![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy w galeriach handlowych. Nie cierpie tego. Czy ja jestem wyjątek?
Cytat:
Mnie takie coś też wkurza, ale zawsze mówię na pytanie czy w czymś pomóc? Nie dziękuję, jeszcze się rozejrzę ![]() ![]() Mój ulubiony sklep to H&M jeśli chodzi o bluzki, sweterki itp. W C&A kupiłam po 15 zł 3 pary dzinsów przecenionych z 49,90zł noszę je 2 lata i mi się wogóle nie przetarły dlatego kocham ten sklep ![]() W jakim sklepie dostanę do 100zł (ewentual 150) kostiumy kąpielowe powyżej rozmiaru AA, A, B, C ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
zależy przy jakim obwodzie. duży obwód duża miska to kappa ahl, czasami się jakie 70F trafi, ale polecam esotiq
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam chodzić na zakupy, ale jakieś 95% moich znajomych nie cierpi, więc wyjątkiem nie jesteś
![]() Kupiłam ostatnio w mohito buty za 139zł, wszędzie tam gdzie dotykają stopy są skórzane, więc jestem chwilowo zachwycona tym sklepem ![]() No i kupiłam dwie bluzki, przed zniżką ceny 49,90 i 69,90, może nie jakoś mega tanio, ale to raczej normalna cena sieciówkowa jak za nową kolekcję. Dlatego ja zawsze korzystam z wszelkich promocji itd. i na ceny ubrań w sklepach nie narzekam. Nakupiłam ostatnio masę rzeczy, których cena nie przekraczała 50 zł (sukienki, spódnica, bluzki, etc głównie w h&m-ie), więc nie jest źle ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- No i nie rozumiem narzekania na jakość new yorkera. Mam stamtąd parę bluzek i ani się nie mechacą, ani nic. Są w dobrym stanie. A kupiłam je za 10-20zł.
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
niby czemu łowię w lumpach ?
![]() nie znoszę galerii handlowych, jest to męczące i mało efektywne wg.mnie. Jestem zmęczona, podenerwowana, nie mogę się wyciszyć i skupić na tym czego szukam. Zdecydowanie bardziej wolę kameralne sklepiki, butiki. A najbardziej lumpy - gdzie przebieram, z nutką ekscytacji szukam perełki, hitu, przedzieram się przez stosy szmatek by wyłowić cudo. Tego szukam w zakupach - tego pozytywnego uczucia że czeka mnie niespodzianka, pozytywna niespodzianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
O matko takie tanie koszulki?!? To wy chyba macie jakies złote ręce ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
mój ulubiony lumpeks zlikwidowali :/ jakoś od 3 lat obserwuję taki brak zainteresowania lumpami.
ale pamiętam jak otworzyli pierwszy reserved ceny były kosmiczne. teraz mam wybór; nowa bluzka za 19, 29 zł z przeceny czy za 15-30 z lumpa (i muszę szukać gmerać i grzebać) ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
nie znoszę szwędać się po galeriach, bywam w takowych raz-dwa razy na rok
![]() wszędzie dziadostwo i albo jakościowo marne, albo za drogie ![]() dziwię się temu całemu szałowi na sieciówki typu zara, h&m, ile razy bym tam nie weszła, to i tak wyjdę z niczym
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
w galeriach handlowych jestem 1-2 w roku, nie przepadam bo.. za duzo tego wszystkiego? chyba tak
![]() ![]() jako dziecko uwielbialam jezdzic do galerii handlowych ze wzgledu na to, ze zawsze przed powrotem szlismy do jakiegos miejsca gdzie mozna bylo cos zjesc i jedlismy tam obiad, mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
ja lubie galerie bo można ogarnąć wszystko w jednym miejscu za jednym razem, a w dużym mieście gdzie są duże dystanse i sporo czasu schodzi na dojazdy nie wyobrażam sobie jeżdzenia do kazdego sklepu gdzieś indziej.
U mnie chyba wygrywają : H&M - stąd mam najwięcej ubrań, zawsze znajde coś dla siebie w swoim stylu i fajne, niedrogie dodatki. Chociaż jest dużo rzeczy które wyglądają tragicznie, zwłaszcza te z hmm, wiodących kolekcji ;p Tak jak np teraz ta indiańska, koralowe rzeczy itd, o dziwo nawet ok. Właściwie h&m to takie mydło i powidło, kupisz koszulke do biegania, jeansy, zwiewną sukienke, bielizne, skórzaną kurtke, buty, strój kąpielowy i marynarke ![]() ![]() ![]() New Look - drugi w kolejności, świetne buty, kurtki. Bluzki średnio mi podchodzą, dużo zwiewnych, kolorowych, często przezroczystych, kokardki, bufki. Ładne dodatki i bielizna. Dalej jest już różnie, Cubus, Vero Moda, New Yorker. Pull&Bear, Stradivarius i Bershka - dla mnie tam jest prawie to samo, i w ogóle te sklepy są jakieś chaotyczne i ciemne, głośna muzyka, nie wiem czemu ale prawie nigdy nie umiem tam nic kupić. Z dodatkami to polecam Accesorize.
![]() |
#72 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
nie jesteś sama ja tez nie nawidze tych ludzi tam lansujcych sie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Różowy Jednorożec
|
Cytat:
![]() Ja jestem z tych osób które na połowy w galeriach wybierają się jedynie w okresie wyprzedaży. Jednak lumpeksy rządzą. ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Bo te marki od większych miseczek niż b/c uznaja, że jak ma się cycki to ma się też ogromny brzuch itd ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() A wiem o jakich babkach mowa. kupią szpilki w venezii i niosą to jak statutkę nobla i oskara 2w1 ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Różowy Jednorożec
|
Ja noszę torebkę w zgięciu łokcia, więc też jestem pewnie ciekawie odbierana
![]() A wiem o jakich babkach mowa. kupią szpilki w venezii i niosą to jak statutkę nobla i oskara 2w1 ![]() Hehe, torebkę w zgieciu łokcia ja też często noszę. ![]() ![]()
![]() |
#77 |
zawsze mam racje
|
mnie też dziwią ludzie, którzy nie mają zupełnie kasy i idą pooglądać i poprzymierzać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- a do jakiej mieczki mają? bo kiedyś się na f kończyła
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie wzięłaś pod uwagę, że ktoś ma akurat czas i wolą teraz poprzymierzać, bo np. wiedzą, że jak już będzie kasa, to nie będzie czasu, więc lepiej rozglądnąć się wcześniej?
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na twoje bolączki mam rozwiązanie - zamawiaj ubrania u projektantów, szyte na miarę, będziesz mieć pewność że nikt ich przed Toba nie miał na sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.