|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek ![]() |
|||
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,30% |
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
4 | 5,19% |
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
5 | 6,49% |
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
18 | 23,38% |
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
3 | 3,90% |
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
0 | 0% |
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
14 | 18,18% |
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
0 | 0% |
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
1 | 1,30% |
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
8 | 10,39% |
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
3 | 3,90% |
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
3 | 3,90% |
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
5 | 6,49% |
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
2 | 2,60% |
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
1 | 1,30% |
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
6 | 7,79% |
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
0 | 0% |
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
3 | 3,90% |
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
meldujemy się i my!!!
Ania gratulacje!!! Adaś śliczny!!! ![]() Marina - Igorek też przystojny facet ![]() Aga - dodatek kupiłam, trochę informacji o szpitalach, część nieprawdziwych (np w połowie można rodzić w wodzie - tak jakby obecność wanny równała się porodowi w wodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
ja nie kupuję, chyba ze planujesz od razu karmienie butelką, ale wkładanie jednej czy dwóch butelek do sterylizatora który mieści 6..? wszystkich 6 się nie używa, zresztą chyba mało kto kupuje tyle butelek naraz. Garnuszek będzie ok i sparzenie wrzątkiem ewentualnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||||
Zadomowienie
|
Melduję się w nowym wątku i tu pozwoliłam sobie dokończyc odpisywanie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Agni, barwo za glukozę i prawidowe tętno maluszka! Cytat:
Poważna sprawa z takimi owadami, a co do postępowania straży to się dziwię, ale jeszcze dopytam... Słuchajcie, ma któraś kontakt do SweetAngel? W klubie chyba nie podała nr tel, nie widac jej od kilku dni... Nie wiem o co chodzi, powinna się odezwać... Cytat:
"brudasy" to nie jest określenie dla kogokolwiek. Rasizmem zajezdża ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Zmalowana, nie przejmuj się. Przynajmniej ty jesteś dorosłą, bo on zachowuje się jak gówniarz. Na pewno jeszcze trafi swój na swego. Zobaczysz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie mam miejsca w kuchni na takie gadżety, ale obawiałam się że to każda mama kupuje ![]() wykreślam z listy i już się nim nie martwię ![]() Dzięki dziewczyny Edytowane przez dusia81 Czas edycji: 2011-06-16 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
a czy Sweetangel nie miała pojechac gdzieś z mężem na kilka dni?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Brumek czy kupiłaś już ten materacyk lateksowy, bo chyba na taki się zdecydowałaś? Szukam czegoś fajnego, ale może Ty podrzucisz jakiegoś linka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
ja też ja też jest jeszcze miejsce dla jednej małej przemytniczki???:rolleyes :
![]() ![]() ![]() ![]() A SORRKI ŹLE ZACYTOWAŁAM IUSTYNKE(wybacz ![]() ![]() ![]() ![]() Beatko brzuszek śliczny ![]() żanetko za nowy wątek ![]() Nerolku trzymam za pozbycie się katarku i szerszeni ![]() oj brudas pamiętam że też na nas tak wołali tylko to jak ganiałam z paczką punków po Cieszynie w każdym razie nie było to miłe bo naprawdę często się kąpię ![]() ![]() kurde miałam po cytowane a tam mi się wątek skończył wiedziałam że coś jeszcze chcę napisać i już nie wiem!! dziubek to może my na przekór która dłużej wytrzyma w dwupaku hahahahahha ![]() aaa wiem Zmalowana no co ty bierzesz sobie tego buraczyne powsinogę do głowy toż to cap śmierdzący nie wart twojego splunięcia!!!!!! ![]()
#70 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się w 100%. Nie powinno się tak nikogo nazywać. To niefajne
![]() Zmalowana no co za typ bezczelny. Zwykły prostak! ![]() Carmela czyli jednak czopek ![]() ![]() Mi ten czop chyba odpada kawałkami bo mam taki jakby budyń biały i zbity co raz na majtkach (przepraszam za dosłowność) ![]() Nerola życzę zdrówka dla Izy i Krystiana ![]() ![]() Ania, Marina macie takich pięknych synków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja jeszcze w dwupaku jednak bo we wtorek myślałam, że zaraz się zacznie. Wczoraj cisza, dziś też jak na razie oprócz tego że czuję Julka baardzo nisko, jakby chciał mi ręką pomachać przez wylot ![]()
