Wspomagacze .... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-25, 13:06   #61
Sparkle
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Wspomagacze ....

Cytat:
Napisane przez gemmini
O, dzięki za odpowiedź, a napisz jeszcze jak się po tym czujesz, tak z ciekawości pytam ?!
dzis jest 2gi dzien i powiem ze jeszcze troche malo czasu minelo ale wczoraj mialam niesamowicie duzo energii a dzis wrocilo do normy- chociaz moze dlatego ze nie mam troszke sily przez diete, bo ja mam system,ze 1sze dni sie troche katuje i prawie nic nie jem,zeby skorzystac na tym, ze mam tyle zapalu
ogolnie to duzo sie poce, nie moge usiedziec w miejscu i sie pale od srodka
Sparkle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-03, 18:52   #62
demetria
Rozeznanie

GG do demetria

ok nie byłabym sobą gdybym nie wypróbowała na własnym ciele tej herbatki Figura 1 i z miejsca ją odradzam jak ją wypiłam pierwszy raz to po pół godzinie siedziałam już w toalecie (i tego sie spodziewałam z racji że herbatka ma senes) nastenego dnia znów wypiłam herbatkę i w nocu nie mogłam spac bo herbatka zadziałała silnie moczopednie (czytaj chciało mi sie siusiu mimo iż nie było nic w pęcherzu) takie głupie uczucie jezeli ktos miał chore nerki albo pęcherz to wie o co chodzi bolesne nieprzyjemne herbatka wyladowała w koszu na śmieci, bardzo nie polecam
Stary 2006-03-04, 16:43   #63
Miss Foch
BAN stały

na mnie senes niestety nie dziala.Senefol też mimo ze czasem lykam go nawet 8 tabletek.
Miss Foch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-13, 17:46   #64
kasia5558
Wtajemniczenie

hmm... pewnie zostane potepiona za moja wypowiedz, ale dlaczego moderator gani kogos za polecenie tussipectu, a za termal pro nie? obydwa srodki opieraja sie na takim samym skladniku(mowiac w uproszczeniu), z tym ze termal jest mocniejszy = bardziej szkodliwy, bardziej uzaleznia. To tylko tak dla scislosci, ktos kto potepia propagowanie tuss powinien sie zastanowic nad tym jak thermal pro moze byc szkodliwy :/ nie chce tu nikogo namawiac ani straszyc, po prostu cos za cos... pozdrowienia
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-13, 18:46   #65
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Kasia a Ty myślisz, że moderator musi odpowiedać wszędzie, zawsze, o każdej porze dnia i nocy i na każdy temat?

To że żadna z nas nie potępiła to nie znaczy, że to akceptujemy (mówię o sobie) - jeśli oczywiście chodzi Ci o starego thermala, którego już NIE PRODUKUJĄ opartego na efedrynie. A tak poza tym nie porównuj tussipectu do thermal pro - tussipect miał i ma założenia lecznicze a thermal pro swojego czasu wspomagajace redukcję tkanki tłuszczowej - mówię swojego czasu - bo kiedyś nie był zabroniony.

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-17, 13:34   #66
kasia5558
Wtajemniczenie

Nie, ale jesli juz odpowiada to nie wybiorczo ;]

Z tego co wiem to dalej na internecie mozna kupic thermal pro oparty na efedrynie (nie wiem jak to jest w polsce w aptekach czy sklepach dla kulturystow) teraz jest cos podobnego olimpu, rzeczywiscie bez efe.

Chodzilo mi tylko o reakcje, dla mnie efedryna to efedryna, obojetne skad i gdzie a to ze cos sie nazywa "na odchudzanie" a cos "na kaszel" wcale nie oznacza ze skutki uboczne beda lagodniejsze. Sory, ze tak Cie to poruszylo, mnie po prostu zdziwila reakcja z powodow o ktorych juz pisalam..jak dla mnie EOT.
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-17, 14:23   #67
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:
Napisane przez kasia5558
Nie, ale jesli juz odpowiada to nie wybiorczo ;]

nie jestem od odpowiadania na każdy temat, bo po pierwsze mam życie prywatne, a po drugie mam to ustanowione regulaminowo.

Z tego co wiem to dalej na internecie mozna kupic thermal pro oparty na efedrynie (nie wiem jak to jest w polsce w aptekach czy sklepach dla kulturystow) teraz jest cos podobnego olimpu, rzeczywiscie bez efe.

moja wina? mam to gdzieś zgłosić?

Chodzilo mi tylko o reakcje, dla mnie efedryna to efedryna, obojetne skad i gdzie a to ze cos sie nazywa "na odchudzanie" a cos "na kaszel" wcale nie oznacza ze skutki uboczne beda lagodniejsze. Sory, ze tak Cie to poruszylo, mnie po prostu zdziwila reakcja z powodow o ktorych juz pisalam..jak dla mnie EOT.
to chyba Ciebie poruszyło, że sie tak uniosłaś, bo mnie w ogóle - nie jestem sumieniem moralnym ludzi - to dopiero by było ...

a jeśli masz zastrzeżenia co to termala Olimpu to zgłoś się do Panów Szukały albo Ambroziaka, wytłumaczą Ci "wszelkie niebezpieczeństwa" -jesli takie istnieją zw. - z tym produktem, jeśli uważasz, że jest taki jak ten poprzedni.

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-17, 16:19   #68
Szoho
Raczkowanie

GG do Szoho Send a message via Skype™ to Szoho

figurella .. skład lipny ... a takie pieniądze .. plus jeszcze forskolina ... :/

co do efedryny - nie przesadzajmy ... chloroek efedryny zawarty w tussi o niebo lepszy niż Thermal Pro ;-) który zawiera ziołową efedryne która jest o wiele bardziej szkodząca zdrowiu
bo wszystko może być ukryte właśnie w tej jednej szansie"
Szoho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-17, 16:22   #69
Szoho
Raczkowanie

GG do Szoho Send a message via Skype™ to Szoho

co do skłądu Thermo SPeeda Extreme - mogł by być troche więcej synefryny. Ale ogolnie lkepszego spalacza, za tą cene nie znajdziesz

I sławek i darek raczej nie mają wpływu na to co firma wypuszcza
bo wszystko może być ukryte właśnie w tej jednej szansie"
Szoho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-17, 17:09   #70
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:
Napisane przez Szoho

I sławek i darek raczej nie mają wpływu na to co firma wypuszcza
ale za to jak ładnie potrafią wytłumaczyć pewne kwestie

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stary 2006-06-05, 14:43   #71
Judytka2
Rozeznanie

BYŁAM DZIS U DERMATOLOGA. I odrazu poznal ze biore jakies tabletki oprócz tych moich anty. Przyznalam sie wiec ze biore odchudzajace typu Cidrex, CLA i inne takie. I powiedzial ze mam odstawic te świństwa bo one powoduja szarosc skóry. Po odrzuceniu musze poczekac 4 tygodnie i moja skóra bedzie miala zdrowy kolor Ogólnie powiedzial ze jestem bardzo ladnie opalona i mam gładką skóre ale widac w niej szarość Chyba rzuce te wszystkie wspomagacze. A dopiero w sobote kupilam nowy
Judytka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-05, 16:38   #72
Emi1234
Zadomowienie

GG do Emi1234

Cytat:
Napisane przez Agniesia18
To te homeopatyczne białe "kuleczki"??? Jeśli tak, to też je stosowałam, jednak mi niestety nie pomogly
mi również nie

ja zakupiłam dziś apichrom-30 tabletek-10zł

zmniejsza apetyt,powoduje uczucie sytości,zmniejsza apetyt na słodycze
Emi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-13, 10:36   #73
Taosi
Raczkowanie

GG do Taosi

Ja obecnie stosuję już drugi dzień ClenButrox i L-Kanitynę + ćwiczenia (codziennie 1,5 lub 2 h) + dieta...ćwiczę od tygodniai efekty są już widoczne...mam nadzieję że te specyfiki pomogą mi spalić tłuszcz

studentka Technolgii Żywności i Żywienia Człowieka

za dwa miesiące praca inżynierska i egzamin inżynierski
Taosi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości