![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: 1 czerwca zaczynamy i lipiec o 5 kg mniej witamy !!! :)
Witam.
Ja co prawda z okazji dnia dziecka byłam na pizzy. Ale licząc kalorie z całego dnia wyszło 1200 więc nie najgożej. dzisiaj wieczorem ide na basen i mam zamiar przepłynąć z 40 długości basenu musze spalić tę pizze. Waga rano 58 to następna fajna widomość. A co do aw6 to kiedyś ćwiczyłam. Super efekty płaski brzuch, wysmuklone uda, mniejszy podbrudek i załważyłam że widoczne były kości na dekoldzie (lekko). Polecam aw6. Może też zaczne ponownie. Co prawda miałam ćwiczyć stary callanetis ale nie mam płyty i sama to nie moge się do tego zabrać. Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Witam się z wszystkimi z samego rana
![]() ![]() ja przedwczoraj przesadziłam chyba z brzuszkami bo dziś nie mogę się ruszyć ![]() eMisss pisałaś że skakałaś 20 min na skakance ale tak się zastanawiam czy od tego nie chudną piersi? bo kiedyś gdzieś tak słyszałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam dziś oryginalne śniadanie, wątróbka z cebulką
![]() ![]()
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
70,9 kg
z tą wagą zaczynam. Czyli czyli 66 kg 1 lipca ? TAK ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Osobiście mogę polecić Pilatesa, kiedyś " ćwiczylam " / to bardziej rozciaganie / i chwaliłam sobie. Mega ciałko było smukłe, jednak gdzies zgubilam płytę z Pilatesem, a jak ściągnełam innego to juz za trudne dla mnie były ćwiczenia. ... no i pilates jest dla cierpliwych ![]()
![]() |
![]() |
#65 | ||
Zadomowienie
|
ale jest ładna pogoda , w sam raz na opalanie ..
dziś miałam próbną maturę z matmy, średnio mi poszło . i po maturze od razu do domku przyszłam sie opalać ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
ale nie chciałabym aby piersi mi zmalały ![]()
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2011-06-02 o 10:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyczytałam również że skakanka jest bardzo dobra na wszystko, na uda pośladki brzuch, chyba się polubimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tez o tym czytałam że jest dobra na wszystko dlatego skakanki nie odpuszczę ![]() Mi głownie zależy na tym aby wysmuklić uda, pośladki i ramiona . ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
jedna dziewczyna pisała ze w ciagu miesiąca zgubiła 4 cm z ud. ćwiczyła codziennie i pewnie sporo serii robiła, ale wynik rewelacyjny ![]() ja próbowałam ale strasznie słąbe mam nogi i długo na tych cwiczeniach nie wytrzymałam ,
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o tak też chcę szczupłe uda. Nogi mam ładne (podobno ![]() ![]() Pośladki też chcę mieć ładne i oponki się chcę jeszcze pozbyć. a Ty długo już skaczesz? zaczynasz dopiero czy już jakiś czas? widzisz jakiekolwiek efekty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
hej,u mnie wczoraj bez podjadania,pracę kończę o 15,kilka minut później jestem w domu,wczoraj zjadłam tylko obiadek-mała miseczka kapuśniaczku i do wieczorka nic,byłam z siebie bardzo zadowolona bo nawet troszkę udało mi się poćwiczyć,no aleee... diabeł mnie dzisiaj w pracy podkusił i zjadłam loda,wrrr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Ja też chcę schudnąć. Mam nadzieję, że mogę się dołączyć, dzisiaj już 2.06, ale wczoraj nie byłam na forum. Ważę 62 kg, a chciałabym ważyć mniej... pod koniec czerwca mam obronę pracy i stresuję się wszystkimi egzaminami i samą obroną, i nie mogę przestać jeść. siedzę do nocy pisząc prace, a na głodnego nie umiem.. poradźcie coś. Do jutra mam nadzieję że opracuję jakiś plan, ile kalorii i inne rzeczy. W każdym razie ćwiczę ciągle od 6 miesięcy, może dlatego nie tyję ponad 62 kg. Gdybym umiała jeść trochę mniej, już dawno bym schudła, a przynajmniej tak mi się wydaje, bo ostatnio ćwiczę nawet 5x tygodniowo po 55 min. Ale to nie jest tak że nie umiem w ogóle się ograniczyć, bo dwa lata temu schudłam 15 kg, w tamtym roku nie miałam większych problemów z figurą a teraz moim zdaniem ten stes mnie zżera. muszę wszystko opanować, może wtedy nie będę zjadać 'kłopotów'? w każdym razie. zdrowe i lepsze odżywianie czas zacząć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
dzisiaj postaram się trochę pobiegać albo poskakać na skakance no i obiecuję sobie że zjem malutką porcję obiadku i do nocy nic ani grama,jedynie dużo wody mineralnej,a jutro przez cały dzień planuję być na kefirkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!!
Witam Was wszystkie Ja również zaczęlam się odchudzać od 1 czerwca ![]() Tylko że ja mam do zrzucenia 15 kg .Mam nadzieję żę mogę się do Was przyłączyć. Mam obecnie 84 kg przy wzroście 179cm mam 84kg ![]() cel I 78kg ![]() celII 74 ![]() cel III 68kg ![]() marzenie 64 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja już po śniadaniu ( kanapki, nic innego nie chciało mi się robić ![]() Sporo rzeczy mam dzisiaj do zrobienia, ale koniecznie muszę pobiegać albo pojeździć rowerem wieczorem.
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Dzisiaj zaczęłam dzień tak:
I śniadanie: 7.00 serek wiejski z pomidorem, ogórkiem zielonym i cebulką + kromka razowca II śniadanie 10.00 jogurt + płatki ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
dzięki powiedz mi ile muszę ćwiczyc przy diecie 1200 ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
aromatyzowana wystarczył Ci tylko jeden posiłek? ja bym już o 20 umierała z głodu
![]() Zielonykotek ile masz wzrostu? to może jakieś chrupki kukurydziane albo jabłka? byle tylko nie czekolada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Myslisz że jak osiągniesz wymarzoną wage to nadal bedziesz jadła tylko kanapke na śniadanie i trochę obiadu?? raczej długo tak nie pociągniesz kochana , kilogramki Ci wrócą . Aby zgubić je na stałe trzeba zmienić swój jadłospis na zdrowszy a najważniejsze jest to aby nam się podobał i abyśmy nie byli głodni . Bo co z tego jak bedziemy na głodówce a potem zaczniemy normalnie jesc ? i ja wcale nie chcę byc złośliwa tylko chce Ci doradzić ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Wiam
Z tą rozsądną dzietą to racja. Ja w tamtym roku od czerwca gubiłam apetyt bo nie chciało mi się jeść. Bardzo mi to się podobało bo bez ćwiczeń schdłam 4 kilo. Ale efekt był taki że w grudniu zgubiłam okres. No i myślałam że ciąża a tu niestety nie. I ten okres tak mi się regulował później dziwnie niby był troche się spóźł. Teraz mam zamier jeść małokalorycznie ale często- nie zapominać o posiłkach. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
eMisss-ja się nie gniewam,wiem że nie piszesz złośliwie,ale muszę wprowadzić do swojego jadłospisu przez kilka najbliższych dni drastyczne zmiany,muszę przyzwyczaić żołądek do nie jedzenia,a potem będę jadła często a w malutkich ilościach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój sposób to wracanie do domu na piechotę ![]()
![]() |
![]() |
#82 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ale szybko z tym kończ i jedz więcej ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
ale spacerki lubię ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Witam jestem młodą mamą
![]() mam do zrzucenia dość sporo bo ciążę praktycznie przelezałam aktualnie wazę 64kg a przed zajściem w ciążę ważyłam 57kg a więc 7kg do zrzucenia przede mną z chęcią więc do was dołączę i zrzucę te 5kg z wami
główny cel: powrót do dawnej sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vanes Czas edycji: 2011-06-02 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
amor vincit omnia
|
to najlepsza droga ro zniszczenia sobie metabolizmu, którego już potem nie da się wrócić do normalnej pracy. lepiej powoli ograniczać posiłki i ilość jedzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i mam nadzieję , że z nami zrzucisz resztę ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Zarejestrowałam się specjalnie, żeby do Was dołączyć.
Cel: 7 kg, zaczęłam 1- go czerwca. W sierpniu mam własny ślub, nigdy się nie odchudzałam na poważnie. Mam nadzieję, że razem damy radę. Pozdrawiam serdecznie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
zrzuciłam kilogram, jestem bardzo zadowolona, oby tak dalej, waga w dół, hura!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
a co tu tak cicho? wszystkie tak ćwiczycie cały dzień?
![]() fajnie że jest nas coraz więcej ![]() naoglądałam się tyle zdjęć dziewczyn z innego forum które schudły nawet ponad 20 kg że jestem pełna motywacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.