#71 | |
Zadomowienie
|
To i ja witam w nowym wątku
![]() ![]() Cytat:
![]() Zmalowana - co za bezczelny typ z tego Dawcy!!!!! ![]() Kolejne zdjęcie Igorka Mariny tylko potwierdza, że to mały przystojniak jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Aha Zanka śniło mi się dziś, że urodziłaś
![]() ![]() Dziękujemy za prowadzenie poprzednich wątków ![]() zaneta :klaski: za nowy wątek ![]()
#73 |
Wtajemniczenie
|
Ja sterylizator z aventu dostałam od Bratowej, ale też uważam że to zbędny wydatek. Nawet ona stwierdziła, że użyła go tylko raz
![]() ![]() No i laktator dostałam. Ale on się może przydać ![]()
#74 | |||||||
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Krystuś wydmucha a Ona sie męczy mimo odsysania ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dla mnie człowiek jest człowiekiem. Nieważne jakiego wyznania,koloru skóry... Oceniam dopiero cechy charakteru. Fakt-obraźliwe i nieładne ![]() Cytat:
Sama wiesz jaki to kłopot.A SZERSZEŃ TO MENDLA NIEMOZLIWA JEST. Uwazaj na szyjke.Nie łaź tyle. Cytat:
Nawet na patologię ordynator zabrania ze względu na choróbska,hałaś dziecięcych głosików a na położnictwo broń Boze. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A popytaj jak tam u Was. U nas jak przyjeżdzaja,to właściciel domu,posesji musi mieć taki sprzęt.Inaczej sobie pojada i wrócą jak już wszystko masz.Sąsiadka rok temu wzywała i tak ją potraktowali. A u nas będą 5 raz,więc my obeznani w temacie ale jak dzwonimy,to i tak przypominają o sprzęcie. Chelsea,Shirko i Karolinee ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-06-16 o 15:01 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
oby
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
dzieki Kochana
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymamy kciuki za zdrówko Izy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
duuuużo zdrówka dla dzieciaczków ![]() Cytat:
Cytat:
no mnie też się coś kojarzy właśnie Cytat:
![]() a co do akcji dwupak... ja lubię takie wyzwania ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
cholera, ząb mi siezłamał i wogóle chyba martwy jest. teraz kruszy sie niemiłosiernie... i nie boli o dziwo! wiec pewnie zdechł... już jak poprzednio mi w nim wierciła to nic nie czułam, aż do korzenia doszła i dopiero lekko czułam... czy w wysokiej ciazy mozna uzywac znieczulenia albo wyrywac (tfu, oby nie!) zęby?
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
A co do torby to widziałam dziś w szpitalu na korytarzu leżały torby dziewczyn rodzących - takie normalne zwykłe sportowe.
Takiego typu - wklejam zdjęcie, i tak myślę że też się do czegoś podobnego spakuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku jeszcze na koniec Ci się przytrafiło. Nie wiem czy można, ![]() Zanka a jak Ty się wogóle czujesz i co słychać? bo nic nie napisałas o sobie po powrocie do nas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie zanim wyrwie to będzie ci dentysta musiał zrobić zdjęcie, a zdjęcia chyba w ciąży nie można takiego robić... współczuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
![]() ![]() ![]() Beatko ja też przeczuwam, że rozpakuję się w tym wątku ![]() Scio niestety nic mi nie odpisuje, jak tylko da znać napewno wam napisze Nerolka szkoda, że maluchy się rozchorowały, ale napewno szybko im przejdzie Buziaki dla maluszków ![]() Aaania i Marina, ale macie przystojniaków ![]() Proszę o kciuki bo jutro rano powtarzam wyniki moczu i się okaże czy wyjdę jutro ze szpitala ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no ale wg mnie trochę opada. Ja już tak jestem przewrażliwiona przez te szybkie porody, że wolę dmuchać na zimne. Pakuj Torbę !! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nic nie kupuję, jest woda gorąca i finito ![]() Cytat:
zastanawiam się czy w ogóle jej wody odeszły ![]() Dowiemy się jak wrócą ![]() Właśnie mąż ją zabrał jakiś czas temu, bo pisała. Wydawało mi się, że pisała też że ma jakieś problemy z prądem.. ale żeby tyle dni? W każdym bądź razie na gg jej nie ma bo od kilku dni ma odliczanie do porodu i cały czas liczba 70, więc albo ma problemy faktycznie z internetem albo gdzieś wyjechała.. Nie mam jej nr telefonu ![]() Cytat:
![]() Ja chlebek upiekłam, ładnie wyszedł,ale nie wiem czy smaczny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
ja w ciąży robiłam 6 kanałów.
4 ze znieczuleniem i 2 bez. Dziś kolejny bo bo się ciężko trują |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nerolka dużo zdrówka dla maluchów. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Shirka przynajmniej dostałyśmy podwójne gratulacje i kciuki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.