|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mojemu koledze smierdzą skarpatki- co robic?
no to jak już zrobił sie z tego wątek obrzydliwości to i ja się podzielę moją historią:
UWAGA!!!!! przyszedł do mojej pracy kiedyś facet ok 60-tki dostarczający pocztę na rowerze i jak mu podpisywałam odbiór i wręczlam ta kartkę już to podniosłam na niego wzrok a tu widzę gila do pasa;/ facet się odwrócił i wyszedł. potem się zastanawiałam czy już dotknął ten gil moje biurko-na szczęście nie
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym koledze wprost powiedziała, czasem ludzie nie czują swojego smrodku.
A co do obrzydliwości to kiedyś miałam takiego klienta, który dłubał pod paznokciami i takim pstryknięciem strącał brud na podłogę. Byłam bliska zwymiotowania, właściwie niedużo mi brakło...
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
ja mialam dokladnie taka sama sytuacje i powiedzialam przyjacielowi wprost ze czuje ze smierdza mu nogi nie robil z tym nic poki nie poszlismy do apteki po kore dębu i na dzien dzisiejszy moge powiedziec ze sie ciesze ze mu to powiedzialam
w koncu mozna wytzrymac w jego obecnosci
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
UCO
Ta moja koleżanka też z głowy coś zjadała, ale włosy to nie były. Coś wydłubywała a i jeszcze miała mnóstwo białych ropnych pryszczy na plecach to też ciągle skubała i wkładała do ust.Zawsze siadałam przed nią,żeby tego nie widzieć ![]() Swoją drogą to na pewno coś z nią było nie tak
|
|
|
|
|
#65 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Ble ciastko mi wraca przy tym wątku
![]() Co do obrzydliwosci, to raz byłam swiadkiem jak sobie facet w kolejce brud zdrapywał z pleców, bleeee, mozliwe Do pracy przychodził jeden z pracowników dostarczających dokumenty, zawsze stawał przy wiatraczku, i zawsze smierdział niemiłosiernie, a smród sie unosił z powietrzem z wiatraka. Ponoc swojego smrodu sie nie czuje, masakra. |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Rada mojego faceta brzmi: "Powiedz: stary, ale ci walą skarpety, mógłbyś je zmienić czasem". Cóż, ja się z tym zgadzam...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

a i jeszcze miała mnóstwo białych ropnych pryszczy na plecach to też ciągle skubała i wkładała do ust.

On wchodzi i ściąga buty a Ty tekst : "o kurde stary ! zakładaj te buty ! Gdzieś Ty kurcze był że tak Ci giry (/ nogi, stopy) jadą !? "