Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-22, 13:24   #61
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
lula- taka mała miseczka truskawek u nas 7 zł, nie mogłam się opanować, za wiecej też bym chyba kupiła. A jakacena u Was?
No u nas od 16-20 zl..paranoja, naprawde!

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Jak ja bym chciała tyle ważyć

Oja, nie lubię was za te gulki.
Ja też chcę gulkę!!!!
Cotka ja sie po prostu wystraszylam ze przytylam tak szybko prawie 10 kg, a jestem w polowie dopiero
Stary 2011-05-22, 13:26   #62
Aiszka22
Raczkowanie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cotynato albo gula albo ruchy, nie ma tak dobrze

no i nie mów, że ważysz więcej niż 65kg (chyba, że brzuszek już Ci spory urósł). Na zdjęciach wyglądałaś jak superlaska! Więc nawet jeśli jest 80 to piknie wyglądasz.

A u mnie truskawy po 15zł. I są przeeeeeepyyyyszneeee!

Edytowane przez Aiszka22
Czas edycji: 2011-05-22 o 13:28
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 13:26   #63
AgnesD
Rozeznanie

melduję się posłusznie

u mnie cena truskawek ok.20 kg - ostatnio teściu był u nas w odwiedzinach i kupił ale cena masakra gdybym wiedziała, że chce kupić to bym go powstrzymała. Wszystko wszystkim ale tyle za truskawki. Ale pycha były
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama.
Igor ur. 16.09.2011
Mia ur. 13.08.2014

AgnesD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 13:26   #64
agnieszka 0605
Zakorzenienie

dzisiaj widziałam się z kuzynką - przytyła w ciąży 26 kg także nie ma co panikować! A teraz po 3 latach od porodu jest taka szczuplutka i zgrabniutka, że szok !!

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 13:33   #65
AgnesD
Rozeznanie

Cytat:
dzisiaj widziałam się z kuzynką - przytyła w ciąży 26 kg także nie ma co panikować! A teraz po 3 latach od porodu jest taka szczuplutka i zgrabniutka, że szok !!

no to jakieś pocieszenie dla mnie
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama.
Igor ur. 16.09.2011
Mia ur. 13.08.2014

AgnesD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 13:33   #66
bruma
Rozeznanie

Ja wczoraj też byłam na bazarku i jak zobaczyłam cenę truskawek to się załamałam ale nie mogłam się powstrzymać i kupiłam 30dag na spróbowanie...były pyszne

Jeszcze z wami chwilę zostanę, bo mężulek jeszcze nie skończył obiadku
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 13:40   #67
lausanne
Wtajemniczenie

jak ja znalazlam w koncu truskawki które by mi odpowiadały to sprzedawca miał calą kobiałkę - 2,5kg i nie chcial dzielić a ja akurat byłam sama w domu (to ten czas co małż był we Wrocławiu) to i nie chciałam płacić pond 40zl żeby mi sie połowa zepsuła. Więc wciąż cierpliwie czekam na swoja wymarzoną porcję truskawek
cotka zapalenie potwierdzone posiewem jutro dzwonię do gina i ruszam po kolejna receptę

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
zrobię sobie w te "wolne" dni album ze śmiesznymi i dziwnymi fotami to Wam pokażę jak wyglądalam po ciąży i karmieniu -trupiszcze normalnie az Wam się odechce chudnąć teraz aż tak się nie dam
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 13:50   #68
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
Cotynato albo gula albo ruchy, nie ma tak dobrze

no i nie mów, że ważysz więcej niż 65kg (chyba, że brzuszek już Ci spory urósł). Na zdjęciach wyglądałaś jak superlaska! Więc nawet jeśli jest 80 to piknie wyglądasz.

A u mnie truskawy po 15zł. I są przeeeeeepyyyyszneeee!
dokładnie 82 załamać się można. W życiu takich cyfr na wadze nie widziałam

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
No u nas od 16-20 zl..paranoja, naprawde!

