Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 11:09   #61
paulinka009
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cześc dziewczyny w nowym wątku ) pędzicie jak oszalałe tylko nie wiem bo chyba liczy sie jakosć a nie ilość :Pp Nie nadrobiłam ostatnich 10 stron wybaczcie

Sztuczka tak podpisaliśmy umowę wczoraj, ale z Kubą ;D bardzo miło było i spodobał mu sie chyba pomysł zdjęć na wesoło z ciągnikiem i kombajnem, podrzucił nam też pomysł koni generalnie zrezygnowaliśmy z albumu i zamknęliśmy się w kwocie 2 tys z czego jestem bardzo zadowolona. Album zawsze można dokupi. A wy co wybraliście album czy foto książkę?? A sale mamy "Wenus" w Kobylance Teraz to już tylko w czerwcu lecimy do księdza, sierpień\wrzesień salony z sukniami ( tu też będziemy miały o czym pogadać bo wybieram się do szczecina) w styczniu obrączki i pozostałe duperele zleci jak nie wiem co ;D

Miłego dnai dziewczyny

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2011-05-12 o 11:48
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:14   #62
Seagirl
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Firma jakota. ogólnie to tak przeszliśmy po całej hali to ten był w takiej średniej cenie. Były od 170-600zł na tych stoiskach na których patrzyliśmy.
A teraz do domu
A to w jednej hali tylko byliście? Bo tam są garnitury we wszystkich halach oprócz C-bo tam chińczyli urzędują
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:25   #63
malinkowo88
Raczkowanie

A WY jak zwykle pędzicie
A ja mam nawał pracy, więc odezwe sie później
malinkowo88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:28   #64
evoonia86
Zakorzenienie

Seagirl zwracałaś już kupon??

kiciu dobrze, że chociaż kupiliście sobie w innym miejscu i jesteście zadowoleni. cena jest dużo niższa niż w galeriach, więc opłaca się tam zrobić zakupy.

Edytowane przez evoonia86
Czas edycji: 2011-05-12 o 11:30
evoonia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:34   #65
nena1984
Zakorzenienie

jestem i ja!!! w niedzielę wracam do rzeczywistości i będę się jak zwykle udzielać, tymczasem lece na zajęcia i wybałuszam oczy czytając te newsy w sprawie garniaków, kurde wstydzili by się

PS. tak, tak obrosłam w piórka...jakie to miłe że wybrałyście moją propozycję na tytuł wątku, od razu mi się gęba śmieje

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:42   #66
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczyny Wiedziałam, że dzisiaj trafię już na nowy wątek
Miłego dnia życzę a ja biorę się w końcu za naukę
Aha na poniedziałek jesteśmy umówieni z panią z poradni

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:50   #67
(kicia)
Zakorzenienie

Byliśmy w D i C. Więcej nie daliśmy rady. Ja tylko przeszłam przez A i B to tak tylko zerknęłam na ceny. No różne były. A mój TŻ taki zadowolony że szok myślałam że będzie na nie.

evonia pytanko bo Ty mówiłas że mieszkasz w Piasecznie. Uciążliwy jest hałas samolotów? Bo niedaleko łęcznej w sumie bliżej lublina ale to i tak bilsko budują lotnisko. I tak sobie nie wyobrażam tego hałasu.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 12:18   #68
evoonia86
Zakorzenienie

kicia okna naszego mieszkania wychodzą na tył osiedla, wiec nie przeszkadza mi hałas samolotów ani samochodów na Puławskiej. ale Ci co mają okna na stronę ulicy narzekają na hałas. samolotów tak bardzo nie słychać tutaj. te 2 bloki na osiedli są dość blisko siebie, my mieszkamy na parterze, wiec hałas jest nieco stłumiony. w dodatku budują 3 blok, więc to dodatkowo ścisza hałasy samochodów i samolotów.
powiem Ci, że blisko mojej pracy non stop coś lata i to jest strasznie wkurzające. często samoloty kołują nad lotniskiem czekając na wolny pas i latem otwarcie okna to prawdziwa masakra
teraz to juz się przyzwyczaiłam, słucham sobie muzyczki, z kimś pogadam i nie zwracam na to uwagi, ale na początku pracy to była mordęga.
była jakaś ankieta wśród mieszkańców na temat budowy lotniska??
Stary 2011-05-12, 12:21   #69
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

jestem i ja

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:27   #70
niki19
Zadomowienie

