|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pacco Rabanne, Rochas, Dior i inne na wymianę
A może u mnie znajdziesz coś za Lacoste lub Kenzo??Powiedz czego szukasz, to poszperam
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: CZERWIEC Pacco Rabanne, Rochas, Dior i inne na wymianę
|
#64 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
chętnie wzięłabym Kenzo Jungle Elephant lub Femme Rochas
- zajrzyj czy wynajdziesz coś w zamian ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- a czego z zapachów szukasz? Poza wątkiem mam Givenchy Organzę 30 ml bez jakiś 5-7 ml. Może dołożę do Lora coś jeszcze i wymieniłabyś sie na słonika? ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- aha no to już coś wiem a co z twoich zapaszków wchodzi w grę za Lora oprócz Rochas?---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- szczerze mówiąc nie znam zapachu więc troszkę w ciemno. najbardziej zależało mi na Słoniku a o Rochas tak "dodatkowo" pytałam. A Ty tylko Rochas jesteś skłonna wymienić za Lora?---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- to ja jeszcze pomyślę nad Rochasami i się odezwę - jeśli jeszcze będą dostępne - o.k.?
Edytowane przez _cup of tea_ Czas edycji: 2011-06-25 o 16:23 |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZEERWIEC Pacco Rabanne, Rochas, Dior i inne na wymianę
ciagle podoba mi sie J'Adore z jasminem....
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- a nic nie dobierzesz? ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- klasyczny niestety przyprawia mnie o ból glowy, wiec podziekuje tym razem
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej.
Może cos u mnie za Kenzo znajdziesz? Jak cos to pisz co Cie interesuje, bo trochę zapachów juz wymienilam i sprzedalam... Ps. Jak nie znajdziesz nic na wymiankę, to chetnie odkupię w rozsądnej cenie ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Już Ci wyjaśniam ![]() Moj Słoń ma 100 ml, wiec przy takiej ilości perfum jakie posiadam, to 100 ml Słonia nie zużylabym do konca zycia hehehehe, dlatego swojego sprzedalam z myslą kupienia wlasnie 30 ml, lub jakiejs używki... Reszty zapachów u Ciebie nie znam, poza tym mam kupe zapachow i poki co nie chce nabywac wiecej, bo tak to jest, ze używa sie 1-2 zapachow, a reszta stoi... Edytowane przez asiula_240581 Czas edycji: 2011-06-27 o 09:25 |
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
1. Givenchy Eaudemoiselle - ze 100 ml zostalo ok 40 ml moze ponad
2. Mugler Innocent: * Eau De Perfum poj. 25 ml zużycie jeden psik testowy * Delicate Body Milk poj. 30 ml * Crystal Shower Gel poj. 25 ml 3. Armani Diamonds - poj. 30 ml życie może góra ze 2 ml 4. Emporio Armani Diamonds Intense - tester poj. 50 ml zużycie kilku psików testowych (to jeszcze nic pewnego, bo niby sprzedalam te perfumy na allegro ale już ponad tydzien czekam na wplatę - poczekam jeszcze kilka dni i napiszę do kupującej) 5. Lolita Lempicka - tester poj. 100 ml zużycie może 5-7 ml (to jeszcze nic pewnego, bo niby sprzedalam te perfumy na allegro ale już ponad tydzien czekam na wplatę - poczekam jeszcze kilka dni i napiszę do kupującej) 6. Flora By Gucci - edt pochodząca z zestawu poj. 75 ml zostalo ciut wiecej jak połowa 7. Dior Poison - unikat z '87 roku! bez atomizera, zatykany korkiem poj 50 ml, zostalo ponad 30 ml To chyba na tyle, no chyba ze cos jeszcze mi sie przypomni ![]() Ewentualnie jeszcze moglabym zaproponowac - acz nie koniecznie :8. Versace Crystal Noir - poj. 30 ml zużycie kilka psików testowych A gdybym chciala odkupic tego Słonia od Ciebie? ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- A powiedz mi tak mniej wiecej kiedy dasz mi odpowiedz, bo chcialabym wystawic troche flaszek na allegro ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Szkoda, bo jak posprzedaję na allegro, to na wymiane za Słonia nic mi nie zostanie a TY nie chcesz go sprzedac![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- To ja się wstrzymam ze 2 tygodnie, może do tego czasu wyzdrowiejesz i wybierzesz sie do drogerii, bo naprawde zależy mi na Słoniu, wlasnie o małej pojemności... swojego sprzedalam bo byl za duży, wiec zostalam sie bez niczego, a kocham tan zapach na równi z Angel-em ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- No wlasnie dzis czytalam ze nabylas Angel-a ![]() Dla mnie jest to piękny zapach i pierwsza milość od jakiś 11-stu lat Kiedys za czasow studenckich zetknęlam sie z tym zapachem i stalo sie, wpadlam po uszy, ale wtedy nie bylo mnie stac na niego, wiec kupowalam rozne podrobki, ktore nawet w 10% nie umywaly sie do oryginalu, teraz podrobkę Angel-a wyczuję na kilometr... czasem jest tak ze podrobka jakiegos zapachu jest ładniejsza od oryginalu, w przypadku Angel-a cięzko jest skopiowac ten zapach. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia I pamiętaj, ze jestem chetna na Słonia zawsze i wszędzie i czekam na Twoje wyzdrowienie Edytowane przez asiula_240581 Czas edycji: 2011-06-27 o 11:35 |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, omyłkowo wpisałam się u Ciebie
Edytowane przez _cup of tea_ Czas edycji: 2011-06-29 o 07:50 |
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
słonik Kenza
Pozdrawiam
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pacco Rabanne, Rochas, Dior, Kenzo, Clinique i inne
zainteresowało mnie touch of pink, ale za ninę jednak nie, bo moja jest nowa.
jakbyś dokładała jeszcze jakieś "resztki" zapachów to daj znać ![]() tymczasem- pozdrawiam! |
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
hej, tu ponownie ja
![]() nie wiem jakim cudem, ale przeoczyłam escadę sunset heat, także jestem zainteresowana dwoma zapachami
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się odlewka Euphorii EDP.
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam że może coś dobierzesz, ja tylko wskazałam co mi się podoba... no ale jak nie chcesz to trudno
również pozdrawiam
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
40 ml.
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wracając do naszej rozmowy, to co myslisz o takiej wymianie Rochas Femmeedt + Rochas Madame za moje Ombre Rose - piękny pudrowo różany zapach. Wymienaiam bo ja wolę cięzkie niezależnie od pogody
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
To może mniejszą odlewkę Euphorii plus jeszcze jakieś inne? Podobają mi się opcje z: Emporio Armani Red White, Jadore Dior edp, Kenzo flower
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
wpadły mi w oko u Ciebie:Dior J'adore Le Jasmin edp 100ml tester- ubytek widoczny na zdjęciu - nie znam ich, czy wg. Ciebie są podobne do klasyka? bardziej delikatne np ? poza tym ewentualnie byłabym zainteresowana: Lacoste touch of pink edt 30ml - ubytek widoczny na zdjęciu ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- aha, ok, wiesz co, nie znam większęj części Twoich perfum, czy któreś z nich są delikatne i kwiatowe, a przy tym dość trwałe? Może poleciłabyś coś, a ja bym niuchnęła w perfumerii
|
|
|
|
#84 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mango chętnie bym przetestowała- czy ma atomizer jest z "psikaczem"? A ten zapach co proponowałaś w wish - masz go w wątku? Bo ślepa chyba jestem
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
tak... jestem zainteresowana najbardziej tym MANGO.... zastanawiam się co jeszcze....
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- a podasz mi link do Twojej wish? Bo wczoraj pisałam a dziś znaleźć nie mogę
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj,
mogłabym wymienić Angela Viollete na Paris YSL ale musiałabym najpierw przypomnieć sobie jeszcze jak on pachnie bo już bardzo dawno go nie miałam.
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Ja po Lacoste Touch of Pink 30ml .ubytek widoczny na zdjęciu
Mogę w zamian oddać pozawątkowe- do wyboru: Soap&Glory 50 ml. Piękny i zmysłowy orientalno-kwiatowy zapach, którego pierwowzorem była bardzo popularna mgiełka do ciała tej firmy - Mist You Madly.Nuty zapachowe:Bergamotka, mandarynka, jaśmin, frezja, piżmo, drzewo sandałowe, wanilia, ambra http://www.boots.com/en/Soap-Glory-E...e-50ml_999413/ Soap&Glory Pink 50 ml .zapach świeżych cytrusów z nutą liści pomarańczy, cytryny, brzoskwini i truskawki słodkie, w głowie- mandarynka, letnia róża, jaśmin i gardenia , paczula, ciepły bursztyn i piżma, http://www.boots.com/en/Soap-Glory-t...-50ml_1204413/ FCUK Signature 50 ml http://www.boots.com/en/FCUK-Signatu...-50ml_1113851/ Edytowane przez iskra103 Czas edycji: 2011-07-02 o 23:11 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

a TY nie chcesz go sprzedac