Cotka ja sie po prostu wystraszylam ze przytylam tak szybko prawie 10 kg, a jestem w polowie dopiero
aaaa 10 ale to i tak nie byłoby tragedii
Cytat:
Pocieszyłaś mnie
Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Ja wczoraj też byłam na bazarku i jak zobaczyłam cenę truskawek to się załamałam ale nie mogłam się powstrzymać i kupiłam 30dag na spróbowanie...były pyszne

Jeszcze z wami chwilę zostanę, bo mężulek jeszcze nie skończył obiadku
Truskawki
i arbuz, więcej mi dzisiaj nie trzeba... no może jeszcze twarda nektarynka

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 14:16   #69
81gosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Melduję się na kolejnej części naszego wątku

Wpadłam tylko na chwilkę aby się z wami przywitać i dalej korzystać z pięknej pogody, chociaż rano o 8.00 było czyściusieńkie niebo a teraz pojawiły się jakieś chmurki. Zdążyłam już zaliczyć jazdę na rolkach w parku z rana a po obiadku (Tż gotuje ) chyba zaliczymy kolejny spacerek
A jak ja mówię że chcę na rower, to znajomi się pukają w czoło, a ta na rolki poszła. Gratuluję odwagi. Myślę, że nadrobię za rok te rolki

mama kupiła dziś nektarynki w Lidlu - bleeeeeeeee okropne. Pod piękną skórką, kompletnie biały środek i niesmaczne a taka miałam ochotę. Chyba w chłodni "dojrzewały: opryskane jakąś chemią.

Truskawki u nas ostatnio mama płaciła po 6zł/kg wielkie, jeszcze co prawda greckie ale super smaczne. Jak któraś z Warszawy szuka to polecam bazar na Wolumenie tuż przy metrze Wawrzyszew - nie wiem czy nie najtańsze w Warszawie - pod Galerią Mokotów widziałam po 15zł/kg

Arbuz??? hm... powinnam zajrzeć do lodówki, bo obawiam się że mogę szukać kosza. Jadłam sama, a specjalnie zachcianki na niego nie miałam i chyba już się nie nadaje
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 14:41   #70
agnyska81
Zakorzenienie

Dotarłam i ja
Wczoraj tak to troszkę zakładane było na wariackich papierach, mam nadzieję, że tym razem uda się wrzucić sondę dotyczącą wyboru nowego tytułu. Mam nadzieję, że ten tytuł podoba się, nie pamiętam czyja to była propozycja

Cytat:
Tak sobie czytam i czytam te Wasze posty... i nasuwa mi się jedna myśl - czy naprawdę tylko ja jeszcze nie czuję żadnych ruchów? A może coś jest nie tak? Dzisiaj zaczynam 19 tydzień, co wieczór kładę się na lewym boku i wsłuchuję się w organizm, a tu
Aiszko, ja dużo lepiej czuję ruchy, jak leżę na wznak Może tak się uda

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
W tym tygodniu miałam problemy ze zwierzakami.
No air, zdecydowanie poszukaj innego weta. Mój pies miał podobne objawy, tylko dodatkowo w moczu krew. Po badaniach okazało się, że ma w moczu mnóstwo nieładnych bakterii, ale leczenie było skuteczne i wcale nie jakieś bardzo drogie. Ale jak radzi Archinta, badanie moczu to podstawa, u mnie prywatnie (w labie ludzkim) chyba 9 zł plus do tego posiew (nie pamiętam ile), a będzie wiadomo wszystko.

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
(pewnie doszły do tego też moje wyrzuty sumienia związane z zażyciem środków przeciwbólowych)
Spray, nie schizuj, przecież zażyłaś dozwolony środek, nic nie ma prawa się stać z tego powodu

Zmykam na urodziny, nie piszcie za dużo

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 14:58   #71
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Już po spacerku oj krótkodystansowiec się ze mnie zrobił niestety (czy Wy też tak macie że boli Was w kroku??? Tzn. nie wiem dokładnie ale to chyba mięśnie, czuję się jakbym miała ciągle zakwasy )

Laseczki tej nystatyny to ja Wam szczerze współczuję, ja to brałam przez dwa tygodnie wielkie te tableciory że szok, producentowi trzeba by to zaaplikować w odpowiednik naszego miejsca przeznaczenia

Cytat:
Aaaaaaaaaa właśnie jeszcze jedno! Słuchajcie, leżałam dzisiaj rano w łóżku na lewym boku, odwróciłam się na plecy i byłam przerażona - z lewej strony brzucha miałam wielką twardą gulę z prawej strony macicy mięciutko, a gula twarda. Myślicie, że to mógł być dzidziuś? W pierwszej chwili wystraszyłam się, że coś z macicą się dzieje, ale teraz myślę, że to chyba dziecko! Czy to w ogóle możliwe jeśli nie czuję jeszcze konkretnych ruchów?
fajne nie ja to czuję rano i wieczorem jak leże na plecach myślę że to już zdecydowanie to, tylko czemu czujemy albo to albo kopniaki?? Co najmniej ja kopniaczków nie umiem wyczuć tylko wynurzenia

Trussskawy ja kupowałam wczoraj za 9,90 1,20kg zjadłam sama

A z wagą myślę że pobiję rekord, ostatnie ważenie 87,4 i czuję że to nie jest moje ostatnie słowo więc sie nie martwcie, są lepsi

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 15:01   #72
aa2
Zakorzenienie

u mnie z gór nici
pojechalismy do marketu
mierzyłam pare suienek i jedną prawei kupiłam ale stwierdziłam ze troche pod biustem mnie gniecie i na chwile sie nie opłaca a w innych wyglądałam dramat he he aż sie mąz smiał i doszlismy do wniosku ze lepiej zdecydowanie wyglądam w czymś dopasowanym niż w jakiś rozkloszowanych rzeczach i teraz skupimy sie na takowych czy li zwykła bluzka przylegająca do ciała tylko dłuższa aby przykryła brzuszek
jakiś plan jest teraz trzeba upolować kilka rzeczy
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 15:02   #73
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
producentowi trzeba by to zaaplikować w odpowiednik naszego miejsca przeznaczenia

Ja aktualnie mam doustne, ale tamte też już mam za sobą.

Wymianka.
Stary 2011-05-22, 15:03   #74
aa2
Zakorzenienie

co do wagi to kurcze nei wiem czy sie nie zacząc martwić ale u mnie znów zastój , raz mi sie podniosło i teraz stoi obecnie mam:70.8 waga wyjściowa 66-67 wiec w sumie nie dużo mi podskoczyło a to za chwile koniec 5 miesiąca kurcze boje sie ze może za mało, albo ze mnie dopadnie w końcówce i nadrobie to ze na poczatku nie tyłam
Stary 2011-05-22, 15:05   #75
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, biorac pod uwage ze teraz juz tyle przytylam , to do konca ciazy bede wazyla drugie tyle, a moja mama mnie pocieszala ze ona przytyla tylko 14 kg jak byla ze mna w ciazy i to dziedziczne..pssst:rolley es:
Stary 2011-05-22, 15:05   #76
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

Ja aktualnie mam doustne, ale tamte też już mam za sobą.
kochana tez biore nystatyne, ale nie dostałam nic osłonowo hmm myslisz ze powinnam o to zapytać?
wziełam dwie tabletki dopiero
a powiedz mi miałas jakies objawy ze coś zaczyna sie dziać? bo ja nie nic mi nei było tam na dole wszystko tak jak cały czas, no i ten jeden lekarz powiedziła ze jest jakies zapalenie i przepisał tablety, a moze onn tak zapobiegawczo bo jak byłam u innych dwóch to nic nei mówili i nie zauważyli ze coś mi tam sie robi
Stary 2011-05-22, 15:08   #77
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
kochana tez biore nystatyne, ale nie dostałam nic osłonowo hmm myslisz ze powinnam o to zapytać?
a powiedz mi miałas jakies objawy ze coś zaczyna sie dziać? bo ja nie nic mi nei było tam na dole wszystko tak jak cały czas, no i ten jeden lekarz powiedziła ze jest jakies zapalenie i przepisał tablety, a moze onn tak zapobiegawczo bo jak byłam u innych dwóch to nic nei mówili i nie zauważyli ze coś mi tam sie robi
Nystatyna jest przeciwgrzybiczna więc do niej raczej nie trzeba osłonki.
Ja biorę antybiotyk, nystatynę dostałam chyba zapobiegawczo, ale jak widać truję się na marne bo i tak pojawia się to czego być nie powinno i osłonka dodatkowo niezalecana przez lekarza- chyba nystatyna miała pełnić u mnie rolę osłonki...
A objaw mam teraz, swędzenie ;]

Wymianka.
Stary 2011-05-22, 15:11   #78
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
co do wagi to kurcze nei wiem czy sie nie zacząc martwić ale u mnie znów zastój , raz mi sie podniosło i teraz stoi obecnie mam:70.8 waga wyjściowa 66-67 wiec w sumie nie dużo mi podskoczyło a to za chwile koniec 5 miesiąca kurcze boje sie ze może za mało, albo ze mnie dopadnie w końcówce i nadrobie to ze na poczatku nie tyłam
No zobacz, a ja sie tu zaczynam martwic ze mi waga tak szybko skoczyla wczoraj u znajomych na grillu poznalismy taka pare; no i ta dziewczyna jak juz obczaila ze jestem w ciazy stwierdzila ze w sumie to nic nie widac i ze jej kolezanka w 4 mc ma o wiele wiekszy niz ja, no ale ta jej kolezanka jest szczupla i to dlatego.. w kazdym razie Asik to chyba tak jest, ze jednym kobietom brzuszek wychodzi juz na poczatku i szybciutko rosnie waga a drugie tyja dopiero w drugiej polowie ciazy
Stary 2011-05-22, 15:15   #79
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ja biorę antybiotyk, nystatynę dostałam chyba zapobiegawczo, ale jak widać truję się na marne bo i tak pojawia się to czego być nie powinno i osłonka dodatkowo niezalecana przez lekarza- chyba nystatyna miała pełnić u mnie rolę osłonki...
no to współczuje swędzenia bo ja bym chyba zwariowała, ja ogólnie sie zastanawiam jak to sie stało ze dwóch lekarzy nie zauwazyło u mnie zmian , a
jeden tak albo tych dwóch to badali mnie na odczepnego albo ten jest zapobiegawczy no ale wazne ze zaadziałał bo jak zaczyna sie cosz robić to moze za chwile miałabym tam niezły cyrk a tego sobie nei wyobrażam

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
No zobacz, a ja sie tu zaczynam martwic ze mi waga tak szybko skoczyla wczoraj u znajomych na grillu poznalismy taka pare; no i ta dziewczyna jak juz obczaila ze jestem w ciazy stwierdzila ze w sumie to nic nie widac i ze jej kolezanka w 4 mc ma o wiele wiekszy niz ja, no ale ta jej kolezanka jest szczupla i to dlatego.. w kazdym razie Asik to chyba tak jest, ze jednym kobietom brzuszek wychodzi juz na poczatku i szybciutko rosnie waga a drugie tyja dopiero w drugiej polowie ciazy
no to mnie pocieszyłas, teraz jak skocze do przodu to pewnie wszystkie pobije z waga
no ale zobaczymy -najważniejsze zeby maluszek miał wygodny domek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 15:15   #80
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Wspolczuje, raz mialam cos takiego i centralnie myslalam ze nie ogarne, tak swedzialo
Stary 2011-05-22, 15:15   #81
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Ja też jak dostałam nystatynę to nie miałam objawów żadnych, tylko mokro mi było ale do tego nie trzeba osłonki bo to chyba nie antybiotyk. W razie czego jedz kefirki te lepsiejsze z wymienionymi grupami bakterii.

cotuś ja mam wrażenie że poza nystatyną ważny jest płyn do higieny int. ja początkowo używałam jednego i nic się nie poprawiało, potem zmieniłam płyn i miałam wrażenie jakby współpracował z lekiem bo odpukać wiecej już nie musiałam nystatyny brać.

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2011-05-22, 15:20   #82
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
my z meżem własni w myslimy czy nie skoczyc do ustronia albo wisły
wczoraj plan był taki ze wstajemy wczesnie i do zakopca jedziemy ale zaspaliśmy he he
Myśmy w końcu w Pszczynie byli Fajnie było

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Aha, ząb przestał boleć!
Tyle dobrze A paracetamol dozwolony więc nie powinnaś się martwić

lausanne dasz radę jeszcze te 3 dni

Luii nie wiem czy tu czytasz, ale ja mam szyjkę 3,36 i jest w normie (co prawda w dolnej granicy ale jest), ginek tylko mówił, żeby jakoś specjalnie nie szaleć i w miarę możliwości się oszczędzać. Co do pracy to bardzo współczuję Trzymam kciuki

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 15:21   #83
cotynato
Zakorzenienie

Ja mam sprawdzony płyn. Tzn nie apteczny bo po aptecznym miałam przeboje, ale nivea super się sprawuje. U mnie problem pojawia się zawsze przy mocnym antybiotyku niestety.

Wymianka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 15:23   #84
Antiopa7
Raczkowanie

hej wszystkim czy mozecie mi dac linka na ten fajny filmik gdzie dziecko wystawiło raczke z macicy i złapało doktora?

nie moge tego znaleźć
Antiopa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 15:28   #85
81gosia
Zadomowienie

Rany coś mi dziś chyba odbiło

Posprzątałam już wszystkie szafy z ubraniami - kolejne duże pudło trzeba wynieść na strych, bo okazało się że nie wchodzę we wszystkie letnie spodnie i część koszulek trzeba w tygodniu jakiś ciucholand zaliczyć a miałam kilka par fajnych spodni w wojskowej zieleni
Od rana wyprałam wszystko co tylko znalazłam w koszu na bieliznę, a pękał w szwach. Trochę już prasowałam zaległości - reszta na wieczór.

Rany jak pomyślę że już po 16 to zastanawiam się kiedy zrobię wszystko inne co zaplanowałam. Mam jeszcze kurze, odkurzanie, 1 małe okno do umycia, bo chcę moskitierę już w nim zamontować i spać przy otwartym. Zmywarkę muszę przepakować - ale to chyba mężowi zostawię - ma wprawę Reszty nie mogę, bo ostatnio on odkurzał, ścieranie kurzu kompletnie nie dla niego, a okna w większości też mył sam.

Lecę dalej do roboty

A jeszcze jedno:
Czym smarować ugryzienia po meszkach? Wczoraj mi zjadły palce u stóp - też sobie miejscówkę znalazły Strasznie swędzi.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
cotuś ja mam wrażenie że poza nystatyną ważny jest płyn do higieny int. ja początkowo używałam jednego i nic się nie poprawiało, potem zmieniłam płyn i miałam wrażenie jakby współpracował z lekiem bo odpukać wiecej już nie musiałam nystatyny brać.
W tym jest chyba sporo racji, jak kilka lat temu zmieniłam płyn to od tamtej pory nic mi się nie przyplątuje
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 15:29   #86
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
no to współczuje swędzenia bo ja bym chyba zwariowała, ja ogólnie sie zastanawiam jak to sie stało ze dwóch lekarzy nie zauwazyło u mnie zmian , a
jeden tak albo tych dwóch to badali mnie na odczepnego albo ten jest zapobiegawczy no ale wazne ze zaadziałał bo jak zaczyna sie cosz robić to moze za chwile miałabym tam niezły cyrk a tego sobie nei wyobrażam

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

no to mnie pocieszyłas, teraz jak skocze do przodu to pewnie wszystkie pobije z waga
no ale zobaczymy -najważniejsze zeby maluszek miał wygodny domek

Moze tak, moze nie? kto wie, jak narazie moj maluszek ma wielki apartament, ale wolalabym zeby sie nie przeistoczyl w osiedle
Stary 2011-05-22, 15:36   #87
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Moze tak, moze nie? kto wie, jak narazie moj maluszek ma wielki apartament, ale wolalabym zeby sie nie przeistoczyl w osiedle
Wszystko zależy jak jest ekspansywny

Magdalenka 5.11.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 15:38   #88
cotynato
Zakorzenienie

A jakich płynów używacie? Ja mam nivea i perfecty. Z czego bardzo lubię nivea różowy.

Wymianka.
Stary 2011-05-22, 15:38   #89
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Wszystko zależy jak jest ekspansywny

Łachahaha, ładnie to tak drzeć łacha z koleżanki, co?
Stary 2011-05-22, 15:42   #90
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antiopa7 Pokaż wiadomość
hej wszystkim czy mozecie mi dac linka na ten fajny filmik gdzie dziecko wystawiło raczke z macicy i złapało doktora?

nie moge tego znaleźć
Będę robić listę linków i jak znajdę to ci podeślę

Cytat:
A jakich płynów używacie? Ja mam nivea i perfecty. Z czego bardzo lubię nivea różowy.
Ja mam Ziaja Intima w białym opakowaniu z różowym napisem i też (opukać) od czasu jak stosuję Ziaję to mam spokój

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości