![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Przyczajenie
|
...Garnier Ultra Dolce al Cacao e Olio di Cocco (Water, Cetearyl Alcohol, Elaeis Guineensis Oil, Behentrimonuim Chloride, CI 17200, Cocos Nucifera Oil, Hydroxycitronellal, Stearamidopropyl Dimethylamine, Theobroma Cacao Seed Butter, Chlorhexidine Dihydrochloride, Benzyl Salicylate, Linalool, Isopropyl Alcohol, Caramel, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum/fragrance) ....
Cytat:
![]() A co do odzywki to nawet nie wiem, czy jest juz w Polsce. Napewno predzej czy pozniej sie pojawi.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.co.uk/search?sclie...w=1272&bih=608
![]() |
#64 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś godzinami oglądałam te filmiki na YT. Uważam ten czas raczej za zmarnowany ![]() Cytat:
![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Owszem, czasami naprawdę można wynieśc parę przydatnych i sprawdzonych informacji, ale ja również jak użytkowniczka powyżej uważam te godziny oglądania YT za stracony czas... Kurcze, ja jeszcze 2 miesiące temu byłam tak zafascynowana tymi wszystkimi polecanymi kosmetykami, a dziś jeszcze leczę twarz po tych wszystkich specyfikach... Straciłam kupe czasu i pieniędzy przede wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce nikomu odradzac, jesli komus pomaga... ale jak nie widzisz efektow, lepiej odstaw i jesli chcesz sobie jakas wcierke zrobic, to radzilabym jakies fajne olejki zmieszac z rycynowym, jakas mieszanka witaminowa/ziolowa itp... efekt powinien byc znacznie lepszy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
dzięki. A jeżeli chodzi o bezpośrednią regenerację końcówek. Ale nie mówcie mi o podcinaiu, bo robiłam to zawsze regularnie. coś innego poproszę.;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Ja nafty używałam kilka razy i nie jestem zadowolona.
Staram się jakoś wykończyć buteleczkę i mieć spokój. A co do żółtka będę używać raz na miesiąc i tyle, i tak robię. |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Właśnie zmyłam maseczkę z nafty
![]() Włosy jedynie są miękkie i błyszczące, ale o regeneracji mowy nie ma póki nie skrócę ich dosyc mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
bo nafta nie jest w stanie niczego zregenerowac
![]() ona oblepi po prostu wlos, luski przylegna. wlos bedzie sie blyszczal przez to. ale co to za efekt? tozto oszustwo ![]() nafte to sobie mozecie wlac w zawiasy drzwi, jak wam skrzypia - to dla tych, ktorzy nie wiedza, co zrobic resztkami, a nie lubia wyrzucac kosmetykow (ja sama nie lubie, ale nafte bym wywalila bez zalu) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Nie no
![]() Zużyję jakoś, będę dodawać po odrobinie do masek itp ![]() Ja po nafcie mam puch i takie sianko wizualnie - bo w dotyku jest ok, dlatego nie za bardzo przepadam za uzywaniem ![]() Edytowane przez AnikZgr Czas edycji: 2011-06-20 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
a ja jak juz kiedyś pisałam robię płukankę z siemiania lnianego, myslicie że ona w jaki sposów regeneruje włosy ?
czy nie ma takich własciwosci?
#74 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
A tego glutka to później pewnie długo trzeba myć, nie?
Ja piłam i nie wyobrażam sobie wypłukiwać to później z włosów ![]() Czy się mylę ? |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety jakoś mnie nie ciągnie do tej metody ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 tygodnie musiałam dawać taką tapetę, ze skóra prawie nie oddychała, bo nie mogłam się pokazać z tym, co mi się zrobiło na twarzy :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To jeden z naturalniejszych kosmetyków a Ty piszesz o niej jak o silikonach. Wybacz, ale nie pomyliły Ci się składniki przypadkiem? ![]() Nafta nie obkleja i nie wygładza optycznie łusek- tak właśnie robią silikony. Nafta odżywia włosy i to bardzo. Zresztą jest to dla niektórych sprawdzony sposób od lat. Zresztą jeden z babcinych. Wybacz więc, ale nie masz racji ![]() Co do samej regeneracji. Jeśli Mysza ma zniszczone włosy to NIC nie będzie w stanie ich zregenerować. I wmawianie użytkownikom, ze nafta jest "be", bo nie odnowi zniszczonych włosów mija się z celem ![]() Większość użytkowniczek wie, że to, co zniszczone- trzeba obciąć. Delikatnych ubytków da się jeszcze może pozbyć, ale to też nie zawsze. Jeśli Mysza nie chce ścinać włosów a chce żeby wyglądały na zdrowe- wtedy powinna zainwestować w silikony. shopoholic- to nie jest dziwne ![]() ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() Edytowane przez Indios Bravos Czas edycji: 2011-06-21 o 04:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektórzy dalej na to cierpią i nie widzą problemu...a czasem jak czytam niektóre posty...to współczuję tylko im facetom ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W rzeczywistości mozna spokojnie dbać o włoski bez ton kosmetyków ![]() Mój Tż kiedyś powiedział, spoglądając na moje zapasy: " Ty zwariowałaś! Nie masz na co pieniędzy wydawać!" ![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo czasu i włosów minęło zanim się opamiętałam :/ Ale teraz myślę, że jest ok ![]() ![]() Szkoda mi też trochu pieniędzy no i włosów przede wszystkim...nie chciałabym przeżywać tego samego, co jeszcze pół roku temu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#86 | ||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie...
Włosy wypadały mi garściami, zaczęłam mieć łupież i kudły nonstop przetłuszczały się... Czego wina? Wmsowywania w skórę głowy olejów i mycie odżywką ![]() Teraz olejuję...owszem- ale tylko końcówki...broń Boże żeby nie dotarło do skalpu. Tak samo stosuję naftę. A do mycia? Szampon pokrzywowy za 4 zł ![]() Włosy zaczynają być coraz piękniejsze ![]() A po wczorajszym fryzjerze to już w ogóle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi stety lub niestety służą silikony ![]() A szampon pokrzywowy? Hm... może się skuszę ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Tyle się napisałam i nie doszło hehe
Dobra to skopiuję Wam tylko linki z mega fryzurka i z preparatami na fantastyczny połysk : http://www.youtube.com/watch?v=phJ3g...eature=related http://allegro.pl/macadamia-natural-...643646245.html http://allegro.pl/macadamia-deep-rep...643646348.html Pozdrawiam ![]()
#90 | |
Raczkowanie
|
Ja również jestem zdania, że zniszczone włosy należy najpierw trochę skrocic, a następnie zadbac o pielęgnacje...
A co do kosmetyków polecanych na YT 3 bite miesiące męczyłam się z kremem z Avene, ktory miał zdziałac 'cuda' Mój facet rano widząc moja twarz mówił, że mam wyrzucic to gówno, a ja uparcie dalej wierzyłam, że skoro pomogł innym to pomoże i mnie... ![]() Dopiero teraz widzę jak bardzo głupia byłam ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Zgadzam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.