![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ivonea Wchłania Świat Oriflame ^_^
Tadaaaaam Od dzisiaj do 13.czerwca do 3.Lipca będzie obowiązywał nowy katalog ^_^ nr.9
![]() Mi przyjdzie katalog dopiero jutro, wraz zamówieniami. ^_- Sporo fajnych nowości jest w nowym katalogu ^_^. Jeżeli ktoś ma ochotę to na stronie Oriflame można pooglądać sobie katalog. http://pl.oriflame.com/products/cata...tml?per=201109 Lublinianki ^_^ zapraszam jeżeli macie ochotę do przejrzenia katalogu, poznania mnie ^_^ czy zostania konsultantką, zapraszam na PW. Pogadamy ^_^ Poza tym jak obiecałam pojawi się dzisiaj niespodzianka, o której wcześniej mówiłam. Wieczorem po pracy Napiszę co nieco o tym. ^_- Cierpliwości. A jakie nowości w nowym katalogu ? Proszę bardzo! Przepięknie pachnące 3 serie Nature Secrets ![]() Kokos i Pszenica ![]() Malina i Mięta ![]() Jojoba i Mango Giordani Gold ![]() Podkład Adaptacyjny ![]() Adaptacyjny Puder Pyłkowy ![]() Podwójne Cienie do Powiek ![]() Kredka Do Oczu Soczyście owocowe Very Me Sorbet Błyszczyk i Lakier Silk Beauty ![]() Żel eliminujący wrastające włoski ![]() Brązujący Puder i pędzelek Pure Nature ![]() Wyciąg z cytryny i Świetlika ![]() Voyager woda toaletowa A moja recenzja na tematy tych kosmetyków już niedługo ^_^ Zapraszam do komentarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zamówiłam sobie ten malinowo-miętowy antyperspirant
![]()
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Jest baaardzo przyjemy!
Miałam możliwość powąchania go ^_^ dzięki tej mięcie jest taki chłodny orzeźwiający zapach , a wiadomo jak malina sama słodycz mmmmniam ^_- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
No kurcze nie znam jeszcze tego zapachu
hmm, mam nadzieje że przyjdzie mi z próbkami to sobie powącham ![]() A teraz zmykam do pracy do zobaczenia Wieczorem Otulę się jeszcze tylko Zapachem Full Moon ^_- Zadawajcie pytania Śmiało, rozmawiajcie, dyskutujcie Wieczorem nadrobię ^_^ Miłego Dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie prowadzisz wątek, zajrzę jeszcze nie raz
![]() Pytanie do dezodorantu o zapachu grejpfruta - nie wysusza stóp? Miałam kiedyś konkurencyjnej firmy i był koszmarnie alkoholowy ![]()
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Oj nie, nie wysusza
Nie odczułam tego w ogóle. Wiesz chodzi tu bardziej o to że to jednak woda z składnikami, a skóra nawet po prysznicu powinna być dodatkowo nawilżona. Ale testując dezodorant do stóp, mogę śmiało powiedzieć że nie wysusza, jedyne do czego się mogę przyczepić że za szybko ulatuje :/ ^_^ w ogóle pytahaya masz świetny avatar, pięknie pomalowane oczko. ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- A już za chwilkę niespodzianka ^_^ ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- ------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------ Chciałabym żebyście Same mogły zapoznać się z kosmetykami Oriflamu i poznały przewspaniałą panią Martę ^_^ Doskonale wiem że w naszym mieście brakuje czegoś takiego jak Imprezy Wymiankowej Ciuchów ^_^ Czyli SWAP PARTY! I tak moje kochane! Organizuję to właśnie dla was w moim mieście Lublin. Najprawdopodobniej odbędzie się 25 Czerwca ^_^ Już niedługo szczegóły, bo jestem w trakcie organizacji. Taki babski wieczór ^_^ kosmetyki, makijaż Oriflame i wymiana ciuchami! Jutro jeszcze dopiszę co nieco i myślę że od środy a nawet od wtorku będzie można do mnie się zgłaszać na PW. Ale Cierpliwości muszę wszystko dogadać ^_^. Mam nadzieję że spełnię wasze oczekiwania ^_^ ------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Przedstawiam wam pewną perełkę według mnie z katalogu nr.9
Podkład Adaptacyjny Giordani Gold(30ml) ![]() Wzbogacony mikropigmentami o zachwycającym blasku opalu, nadaje cerze gładkość i naturalny wygląd do 8 godzin. Na czwartkowym spotkaniu, miałam możliwość zobaczenia co to cudo może zdziałać. Wspaniale dopasowuj się do naszej cery. Doskonale kryje i wygładza. Pani na której wypróbowałyśmy podkład, miała zaczerwienia na policzkach. Pod podkładem znikły! Naprawdę! Byłam w szoku jak to zobaczyłam. Cera od razu wyglądała zdrowiej. Mamy do wyboru 5 odcieni podkładu. Czy polecam? NO JASNE! Że tak! ^_^ Zaletą tego produktu, jest naturalnie wyglądający makijaż. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Mnie powiedziano że to Nowość ^_^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Ach... to może sie pomyliłam. Miałam kiedyś podkład Giordani Gold w takiej szklanej buteleczce podobnej własnie do tej, którą wkleiłaś. Bardzo go lubiłam - lekki, nie tłusty, a zarazem pięknie i naturalnie krył. Może to jakaś inna wersja tamtego. No i co najwazniejsze - ten najjasniejszy odcień mają naprawdę jasny - akurat dla takich bladziochów jak ja. Większość podkładów z drogerii jest dla mnie za ciemna.
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co, w podobnym pudełeczku jest baza pod makijaż. ^_^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Chyba nowe jest tylko opakowanie - tak jak całej serii GG ale produkt pozostał ten sam - co nie znaczy, że jest słaby bo podkład adaptacyjny GG jest jednym z najlepiej zamawianych i docenianych podkładów
![]()
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
no popatrz ;p
dzięki za odp. ^_^ nawet nie wiedziałam :P ![]() Dzisiaj idę po zamówienie ^_^ hyhy, troszku sobie pozamawiałam ^_- Dzisiaj pracowity Dzień, Spacer po paczuszkę, spotkanie z panią Martą, Praca, potem biegiem na spotkanie (niestety na koniec, ale zawsze to coś) o nowinkach Oriflame. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
O bazie to wiem - to osobna bajka.
No właśnie, bo tak mi się wydawało że ten podkład kupowałam jakieś 2-3 lata temu w gładkiej buteleczce. Bardzo go lubiłam.
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
hmm to może właśnie chodzi o ten opal ?
że taka to innowacja bo dodali nowy składnik ^_^ hehe ale co jak co jest genialny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
dobra do wieczorka kochane ^_^
Miłego Ciepłego Dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Ustalone Obgadane
A oto szczegóły 25 czerwca, sobota bar Mnich Lublin Impreza Wymiankowa Swap Party godzina: 13.30 do 16.00 (spokojnie można zostać i dłużej) Atrakcje: Wykład o kosmetykach i firmie Oriflame pokaz makijażu, połączony z lekcją makijażu Wymianka Ubraniowa i niespodzianka do wygrania z rozlosowanych osób parę gadżetów ^_- , nie powiem jakich to ma być niespodzianka! Zgłoszenia proszę wysyłać na PW wtedy zapoznam was z regulaminem, wpisze na listę Impreza będzie zamknięta. Chciałabym żebyście i wy, choć część z was, poznała świat w który się zagłębiam. ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Wczorajszy Delikatny Makijaż z wykorzystaniem:
Dotleniającego Podkładu pod makijaż (testowanie z próbki ^_^) oraz Jednego cienia z palety Beauty Smoky Collection (dokładnie cień nr2.) Balsamem do ust Very Me Incredibal dodatkowo bronzer, róż i pewien cielisty cień do powiek, brązowa kredka, czarny tusz do rzęs i puder całość wyszła neutralnie, delikatnie ![]() ![]() Uwielbiam takie makijaże ! Zaznaczę że makijaż dotrwał mi do samego końca dnia ! ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
A dziękuję ^_^
muszę się pochwalić że na Facebooku Oriflame drugi raz już się pojawiam, pierwsze wyróżnienie to moje testowanie cieni potrójnych, oraz informacja o imprezie SWAP PARTY wymiankowej ^_^ jestem z siebie dumna ^_- zrobię kolację, ogarnę pokój i co nieco opowiem o nowym katalogu ^_^ i na temat pierwszego zamówienia. Pozdrawiam was gorąco! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
No, no
![]() makijaż super, czy tusz użyłaś ten co zamówiłam? Efekt rewelacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie jeszcze go nie miałam, ale przygotuję jakiś makijaż specjalnie z użyciem tego tuszu i podkładu który mi przyszedł. Coś wykombinuję bo chcę pokazać Efekt ^_^
Jeżeli ktoś ma ochotę to właśnie jest zaćmienie księżyca, które doskonale jest widoczne. Kojarzy mi się z tym faktem zapach Full Moon. A wam ? Jakie zapachy przypominają wam różne okazje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ivonea czy mogłabyś mi polecić jakiś pogrubiający tusz do rzęs? Miałam kiedyś VIP Giordani Gold i byłam bardzo zadowolona, tylko on bardziej wydłużał niż pogrubiał.
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
No Właśnie
Ten tusz o którym mówiłam wcześniej Czyli Katalog nr.9 str. 105 Maxi pogrubiający rzęsy Oriflame Beauty Maxi Lash ![]() Jutro z rana zrobię krótki pokaz o nim i oczywiście porównanie. Niestety nie teraz bo nie mam odpowiedniego światła do zdjęć ![]() Dodam że nie jest drogi ^_^ tylko 19,90zł w tym katalogu. Benek 23 super że ci się podoba ^_^ Zaraz co nieco opiszę z nowinek katalogowych wartych uwagi. Tylko dajcie mi chwilkę, Ładnie to ubrać ^_^ w słowa i kolorki. ------------------------------------------------------------------------------------------- Na początek opiszę serię [Nature Secrets Zacznę od Maliny i Mięty ^_^ Specjalnie dla Benek23 Niech codzienna kąpiel stanie się prawdziwą przyjemnością! Wybierz połączenie oczyszczające i energetyzującej mięty z maliną, które nie tylko pysznie smakują, ale są też bogatym źródłem witamin, minerałów i antyoksydantów. Na początek Aromatyczne złuszczenie czyli Złuszczający żel pod prysznic z energetyzującą miętą i maliną.(250ml) Żel zapewni nam orzeźwienie i gładkość, która dodatkowo rozbudzi naszą energię. ![]() Dodatkowo do serii jest Mydełko z energetyzującą miętą i maliną(75g) Oczyszcza i energetyzuję. Mydełko same w sobie ślicznie wygląda ^_^ Nie mówiąc już o zapachu, który jest zniewalający. ![]() Benek23 kupiła sobie z tej serii Dezodorant antyperspiracyjny z energetyzującą mięta i malina(50ml) Całodzienna ochrona, która nie zostawia białych śladów na ubraniach, zapewni nam całodzienną świeżość. ![]() Od siebie dodam że dzięki mięcie zapach jest chłodny, i daje delikatny efekt zimna. Baaaaardzo delikatny. Na lato, w sam raz! Edytowane przez Ivonea Czas edycji: 2011-06-15 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.