|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Wymienię Gucci by gucci edp i Habanitę :)
niestety nic mi nie wpadlo w oko, pozdrawiam
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Ode a l'amour Yves Rocher 15/30 ml (wersja bez atomizera ) z kartonikiem
cos u mnie? |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oddam wszystko i jeszcze cos dorzuce za: -Flowing edt Puma 13/30ml -Ode a l'amour Yves Rocher 15/30 ml (wersja bez atomizera ) z kartonikiem |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
za ode l'amour chetnie oddam:
- błyszczyk SHEER GLOSS Avon Care, 10ml, nowy, kupiony w lutym - podkład Diorskin Nude 2ml - ALE NIE MAM KARTONIKA - tarka do stóp AVON + pilniczek, w reniferki, nowe i zafoliowane i - szampon NIVEA DIAMONS GLOSS 250ml, nowy lub - Hairx krem wygładzający bez spłukiwania, Oriflame - nowy jak to widzisz?
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
jedynie Gucci bo reszte mam ale wtedy cenowo nam sie nie zgadza
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo mi przykro ale nie jestem niczym zainteresowana.
Ostatnio zrobiłam się bardzo wybredna i z zapachów szukam tylko tych z listy która jest w moim wątku. ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Nie umiem w ogóle opisywać zapachów. Powiem tak: klasyk to klasyk i nic jego nie zastąpi! Mam wrażenie że chyba wszystkie wersje Classique Summer są identyczne. Ale przejdźmy do Summer 2010. Jest to po prostu lżejsza wersja klasyka. Klasyk jest mocny, trwały a summer już po godzinie w ogóle nie czuć. Trochę się zawiodłam. Nie ma w tym zapachu nic w nim nadzwyczajnego. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Nie odpowiem Ci na pytanie bo znam tylko Classique EDP. Light Blue niestety też nie znam i nie umiem porównać z Classique X. Dla mnie Classique X jest chłodnym zapachem. Wyczuwam w nim głownie irysa. Ma Dame Summer 2010 Eau de Fraiche to lżejsza wersja klasycznej Madame ale bardziej owocowa. Wyczuwam w nim głównie malinę połączoną z cytrusami. Bez rewelacji. Trochę się zawiodłam na tych wszystkich letnich wersjach. Chyba jednak pozostanę tylko przy klasyku. Korci mnie jeszcze poznanie Fragile. |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, na razie nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Gucci by Gucci może
?
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się Poison Dior 5/8ml (pen) ale tego tak trochę mało...
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Spalinko,już pytałaś się o Gucia na 1ej stronie
![]() Podoba mi sie u Ciebie Max Mara,ale masz jej maluśko
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
niestety tylko to wypatrzyłam:
-Live lux J.Lopez 4/5ml (atomizer) ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- może następnym razem się uda pozdrawiam |
|
|
|
|
#80 |
|
Konto usunięte
|
Niestety tylko Gucci by mi za te wszystkie rzeczy pasował, ale zdaję sobie sprawę, że te moje rzeczy to za mało na te perfumy ; ) Nie wiem, jak tam zdecydujesz ; ) Mogłabyś sobie ewentualnie coś dobrać, jeżeli by troszkę brakowało.
Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-07-03 o 22:29 |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm może za pumę, ale muszę przypomniec sobie zapach bo kiedys uzywałam i mi się podobał, ale to było dawno temu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

Mam wrażenie że chyba wszystkie wersje Classique Summer są identyczne. Ale przejdźmy do Summer 2010. Jest to po prostu lżejsza wersja klasyka. Klasyk jest mocny, trwały a summer już po godzinie w ogóle nie czuć. Trochę się zawiodłam. Nie ma w tym zapachu nic w nim nadzwyczajnego.