Cześć dziewczyny ale pędzicie już kolejna część

U nas obecnie sprawy weselne odstawione na dalszy plan, mamy mnóstwo innych spraw na głowie. W ogóle ostatnio minął mi zachwyt ślubem i tą całą otoczką wokół niego
Ostatnio moje życie kręci się wokół uczelni a każdą wolną chwile staram się spędzić z Tż-em.Dzień zaczynam o 6,00 a kończe o 23,00-24,00 więc nawet nie mam czasu i siły na śledzenie weselnych spraw, oglądanie sukienek itp rzeczy

U mnie rozpoczęła się sesja ,mam sześć egzaminów pierwszy planuje zdać w tą sobote ale nie jestem pewna czy się uda z moim obecnym stanem wiedzy z zakresu Historii Filozofii , w każdym razie proszę o kciuki w sobote.

No nic biore kocyk ,kawe, zeszyt i wracam do nauki na tarasie może się opale przy okazji

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:28   #71
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
To jest tak że ta firma zbankrutowała i pozbywają się towaru. Garnitury mają kroje modne kilkanaście lat temu. Do soboty to tam nic nie będzie. Dużo osób zrezygnowało. Kilkanaście brało hurtem kilka sztuk wiadomo na bazar. O mierzeniu nie ma mowy. My staliśmy 2.5 godziny i wraz nie weszliśmy. Bo wpuszczają 5osób około co pół godziny. A te garnitury są ze słabych materiałów i ponoć niektóre podszewek nie mają.

A my kupiliśmy kilka stoisk dalej. Także dzień na plus potem wrzuce fotki
No to chociaż tyle dobrego, że kupiliście gajerek gdzieś indziej po przystępnej cenie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
i ja jestem
a teraz powiedzcie mi co mam zrobić bo mnie te buty obcierać będą, próbuję je rozchodzić ale ja lubię szybko i już <help>
Spróbuj ubrać mokre grubsze skarpetki, załóż buty i chodź po domu. Jeśli masz butki skórzane powinno pomóc je trochę rozbić.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 12:33   #72
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
U mnie rozpoczęła się sesja ,mam sześć egzaminów pierwszy planuje zdać w tą sobote ale nie jestem pewna czy się uda z moim obecnym stanem wiedzy z zakresu Historii Filozofii , w każdym razie proszę o kciuki w sobote.

No nic biore kocyk ,kawe, zeszyt i wracam do nauki na tarasie może się opale przy okazji
ło matko, powodzenia w czasie całej sesji no i oczywiście trzymam kciuki za sobotni egzamin

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Spróbuj ubrać mokre grubsze skarpetki, załóż buty i chodź po domu. Jeśli masz butki skórzane powinno pomóc je trochę rozbić.
o takim sposobie nie słyszałam nigdy zapamiętam, może mi się przyda na przyszłość
Stary 2011-05-12, 12:42   #73
baskaeta
Zadomowienie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-05-13 o 11:08
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:11   #74
evoonia86
Zakorzenienie

Auchan mam praktycznie na przeciwko bloku do fashion tez bliziutko. my tutaj tylko wynajmujemy mieszkanie, ale podoba nam sie ta lokalizacja do Wawy blisko, w porządku dojazd, ciche osiedle, tylko właściciele mieszkań narzekają trochę na dewelopera. obok budują 3 blok i tak powoli przypatrujemy się tej inwestycji, bo w sumie oboje stwierdziliśmy, że moglibyśmy tu mieszkać na stałe. ceny mieszkań nie sa wysokie, ale właśnie to podejście dewelopera trochę nam mąci w głowach.
za 3 pokojowe mieszkanie z garażem zapłacilibyśmy jakieś 300 tys, więc cena praktycznie taka jak w innych miastach blisko Warszawy. no i bloki tutaj sa nowiutkie, a nie jakieś 20 letnie.
wesele będzie w naszych rodzinnych tronach- okolice Łowicza.
Stary 2011-05-12, 13:19   #75
(kicia)
Zakorzenienie

U nas w łęcznej nic nie było żadnej ankiety bo to kawałek. Może dziewczyny ze świdnika się wypowiedzą.

Jezu samochód bez klimy to masakra. Jeszcze 50km do domu.

A my Auchana nie znaleźliśmy. Za to do lidla na dounaty czy jak to się pisze, wstąpiliśmy. I tam zobaczyłam te nisko latające samoloty.

Stary 2011-05-12, 13:21   #76
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Seagirl zwracałaś już kupon??

kiciu dobrze, że chociaż kupiliście sobie w innym miejscu i jesteście zadowoleni. cena jest dużo niższa niż w galeriach, więc opłaca się tam zrobić zakupy.
Tak, zrobiłam tak jak mi pani na infolini powiedziała.ale nie mam narazie odzewu, jutro tam zadzwonię bo chcę być pewna że dostalimojego maila i ze się wyrobię w ciągu tych 10 dni.
Stary 2011-05-12, 13:24   #77
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Byliśmy w D i C. Więcej nie daliśmy rady. Ja tylko przeszłam przez A i B to tak tylko zerknęłam na ceny. No różne były. A mój TŻ taki zadowolony że szok myślałam że będzie na nie.

evonia pytanko bo Ty mówiłas że mieszkasz w Piasecznie. Uciążliwy jest hałas samolotów? Bo niedaleko łęcznej w sumie bliżej lublina ale to i tak bilsko budują lotnisko. I tak sobie nie wyobrażam tego hałasu.
nie wiem czy wiesz Kiciu gdzie jest Daszyńskiego w lublinie ale ja mieszkam bardzo blisko i zaraz za polami jest Świdnik i tam budują lotnisko wiec samoloty będą schodzić nad moim blokiem i kołować też będą więc dopiero będzie ciekawie, kolego się śmieje siedzimy jemy obiad w niedzielę a tu szum i będziemy mówić o Tokio ląduje,a godzinę później Barcelona ;p będziemy mogli otworzyć informację osobną ;p
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:40   #78
(kicia)
Zakorzenienie

Jagodziu to jest w pobliżu turystycznej? To macie gorzej niż ja. Mnie potrafią w nocy obudzic te wysoko latające a co powiedzieć lądującę

Stary 2011-05-12, 13:48   #79
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Tak, zrobiłam tak jak mi pani na infolini powiedziała.ale nie mam narazie odzewu, jutro tam zadzwonię bo chcę być pewna że dostalimojego maila i ze się wyrobię w ciągu tych 10 dni.
a możesz napisać jak to wygląda? tam na wszelki wypadek, jakbyśmy jednak chcieli go zwrócić. Tż mówi, że on chce sam jechać i zobaczyć co za towar też wyłożyli, "upolować" tą babkę z którą w niedziele rozmawialiśmy i zapytać jej czemu takie bajki opowiadała.

Cytat:
U nas w łęcznej nic nie było żadnej ankiety bo to kawałek. Może dziewczyny ze świdnika się wypowiedzą.

Jezu samochód bez klimy to masakra. Jeszcze 50km do domu.

A my Auchana nie znaleźliśmy. Za to do lidla na dounaty czy jak to się pisze, wstąpiliśmy. I tam zobaczyłam te nisko latające samoloty.
lidl jest parę km ode mnie.mijaliście decathlon na skrzyżowaniu w Piasecznie?jesli tak, to byliście obok naszego bloku. my mieliśmy poprzednie auto bez klimy i w lato podróż byłą masakrą teraz jak sobie czasem śmigamy autkiem z klimą w takie cieplutkie dni to dopiero jest frajda

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
nie wiem czy wiesz Kiciu gdzie jest Daszyńskiego w lublinie ale ja mieszkam bardzo blisko i zaraz za polami jest Świdnik i tam budują lotnisko wiec samoloty będą schodzić nad moim blokiem i kołować też będą więc dopiero będzie ciekawie, kolego się śmieje siedzimy jemy obiad w niedzielę a tu szum i będziemy mówić o Tokio ląduje,a godzinę później Barcelona ;p będziemy mogli otworzyć informację osobną ;p
niczym w filmie "Pieniądze to nie wszystko "

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 13:50   #80
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Jagodziu to jest w pobliżu turystycznej? To macie gorzej niż ja. Mnie potrafią w nocy obudzic te wysoko latające a co powiedzieć lądującę
tak tak dokładnie tam ale poweiem ci że jednak jestem zadowolona w koćnu się coś dzieje w tym lublinie będą nowe miejsca pracy pootwierają w pobliżu na pewno jakieś restauracje hotele albo motele także dobrze. No i lotnisko będzie pod nosem ciekawe jakie samoloty będą latać tzn. dokąd

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
my mieliśmy poprzednie auto bez klimy i w lato podróż byłą masakrą teraz jak sobie czasem śmigamy autkiem z klimą w takie cieplutkie dni to dopiero jest frajda

niczym w filmie "Pieniądze to nie wszystko "
oooo ja też mam autko z kilmą i normalnie ahhhhhh sama przyjemność
tak dokładnie jak w tym filmie ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-12, 14:00   #81
(kicia)
Zakorzenienie

Moi rodzice mają auto z klima więc jak mogę to biorę ich auto. Ale coś za coś. Zrobiliśmy dziś z TŻ ponad 400km za 120zł. W moim można pomarzyć o takim wyniku.

Stary 2011-05-12, 14:26   #82
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Moi rodzice mają auto z klima więc jak mogę to biorę ich auto. Ale coś za coś. Zrobiliśmy dziś z TŻ ponad 400km za 120zł. W moim można pomarzyć o takim wyniku.
u mnie ze spalaniem na trasie nie jest tak źle jak się go nie ciśnie ale po mieście to ale jak się chce mieć duże auto to tak jest dlatego radzę jak do miasta to samochód z małym spalaniem. Tyle dobrego że w gazie mam bo bym zbankrutowała ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-12, 14:32   #83
carmelova
Zakorzenienie

Chyba na stałe do Was dołączę. Byłam na liście w którejś z poprzednich części. Nasz ślub jest 21 lipca 2012. Dokładnie 2 lata po zaręczynach.
Ślub bierzemy w woj. lubelskim. Mamy salę, fotografa i zespół.
Przyjmiecie mnie?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 14:36   #84
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Chyba na stałe do Was dołączę. Byłam na liście w którejś z poprzednich części. Nasz ślub jest 21 lipca 2012. Dokładnie 2 lata po zaręczynach.
Ślub bierzemy w woj. lubelskim. Mamy salę, fotografa i zespół.
Przyjmiecie mnie?
Hej oooo a sala gdzie i zespół jaki?? bo ja też z lubelskiego
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-12, 14:36   #85
evoonia86
Zakorzenienie

carmelova no jasne witamy serdecznie
Stary 2011-05-12, 14:41   #86
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
a możesz napisać jak to wygląda? tam na wszelki wypadek, jakbyśmy jednak chcieli go zwrócić. Tż mówi, że on chce sam jechać i zobaczyć co za towar też wyłożyli, "upolować" tą babkę z którą w niedziele rozmawialiśmy i zapytać jej czemu takie bajki opowiadała.

"
Ja poprostu odesłałam maila z kuponem na gruper@gruper.pl i napisałam że chcę zwrócić kupon o numerze takim i takim i czekam.
Mają przelać pieniadze na konto z któego było płacone, ale nie mam od nich żadnej informacji zwrotnej. Wysłałam dopiero dziś. Zwrócić można w ciągu 10 dni od zakupu.
Stary 2011-05-12, 14:48   #87
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Hej oooo a sala gdzie i zespół jaki?? bo ja też z lubelskiego
Cześć
Wesele bedzie w hotelu Duo w Janowie Lubelskim: http://duojanow.pl/new/index.php
Fotografować będzie Grzegorz Ciepiel: http://ciepiel.pl/blog/
Grać u nas będzie zespół z Zamościa (Texas): http://zespoltexas.pl/
Cytat:
carmelova no jasne witamy serdecznie
Hej

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Dziewczyny macie już "zaklepany" termin w kościele? My jeszcze nic nie załatwialiśmy, ale w styczniu ksiądz mówił, że nie prowadzą jeszcze zapisów na 2012 rok...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 14:51   #88
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć
Wesele bedzie w hotelu Duo w Janowie Lubelskim: http://duojanow.pl/new/index.php
Fotografować będzie Grzegorz Ciepiel: http://ciepiel.pl/blog/
Grać u nas będzie zespół z Zamościa (Texas): http://zespoltexas.pl/

Hej
Hotel kojarzę chociaż w Janowie nie byłam już gdzieś oglądałam zdjęcia będziesz miała piękne wesele
a o zespole texas też słyszałam chyba kilka pm 2011 będzie go miało z lubelskiego :P

no my mamy datę i godzinę ksiądz nas zapisał a byliśmy w kwietniu
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-12, 14:58   #89
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny!

U mnie dzisiaj nie dość, że o 7:45 zajęcia, to jeszcze teraz mam same urgent jobs, więc postanowiłam zrobić krótką przerwę między jednym projektem a drugim i tu zajrzeć

Cytat:
była jakaś ankieta wśród mieszkańców na temat budowy lotniska??
Ja jestem ze Świdnika i żadnej ankiety nt. lotniska nie było, a przynajmniej ja tego nie pamiętam Z tego, co wiem, to już dawno temu podjęto decyzję o budowie Portu Lotniczego Lublin w Świdniku, jak to się pięknie ta inwestycja nazywa, ale najpierw były problemy z susłami, potem z wysiedleniem ludzi z terenów pod lotnisko itd., dlatego dopiero teraz budowa ruszyła na dobre, chociaż efektów jeszcze nie widać. Już nawet mamy w mieście oznaczenia drogowe kierujące na lotnisko - airport, tylko szkoda, że na razie niewiele tam jest poza piękną trawką

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
U nas obecnie sprawy weselne odstawione na dalszy plan, mamy mnóstwo innych spraw na głowie. W ogóle ostatnio minął mi zachwyt ślubem i tą całą otoczką wokół niego
Ostatnio moje życie kręci się wokół uczelni a każdą wolną chwile staram się spędzić z Tż-em.Dzień zaczynam o 6,00 a kończe o 23,00-24,00 więc nawet nie mam czasu i siły na śledzenie weselnych spraw, oglądanie sukienek itp rzeczy

Powodzenia z sesją! Na pewno przejdziesz przez nią jak burza U mnie też ślubik na dalszy plan zszedł.

Cytat:
U nas najbardziej słychać przelatujące nad samymi blokami helikoptery, które bardzo często latają, to jest dopiero szum, jak by się blok miał zawalić. A większe samoloty też już regularnie widzę nad świdnickim niebem, codziennie co najmniej kilka je przecina, chociaż są dosyć wysoko, ale też słychać jak lecą. Ale w sumie już się przyzwyczaiłam, niedługo zresztą się wyprowadzam stąd. Ja to w ogóle oprócz helikopterów to jeszcze zaraz koło bloku mam kościół i stację kolejową, więc dzwony kościelne bijące co godzinę, hamujące pociągi i turkoczące śmigłowce są na porządku dziennym. W sumie śmiesznie, bo jak się teraz przeprowadzimy na wieś to tam wcale ciszej nie będzie - nie dość, że słychać cały szum samochodów wyjeżdżających z Lublina w stronę Lubartowa, to jeszcze mają budować obwodnicę prowadzącą na lotnisko zaraz za naszą działką. Jedyna nadzieja, że ekrany zatrzymają trochę tego huku. U nas znajomi się śmieją, że możemy już zacząć sprzedawać winietki na tą obwodnicę

Cytat:
tak tak dokładnie tam ale poweiem ci że jednak jestem zadowolona w koćnu się coś dzieje w tym lublinie będą nowe miejsca pracy pootwierają w pobliżu na pewno jakieś restauracje hotele albo motele także dobrze. No i lotnisko będzie pod nosem ciekawe jakie samoloty będą latać tzn. dokąd
Z tego co czytałam, to nastawiają się na samoloty podążające w najbardziej popularnych destynacjach turystycznych, typu Egipt, Tunezja itd. Chociaż po tych rewolucjach to nie wiadomo czy będzie takie zapotrzebowanie. Zdziwiło mnie natomiast to, że nie planują żadnych lotów na Wyspy, bo uważają to za nierentowne Przecież tyle ludzi z lubelskiego wyjechało... A ostatecznie kierunki lotów zależą od tego, jakie linie lotnicze będą w ogóle zainteresowane naszym lotniskiem i wypuszczaniem stąd swojej floty.

Cytat:
u mnie ze spalaniem na trasie nie jest tak źle jak się go nie ciśnie ale po mieście to ale jak się chce mieć duże auto to tak jest dlatego radzę jak do miasta to samochód z małym spalaniem. Tyle dobrego że w gazie mam bo bym zbankrutowała ;p
Ja mam benzyniaka i bez klimy. Właśnie planuję zmienić autko i klima będzie tym razem obowiązkowo Natomiast na spalanie aż tak bardzo nie narzekam (mam Clio 1.4, 75KM), w mieście wiadomo - więcej pali, bo stoi się korkach, na światłach itd., ale na trasie tyle co nic. W razie gdybyście znały kogoś, kto chce kupić fajne autko dla studenta, to zapraszam do Świdnika - chętnie pokażę moje

carmelova, witaj z powrotem! Ja Cię pamiętam z początków wątku, w sumie jestem na nim od pierwszej części I ślub mamy tego samego dnia! Fajnie, że już najważniejsze rzeczy macie załatwione.

kicia, super, że zakup się udał!

OK, ja idę zrobić obiadek i wracam do pracy, a potem jak mi jeszcze starczy sił to idę na zumbę!

Miłego popołudnia
Stary 2011-05-12, 15:01   #90
evoonia86
Zakorzenienie

my zaklepalismy datę i godzinę w lutym tego roku. ksiądz zapisał nas bez problemu.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości