|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe porządki: Clinique, Sephora, Benefit, ELF, Ferragamo, Dior, Banani, L
Skusiło mnie:
-Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT odlewka 30 ml ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Powiedz mi jeszcze proszę czy ten zapach sama przelewasz z flakonu? bo chciałabym zobaczyć zdjęcie flakonu... kod pod opakowaniem.... Jest taka możliwość? ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
zdecyduję się może jednak na nie: -Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT odlewka 30 ml- ja zapach znam b.dobrze tylko tak jak mówię tą jedną rzecz mam w rezerwacji- resztę oddać mogę.
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcowe porządki: Clinique, Sephora, Benefit, ELF, Ferragamo, Dior, Banani, L
Coś u mnie za -The Body Shop masło do ciała PAPAYA 200 ml UŻYWANE kilka razy
-The Body Shop Born Lippy Raspberry lip balm 10 ml NOWY?
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- La Perla wymienie tylko na inny zapach
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
hej, jestes dalej chetna na ten krem z clinique-bo az zal zeby on tak lezal nie uzywany
![]() mysle, ze oddalabym go za -Perfecta oczyszczanie Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu 200 ml UŻYWANY (zostało ok 3/4) -Bruno Banani Magic Woman 10 ml UŻYWANE (ok 1/2 została) -Bruno Banani Pure Woman 10 ml UŻYWANE (ok. 1/2 została) -Lanvin, Rumeur 2 Rose EDP odlewka 10ml |
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
No... tego to ja już nie wiem ile masz zapachu kochana. Takie atomizery mają różne pojemności... Najlepiej weź zmierz np strzykawką- tak najłatwiej... I daj znać. Ja Ci rezerwuje te rzeczy- wymienimy się adresem jak ustalisz jaka pojemność jest zapachu.
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się (to co pierwzsze najbardziej)
-Bourjois Gloss Menthol błyszczyk do ust - przetestowany -The Body Shop Passion Fruit Shower Gel 250 ml NOWY -The Body Shop masło do ciała PAPAYA 200 ml UŻYWANE kilka razy -The Body Shop Born Lippy Raspberry lip balm 10 ml NOWY -Clinique Lash Power Mascara miniaturka 2,5 ml CZARNA TESTOWANA - otwarta 07.06 ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- jeszcez się z nikim nie dogadałam, chetnie przyjmę te kosmetyki za to co chcesz
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie bruno banani magic woman, gdyby sie zwolnił daj znać
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
ja jednak z tego tuszu bym rezygnowała ( mam taki sam) i jeśli by się dało zamieniała go na coś z tego:
-Sephora Face Concealing Blemish Pen 2,5 ml kolor uniwersalny UŻYWANY (użyty maksymalnie 3 razy) -Sephora Face Cleansing Water 150 ml UŻYWANA (zostało ok 80%)
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, u Ciebie wpadły mi w oko:
Clarena Fruit Silica Body Peeling 200 ml (z wymianki, użyty kilka razy) -The Body Shop Passion Fruit Shower Gel 250 ml NOWY -The Body Shop masło do ciała PAPAYA 200 ml UŻYWANE kilka razy Estee Lauder Daywear 1,5 ml + Estee Lauder Idealist 1,5 ml sensai silk peeling mask |
|
|
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- to może chanel+ pat&rub albo strivectin? No nie wiem- sama zaproponuj coś. ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
A kochana masz w wątku: -Versace Bright Crystal podróbka 33 ml, ubytek kilku psików, zapakowane w buteleczke podłóżną, dla zainteresowanych dam zdjęcie Nie możemy wystawiać do wątków podróbek (jest to w regulaminie) Właśnie jest opisywane na BLplotki- poczytaj sobie. Zanim Ci moderator do wątku wpadnie może zmień napis na coś w stylu: zapach podobny do Versace Bright Crystal... (nie gniewaj się że ci napisałam bo mi to wszystko jedno kto jak ma opisaną podróbkę ale moderatorowi już nie)
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie widzę za noa ;(
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale zdecydowałam że zrezygnuję jednak z wymiany.
Pozdrawiam
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się te rzeczy :
-Clinique Anti-Blemish Solutions Claryfying lioton TONIK 200 ml TESTOWANY -Benefit She Laq utrwalacz makijażu 15 ml + 3 pędzelki i szczoteczka do rzęs raz użyty -Dior, Miss Dior Cherie 1 ml -Dior Miss Dior Cherrie próbka z Sephory Może coś dobierzesz? Jak nie, to powiedz, jak widzisz wymiankę
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
póki co Diorki są w negocjacjach, więc musiałabyś poczekać, a ja poza tym musiałabym się zastanowić
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Oj maczek to nie bardzo
Zresztą przecież nie musisz oddawać mi wszystkich 4 rzeczy. Powiedz co możesz oddać z tych "większych" a jak czegoś będzie brakowało tu albo tu, to uzupełnimy próbkami lub czymś drobnym
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, to idę na PW
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Coś u mnie za: Clinique 3 kroki 1,5 ml Smashbox Photo Finish Foundation Primer 1,5 ml x2 Smashbox Photo Finish Foundation Primer Light 1,5 ml x2 Sephora Face Cleansing Water 150 ml UŻYWANA (zostało ok 80%) ? Oj dopiero przeczytałam,że masz określone co szukasz No w każdym razie,jak nie będzie to problem to jakbyś mogła zajrzeć do mnie,jak będziesz mieć czas![]() Pozdrawiam
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-07-04 o 13:44 |
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
w związku z wyjazdem zamykam wątek
powrót we wrześniu
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
interesują mnie:
-Clarena Fruit Silica Body Peeling 200 ml (z wymianki, użyty kilka razy) -The Body Shop Passion Fruit Shower Gel 250 ml NOWY -The Body Shop masło do ciała PAPAYA 200 ml UŻYWANE kilka razy -The Body Shop Born Lippy Raspberry lip balm 10 ml NOWY -Calvin Klein, CK In2You ok 15 ml |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.