![]() |
#61 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Wspomagacze ....
Cytat:
![]() ogolnie to duzo sie poce, nie moge usiedziec w miejscu i sie pale od srodka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
ok nie byłabym sobą gdybym nie wypróbowała na własnym ciele tej herbatki Figura 1 i z miejsca ją odradzam jak ją wypiłam pierwszy raz to po pół godzinie siedziałam już w toalecie (i tego sie spodziewałam z racji że herbatka ma senes) nastenego dnia znów wypiłam herbatkę i w nocu nie mogłam spac bo herbatka zadziałała silnie moczopednie (czytaj chciało mi sie siusiu mimo iż nie było nic w pęcherzu) takie głupie uczucie jezeli ktos miał chore nerki albo pęcherz to wie o co chodzi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
na mnie senes niestety nie dziala.Senefol też mimo ze czasem lykam go nawet 8 tabletek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
hmm... pewnie zostane potepiona za moja wypowiedz, ale dlaczego moderator gani kogos za polecenie tussipectu, a za termal pro nie? obydwa srodki opieraja sie na takim samym skladniku(mowiac w uproszczeniu), z tym ze termal jest mocniejszy = bardziej szkodliwy, bardziej uzaleznia. To tylko tak dla scislosci, ktos kto potepia propagowanie tuss powinien sie zastanowic nad tym jak thermal pro moze byc szkodliwy :/ nie chce tu nikogo namawiac ani straszyc, po prostu cos za cos... pozdrowienia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Kasia a Ty myślisz, że moderator musi odpowiedać wszędzie, zawsze, o każdej porze dnia i nocy i na każdy temat?
To że żadna z nas nie potępiła to nie znaczy, że to akceptujemy (mówię o sobie) - jeśli oczywiście chodzi Ci o starego thermala, którego już NIE PRODUKUJĄ opartego na efedrynie. A tak poza tym nie porównuj tussipectu do thermal pro - tussipect miał i ma założenia lecznicze a thermal pro swojego czasu wspomagajace redukcję tkanki tłuszczowej - mówię swojego czasu - bo kiedyś nie był zabroniony.
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Nie, ale jesli juz odpowiada to nie wybiorczo ;]
Z tego co wiem to dalej na internecie mozna kupic thermal pro oparty na efedrynie (nie wiem jak to jest w polsce w aptekach czy sklepach dla kulturystow) teraz jest cos podobnego olimpu, rzeczywiscie bez efe. Chodzilo mi tylko o reakcje, dla mnie efedryna to efedryna, obojetne skad i gdzie a to ze cos sie nazywa "na odchudzanie" a cos "na kaszel" wcale nie oznacza ze skutki uboczne beda lagodniejsze. Sory, ze tak Cie to poruszylo, mnie po prostu zdziwila reakcja z powodow o ktorych juz pisalam..jak dla mnie EOT. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli masz zastrzeżenia co to termala Olimpu to zgłoś się do Panów Szukały albo Ambroziaka, wytłumaczą Ci "wszelkie niebezpieczeństwa" -jesli takie istnieją zw. - z tym produktem, jeśli uważasz, że jest taki jak ten poprzedni.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
figurella .. skład lipny ... a takie pieniądze .. plus jeszcze forskolina ... :/
co do efedryny - nie przesadzajmy ... chloroek efedryny zawarty w tussi o niebo lepszy niż Thermal Pro ;-) który zawiera ziołową efedryne która jest o wiele bardziej szkodząca zdrowiu ![]()
*www.pajacyk.pl - Zaaapraszamy **Nie wiesz jak trenować? Jeść? Lub jakie Suplementy stosować? Napisz na Priv, z chęcią Pomogę. ***"...I pamiętaj, żałuj tylko tego, czego nie zrobiłeś, bo wszystko może być ukryte właśnie w tej jednej szansie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
co do skłądu Thermo SPeeda Extreme - mogł by być troche więcej synefryny. Ale ogolnie lkepszego spalacza, za tą cene nie znajdziesz
![]() I sławek i darek raczej nie mają wpływu na to co firma wypuszcza ![]()
*www.pajacyk.pl - Zaaapraszamy **Nie wiesz jak trenować? Jeść? Lub jakie Suplementy stosować? Napisz na Priv, z chęcią Pomogę. ***"...I pamiętaj, żałuj tylko tego, czego nie zrobiłeś, bo wszystko może być ukryte właśnie w tej jednej szansie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
BYŁAM DZIS U DERMATOLOGA. I odrazu poznal ze biore jakies tabletki oprócz tych moich anty. Przyznalam sie wiec ze biore odchudzajace typu Cidrex, CLA i inne takie. I powiedzial ze mam odstawic te świństwa bo one powoduja szarosc skóry. Po odrzuceniu musze poczekac 4 tygodnie i moja skóra bedzie miala zdrowy kolor
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zakupiłam dziś apichrom-30 tabletek-10zł zmniejsza apetyt,powoduje uczucie sytości,zmniejsza apetyt na słodycze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ja obecnie stosuję już drugi dzień ClenButrox i L-Kanitynę + ćwiczenia (codziennie 1,5 lub 2 h) + dieta...ćwiczę od tygodniai efekty są już widoczne...mam nadzieję że te specyfiki pomogą mi spalić tłuszcz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.