|
|
#61 | |
|
stary jednooki dachowiec
|
Dot.: Nie trafił przez przypadek czy z premedytacją?
Cytat:
Monius, wyżej jest o tym post, z pięknymi tłumaczeniami...
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
stary jednooki dachowiec
|
Raczej myślę, że zauważył, ale nie zależy mu nawet na tyle, żeby udać, że nie zachował się jak ostatni dupek i egoista. Zamiast tego włącza szantaż i wywoływanie poczucia winy (jak nie wierzysz, to mnie nie kochasz i mam nadzieję, że wyrzuty sumienia cię zamęczą)...
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
To okropne co zrobił.
Jak sobie wyobrażasz życie z kimś takim? Chłopak traktuje Cię przedmiotowo. Przekroczył granice, trudno to sobie wyobrazić. To nie zdarza się w normalnych związkach. Przemyśl to dobrze. |
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja ✂✂✂✂✂✂✂ę, co za s✂✂✂✂iel... Wiem, wiem, należy mi się ostrzeżenie za takie słowa na forum. Pokornie je przyjmę, ale po prostu nie potrafię tego faceta nazwać inaczej, to jak on manipuluje tą biedną dziewczyną jest tak chore, toksyczne i s✂✂✂✂ielskie że najchętniej to bym mu odcięła jajca i wsadziła do gardła. Albo w tyłek, skoro tak lubi.
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Zrób sobie przysługę, zerwij z nim. A wszystkie argumenty przemawiające 'za' znajdują się u góry. Straszne.
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
co za palant. Daj sobie z nim spokój. Normalnie jakbym czytała o jakims napalonym zboczencu! Wstrętny facet.
Ciekawe jak jemu by było gdybys wsadziła mu palca w d..upe.
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Nie chciałabym takiego faceta
A te jego tłumaczenia żałosne. Dla mnie niepojęte jest, jak można nie zauważyć, że ktoś śpi, nawet po pijaku. Niepojęte jest jak można się pomylić i jeśli dla niego najlepszym tłumaczeniem jest, że nawet nie poczuł różnicy, bo to przecież 2cm w tą lub w tą stronę, to |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że wiele z nas, wypowiadających się na forum było w związkach, w których brakowało szacunku ze strony faceta. Każda z nas dała jednak radę się od idioty uwolnić. On jest święcie przekonany, że Ty go nie zostawisz i że wyolbrzymiasz problem. Zostaw go, dla swojego dobra. Bez problemu znajdziesz takiego, który nie będzie poza Toba widział świata, który nie będzie rzucał takich tekstów jak Twój facet i który nie będzie Cię wykorzystywał. |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zostaw |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sobie wypraszaj. I mnie pozwij, czekam. Nie wiem, może nie kontaktujesz i nie wiesz co sama napisałaś, może masz problem z jasnym wyrażaniem myśli albo definicjami niektórych słów? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#73 |
|
jestę wieszczę
|
OMG
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie jego zachowanie wcale nie dziwi, bo czego sie mozna spodziewac po typie, ktory robi cos wbrew jej woli?
Takie typy sa do odstrzalu, a nie do zwiazku. |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pogrubionym zdaniu nie ma mowy o tym , ze to normalne, iż chłopak w taki sposób postąpił ze swoja dziewczyną! Po raz kolejny czepiasz się wyrwanych z kontekstu słów, bo tak Ci wygodniej, bo chcesz / sama już nie wiem / zaistnieć na forum? .... ale to już mnie nie interesuje. Koniec dysputy z Tobą, bo nie repezentujesz swoimi wypowiedziami zbyt wysokiego poziomu. Addio ! |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, gdyby mi chłopak zrobił coś takiego, to dostałby po ryju i nie miałby prawa więcej się do mnie zbliżyć = zerwałabym. Nie jestem sentymentalna czy jakaś wrażliwa, dlatego nie sprawiłoby mi to najmniejszego problemu. Chodzi o to, że to NIE BYŁ przypadek, zrobił to specjalnie. Nie ważne, jak bardzo go kochasz - ja bym zerwała, chociaż nie wiem, jak to jest z Tobą, czy takie rzeczy przychodzą Ci łatwo. Jeśli wyraźnie podkreśliłaś, że nie akceptujesz takiej formy seksu (ja zresztą też nie
), to każdy facet by to uszanował. Twój chłopak tego nie zrobił, czyli nie szanuje Twojej osoby. Mówiąc krótko: zerwij.Ktoś ze świetnym avatarem Guns n' Roses (który, ku ścisłości, skłonił mnie do przeczytania tego posta), napsiał bardzo mądrze: Cytat:
I napisz, jak się wszystko potoczyło, gdy już tę sprawę rozwiążesz. Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2011-06-28 o 12:32 |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że opowieść odrobinę nie trzyma się kupy.
Autorko, byłaś tak pijana, że spałaś "na zgonie" z totalną znieczulicą na to, co dzieje się wokół Ciebie? W numer z 'pomyleniem dziury' ewidentnie nie wierzę, ale skoro byłaś wstawiona i facet też, to mógł próbować się do Ciebie dobrać, bo "może po pijaku się zgodzi na moje analne pomysły". I jeżeli byłaś 'na zgonie', to rzeczywiście, można tu mówić o gwałcie. Przemyśl tylko, czy nie wyglądało to tak, że się "trochę obudziłaś", a skoro nie protestowałaś, kiedy facet smarował Cię jakimś tam żelem "w tych okolicach", a byłaś PRZYTOMNA (na tyle, żeby coś stęknąć, odezwać się, zamruczeć) to facet MÓGŁ to odebrać jako ciche przyzwolenie do "wzięcia Cię na śpiocha", skoro czułaś, że gdzieś tam gmera, a nie zaprotestowałaś (podkreślam - o ile nie byłaś nieprzytomna i śpiąca jak kamień). Jeżeli zatem nie spałaś twardo jak cegła, to jakim cudem nie poczułaś, że facet smaruje Cię nie tam gdzie trzeba?
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Zerwij z nim.
Jest obleśny. |
|
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żeby tylko nie wyszło, że go bronię,bo tak nie jest. Po prostu zastanawia mnie to, dlaczego z Twojej strony nie było żadnej reakcji. Piszesz, że byłaś półprzytomna, dlaczego nie zaniepokoił Cię ten żel przed? I skoro facet pisze, że to było 30 sekund.. jak trzeba być pijaną, żeby nie poczuć przez 30 sekund, że ktoś Ci się władował nie tam gdzie trzeba?
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się zastanawiam - czemu nie zareagowałaś "niczym" .Ale ja nigdy nie byłam na "zgonie" ... więc nie wiem ...
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, już mówię.
To NA PEWNO nie było 30 sekund, jak mówił mój chłopak. Był to tylko moment nawilżenia, kiedy się przebudziłam trochę, ogarnęłam o co chodzi (na ile mogłam) i się odsunęłam. Potem była chwila spokoju, że nic nie robił, potem poczułam wiadomo co. Tym bardziej, że to było jedno pchnięcie, po którym przestał, wstał. Potem zaświecił światło i zabrał mi kołdrę, mówiąc, że szuka bokserek, wtedy też nie wiedziałam o co chodzi. Potem poszedł do łazienki, a później położył się w drugim łóżku. Wprawdzie myślałam, że mi się to śniło, albo wydawało, ale ból rano mi uprzytomnił, że tak było naprawdę. Nie to, że upijam się jakoś do zgonu, ale jak ktoś w nocy cię budzi, a Tobie szumi w głowie i nie wiesz ogólnie o co chodzi, to można mieć spowolnione reakcje. Wypiłam stanowczo za dużo, ale wiedziałam to i poszłam spać, żeby nie narobić głupot. Nie przypuszczałam, że spotka mnie coś takiego ze strony osoby, której ufałam. |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez kajli28 Czas edycji: 2013-05-26 o 14:48 |
|
|
|
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a odnośnie niektórych komentarzy, dotyczących "dobierania" się przez jednego partnera do drugiego w czasie, gdy ten śpi. Ja z moim TZ praktykujemy takie zabawy, nieraz w środku nocy mój partner lub ja inicjujemy stosunek. Oczywiście obydwoje akceptujemy takie zachowania, nic nie jest na siłę, no i oczywiście zawsze się ta śpiąca osoba lekko przebudzi, tak, że wie, co się dzieje. Dotyczy to zarówno seksu zwykłego, jak i analnego. Ale podkreślam raz jeszcze - oboje muszą to akceptować i wyrażać na to zgodę. I wiem, że nigdy nie zdarzyłaby mi się taka sytuacja z moim TZ jak u autorki wątku. |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Weronikapr Czas edycji: 2011-06-28 o 14:54 |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
No to cóż, jednak wskazuje to na premedytację
bo może rzeczywiście, skoro byłaś zawiana, nie zdążyłaś się ogarnąć w porę.A skoro po chwili sobie poszedł i jeszcze obrażony położył się gdzie indziej... ..no cóz, wizażanki już Ci wszystko napisały
|
|
|
#88 |
|
.
|
autorko, co zamierzasz?
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz tylko go o tym poinformuj i się odetnij; dasz sobie radę swietnie!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

zostaw 

), to każdy facet by to uszanował. Twój chłopak tego nie zrobił, czyli nie szanuje Twojej osoby. Mówiąc krótko: zerwij.
to teraz tylko go o tym poinformuj i się odetnij; dasz sobie radę swietnie!