeszcze coś domaluję, czy przerobię póki za późno nie jest
![]() Ma to być prezent na wesele, idę jako osoba towarzysząca i tak z pustymi ręcami nie wypadało ![]() ![]() Jolu dziękuję ![]()
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Ja z takiego prezentu bardzo byłabym zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Miód na moje serce lejecie
![]() To idę dalej lakierować, coby do 15 warstw dojść, bo prezent na 9lipca jest ![]()
![]() |
#65 |
Osiołek z zakątka :)
|
Kasiu nic bym nie ruszała, półka jest bardzo ładna i zrobiona na staro bardzo fachowo
![]() Nie wiem, czy dobry pomysł z napisem z tyłu - w końcu nikt go nie będzie widział. Może zrób jako dodatek karteczkę z życzeniami albo zamiast karteczki zapiśnik z tym samym motywem z przodu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Bo ja chcialam z tyłu właśnie dlatego, żeby go nikt nie widział ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
prześliczna półeczka!!
a pomysł z napisem mnie się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
mi się też ozdoba kuchni bardzo podoba. ładny kolor ten brązowy, ciekawie wycieniowane to wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
baaaardzo mi się podoba !!!
![]()
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Śliczna jest ta półeczka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Półeczka jest cudna i fajnie dobrane motywy, kolor, zrób napis z tyłu i koniecznie od kogo ten prezent
![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
świetna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
To Twoja najładniejsza i najbardziej fachowa rzecz Kasiu(nie licząc koralikowania oczywiście) Nic mi tu proszę nie ruszać!Bo znów z pałą wylecę.Z tym lakierowaniem nie przesadzaj bo się będą półeczki źle zamykać.I koniecznie przejedź świeczką,będą się ładnie suwały. Natomiast pomysł z napisem bardzo mi się mi się podoba.To nic,że nie będzie go widać ale obdarowani będą wiedzieli,że jest to zrobione specjalnie dla nich.Napisałabym jeszcze imiona.Np: DlaX i Y by wspólne życie zawsze miało smak.Lub coś w tym guście.Może datę jeszczę i "By odtąd życie miało wspólny smak"...Coś wymyślisz. I przepiśnik do tego z tymi samymi motywami.Niekoniecznie tylko na przepisy kulinarne ale i złote myśli,powiedzenia.Na początku możesz wkleić "przepis na udaną parę"i to samo motto z półeczki.Jak nie znajdziesz to poszukam w swoich zbiorach i Ci podrzucę.Dla mnie takie indywidualne prezenty są magiczne. Na pewno będą zachwyceni!(Ja bym była) Już to widzę oczami wyobraźni.... chyba włączę taki zestaw do swojego repertuaru prezentów ślubnych obok "Kufra na wspomnienia".Na prawdę super pomysł!
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Mam gdzieś jeszcze chyba "przepis na dziecko".Szukać? ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- A! i z tego entuzjazmu nie napisałam,że super wtopiłaś motywy i dobrałaś kolory!A te doniczki z ziółkami dostały głębi jakby stały na jakieś dodatkowej półce
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki dla Was ![]() ![]() ![]()
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Bardzo, bardzo ładna półeczka, sama bym taką chciała
![]() ![]() ![]() Ale prezent przepiekny i chyba drugiego tak oryginalnego nie dostaną młodzi ![]() pozdrowienia Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Jolu zapomniałam napisać, że szufladki to ja już tylko z przodu lakieruję, żeby dało się je zamknąć i otworzyć właśnie
![]() Kubisia1 pewnie nie dostaną, ale ja ich nie znam w ogóle i nie wiem czy to w ogole im się spodoba ![]()
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Zerkam czy już pisałam o półeczce, ale wychodzi na to, że nie - umknęło mi to. Półeczka rewelacja, fajny motyw i kolory takie żywe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Przepiękne prace
![]() ![]() Jestem pod wrażeniem ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Aniom obu bardzo dziękuję za tak przemiłe komentarze
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Przepis na dobrą parę
Składniki - Miarka wspólnych zainteresowań - Dużo akceptacji i zrozumienia - Łyżka tolerancji - Sztuka przebaczania i kompromisu - Szczerość rozpuszczona w godzinach wspólnych rozmów - Kostka życzliwości - Kieliszek cierpliwości - Grono wspólnych przyjaciół - Romantyczny aromat - Szczypta małych niespodziankę - Komplementy ostrożnie dawkowane Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki wymieszać i zaprawić gorącą wiarą w udany związek. Przelać do czystego naczynia przyjaźni udekorować długimi spacerami i gorącymi pocałunkami, posypać dobrymi upominkami i wspomnieniami. Piec w aromacie miłości i zrozumienia. Nie podawać z egoizmem i brakiem zaufania! Jeść we dwoje!!! Smacznego!!! PRZEPIS NA DZIECKO Dużo miłości, Miarka czułości, 2 dorodne jaja, 4 kolana, ucierać do rana, aż powstanie piana, odstawić na 9 miesięcy i kupić wózek dziecięcy. Mam nadzieję,że nie za późno... ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- A szufladki to ja jednak 2 razy lakieruję aby można było myć spokojnie jak się coś tam w nich wysypie... i dlatego świeczka.
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Jolu nie za późno dziękuję!
![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
No nie, chwilę mnie nie było na Wiazazu i co i takie zmiany.
Kasiu , jak zobaczyłam półkę, to szczena mi opadał ![]() Powiedz, że w wcześniej ćwiczyłaś decu w tajemnicy, bo nigdy nie odważę się na swoją pierwszą próbę.
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi Asiu ale nie, zaczęłam dopiero niedawno, jakiś dzień czy dwa przed pierwszym postem na wątku
![]() dziękuję za tyle miłych słów ![]() Ale czekam na Twoje prace! Bedę się upominała ![]()
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Półka rzeczywiście fachowo zrobiona.
![]() Szybko się uczysz. Oby jak najlepiej i najwięcej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Półeczka rewelacyjna, nie wątpię, że się spodobała- ona z gatunku takich co nawet jak do wnętrza nie pasuje to trzeba wnętrze dopasować do niej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Półeczka na przyprawy jest śliczna. Nie wierzę, że dopiero zaczynasz - wykonanie jej jest idealne, no ale z takim zaopatrzeniem to tylko świetne prace robić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziweczyny, wiem, że dawno mnie tu nie było, ale po przeprowadzce jestem to i czasu było mniej, niemniej dwa drobiazgi powstały, na zdjęciach jeszcze nie dolakierowane, ale teraz aparatu muszę się dorobić, bo własnego jeszcze nie mamy, więc korzystam kiedy mogę
![]()
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładne twory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Śliczne rzeczy. Fajny pomysł z tą firaneczką na ramce. Na bransoletce przyklejałaś cały motyw z serwetki? - tak gładko wszystko na bransoletce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Figa
![]() Anula cały motyw, a na brzegach gdzie się zerwało,pociapało, zgniotło mocniej farbę pociapałam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.