|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Pomocy!! Prezenty?
Co można komus zrobic (ewentualnie kupic) związanego z rybą albo koniem? Macie jakies pomysły? Z góry bardzo dziękuje
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!! Prezenty?
Dla wędkarza może kołowrotek a dla koniarza jakiś wisiorek srebrny przedstawiajacy głowę konia lub całego konia. Przejrzyj forum decoupage.
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Heh ale to nei wędkarz tylko dziewczyna która zakochała się w chłopaku ktory wygląda jka ryba ;] i raczej chciała bym zeby to było cos zabawnego x]
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
kurna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile jeszcze powstanie watkow o temacie "prezenty"??
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie martw sie do swiat jecsez z przynajmniej dwa razy tyle ile jest obecnie
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
W tym rzecz ... a potem wielki bałagan i niczego znaleźć nie można :/
Owieczko nie denerwuj się
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
autorko - widać lekkodusznie podeszlas do odpowiedzi owieczki... Ale ile może być takich samych wątków??!! Szlag człowieka trafia ;/
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
eeeh
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak już nawet komentować się nie chce
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
moze zlosiu albo jakis moderator by polaczyl wszystkie watki pt:prezenty??
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
pomysł na prezent :(
Hmm więc tak...leci pół roku z moim chłopakiem i robimy sobie prezenty na to nasze pół roku...lecz problem tkwi w tym, że totalnie nie wiem co zrobić...tzn. połowe prezentu mam zrobie pozłacaną księgę, ale chodzi o coś fajnego jeszcze takiego orginalnego i niebanalnego. Przeszukałam całe forum (zajęło mi to parę godzin )
ale raczej nic ciekawego nie znalazłam pomysł też mi się nie podsunął...nie chcem dawać mu żadnych ramek świeczników i takich tam chodzi mi o coś konkretnego fajnego...on uwielbia kulturystykę sam ćwiczy i.t.d nie będę mu żadnych ciężąrków kupowała bo tego ma dużo. Chodzi mi o to co sama bym zrobiłaa...pozdrawiam |
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pomysł na prezent :(
Mam nadzieję, że autorka watku nie będzie miała nic przeciwko
Otóż niedługo wybieram się na urodziny do koleżanki, której nie znam długo ani z byt dobrze, wiem tylko że jest dziewczyną raczej hardcorową (tak to sie pisze? ) i uwielbia motory.. Ja kompletnie nie siedzę w takich kliamatch więc nie wiem co mozna dać takiej osobie.. Pomóżcie proszę ![]() Może jakies pomysły odnosnie naszych problemów z prezentem, moich i kati16?
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Więc pomyślałam, że może do tej księgi zrobie prasowankę na poduszce tzn. Chcem kupić małą poduszkę jaśka i prasowanki. Na prasowankach wydrukować moje większe zdjęcie a w okół mojego zrobić jego mniejsze zdjęcia. a z tyłu kulturyste, którego lubi...to mój pomysł na zaś, ale jeszcze szperam po necie i szukam jakiś pomysłów próbowałam zrobić koszyk z papierowej wikliny, ale coś mi nie wychodzi...co myślicie o tym????
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
hmm poczytałam o tych prasowankach i oj dużo kasy na to by poszło poduszka i.t.d ale jeszcze szukam jakiegoś fajniutkiego czegoś. a i jeszcze załącze zdjęcia tej księgi którą jemu zrobiłam...
Edytowane przez kati16 Czas edycji: 2011-12-14 o 00:27 |
|
|
|
|
#75 |
|
CraftMod
|
Piękna księga. Fajny tekst w niej umieściłaś
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
heh
dzięki aleeee może macie pomysły co dalejjjj ???????
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Ja to mysle, ze najlepszym prezentem byloby wyjscie gdzies razem.
Przeciez nie chodzi o prezenty i dowody szczerej milosci, ale o chwile spedzone razem ![]() Ale ten pomysl z poduszka mi sie podoba Tylko nie naprasuj tego za duzo, bo bedzie to wygladalo glupio
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
No więc...mam poduszkę
a raczej jeszcze niee, ale już zamówiłam jeszcze tylko do niej poszewka no i naprasowanki ale tak myślałam nad tym poszewkę chyba sama uszyje ale jeszcze pomyśle. Dzisiaj zrobiłam pierwszą prace z papierowej wikliny jednak rewelacyjnie nie wyszła, ale z czasem powinno być oki
|
|
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
Wejdz na www.bigboystoys.pl Naprawde fajne i nie spotykane rzeczy tam maja. Jedyna wada ze mogly by byc tańsze, ale czego sie nie robi dla ukochanej osoby
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomysl na prezent-PILNE
hm dzięki za pomysł i za link fajne rzeczy
ale ja jednak zostane przy zrobieniu coś samej
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
mam kolejny pomysł a później znajdę jakąś deseczkę drewnopodobną tylkoże lżejszą lub po prostu wezmę antyramę i zrobie to techniką decoupage tak sobie pomyślałam, że by się ucieszył bo ma bardzo dużo moich zdjęć na ścianie w swoim pokoju to pomyślałam że taki obraz z jego i moimi zdjęciami go ucieszy i powiesi sobie też na ścianie Co o tym myślicie ???
|
|
|
|
|
#82 |
|
Modermistrz bobkowy :D
|
Dot.: Pomysl na prezent-PILNE
no super...odgrzebałas wątek z 2007 r zeby sobie pospamowac.
Reklama na wizazu jest platna.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

"

) i uwielbia motory.. Ja kompletnie nie siedzę w takich kliamatch więc nie wiem co mozna dać takiej osobie.. Pomóżcie proszę