![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dietetyka swsm
Hej
![]() Ja logowałam się na plan lekcji i terminy są wypisane zaoczne zaczynają się od 30.09 ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Hm, no ja niestety nie mogę się zalogować :/ pozostaje mi zadzwonić jutro do szkoły i się dowiedzieć ale coś mi się obiło, że mówili że ten zjazd będzie od 23-ego:/
Dzięki za odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
witajcie witajcie
ja bylam dzisiaj zawieźć dokumenty i podpisałam już umowe (na zaoczne ![]() ![]() może napiszecie mi swój nr tel na priv to zdzwonimy sie i bedziemy mogły dogadać szczegóły ![]() Pozdrawiam Asia Edytowane przez Asiulka0122 Czas edycji: 2011-09-14 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
30.09 pierwszy zjazd a kiedy drugi?
zajecia są co 2 tygodnie? nie mogę się zalogować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Tam są wypisany takie daty:
30.09.2011 01.10.2011 02.10.2011 14.10.2011 15.10.2011 16.10.2011 28.10.2011 29.10.2011 30.10.2011 18.11.2011 19.11.2011 20.11.2011 02.12.2011 03.12.2011 04.12.2011 16.12.2011 17.12.2011 18.12.2011 13.01.2012 14.01.2012 15.01.2012 27.01.2012 28.01.2012 29.01.2012 10.02.2012 11.02.2012 12.02.2012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
dzięki śliczne za terminy, podasz mi na priva swój numer albo jakiś namiar żebysmy mogły pogadac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny - a ile zajęło Wam to wszystko przy składaniu dokumentów? Chodzi mi o to, że jak pojechałyście do pkt rekrutacyjnego, to ile zajęła Wam ta wizyta? Bo chcę jechać w sobotę, ale nie mam za dużo czasu i nie wiem czy zdążę... Dlatego Was pytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Mi wizyta w rekrutacji nie zajęła zbyt wiele czasu. Nie wiem ile dokładnie ale może 15 minut tam byłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
ja byłam tam jednego dnia,w sumie złożyłam wszystkie dokumenty,jednak babeczka skierowała mnie do lekarza,od razu tam poszłam
![]() dostałam skierowanie od lekarza na badania,które są konieczne,od razu poszłam je zrobić,ich wyniki dostałam na drugi dzień ;D z badaniami znowu z powrotem musiałam lecieć do lekarza,on mnie jeszcze przebadał i wypisał kartkę,którą musiałam zanieść do szkoły ![]() ![]() ale ogólnie w punkcie rekrutacyjnym szybciutko mi poszło ![]()
tylko Ty i ja najmniejsze państwo świata. ![]() Edytowane przez gypsy_ Czas edycji: 2011-09-15 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Dzięki za info - to zdążę
![]() Kurcze, nie wiem co tam ma być na tej inauguracji - siostra mi mówiła, że jak ona miała - to było sporo gadania, potem wywoływali na środek, dawali indeks i legitymację i trzeba było się podpisać...Ale u Nas chyba nie będzie indeksów - no bo żadnej kasy za to nie wzięli... Nie wiem... tyle, że siostra była na UŚ-u... Ale też jestem ciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Chyba jutro zadzwonie do dziekanatu i zapytam z ciekawości co tam będzie ciekawego i dam znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Gypsy_ a co to za badania i karta od lekarza? Chodzi o to, że lekarz wypisuje zaświadczenie, co można pobrać na stronie uczelni? Odnośnie przeciwwskazań? Tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
wiesz co teraz już tak średnio pamiętam ;p czy to były te co są na stronie swsm czy jakąś inną on sam wypisywał ^^w każdym razie te,które są na stronie też musisz wydrukować
![]() ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Tak, właśnie niby mam wszystko to, co mają na stronie wypisane, oprócz umowy edukacyjnej - ale to na miejscu
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, tak sobie myślałam, że nawet jak jedne idą na dzienne, drugie na zaoczne - to musimy trzymać się razem i jak coś - jakieś notatki czy coś - przekazywać sobie.. Tzn. tak myślę przynajmniej - ja na pewno będę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
też Cię popieram
![]() w końcu dietetyczki powinny trzymać się razem ;p a jak wiadomo w grupie raźniej,więc warto byłoby gdybyśmy spotkały się wszystkie razem,studentki z dziennych i zaocznych ^^
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, z tego co ja pamiętam to w zeszłym roku na inauguracji roku na auli było przemówienie, jakaś prezentacja (nie pamiętam na jaki temat), następnie nagradzanie osób które miały najwyższe średnie na roku, przemówienia samorządu i profesorów. Indeksów nie dostaliśmy. Otrzymaliśmy je dopiero w trakcie trwania roku. Jednak najwięcej czasu zajęło rozdawanie wyprawek. Musieliśmy czekac w długich kolejkach, a byliśmy poustawiani alfabetycznie grupami i nazwiskami
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Kurcze, no ale my wyprawek nie mamy, a będziemy musieli tam siedzieć... bez sensu... no ale warto by było być - chyba
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- O cholera, ja teraz dopiero sobie uzmysłowiłam - jak dzielą Nas na grupy? Bo ja na studia idę z koleżanką i chcę być z nią w grupie - to chyba jasne... A ja jestem na K, a ona na W - obyśmy były w jednej grupie - bo się wkurzę! Wypytam o to w sobotę, jak będę składać dokumenty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a skąd wy jesteście? Czy któraś z was bedzie szukała jakiegoś noclegu na te weekendy ze zjazdami? Też jestem za tym żeby trzymać się razem
![]() Dziubeczek wypytaj o wszystko dokładnie i daj nam znać ![]() Ja niestety nie będę na tej ineaguracji więc liczę na jakieś wieści od was ![]() W ogóle to myślę ze jak juz rozpoczniemy zjazdy to moze założymy sobie jakieś forum takie tylko stricte dla nas? Bedziemy mogły tam informować sie o wszystkim na biezaco, wrzucac notatki itp, Co wy na to? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Mi babeczka z rekrutacji powiedziała ze podział grup odbywa sie w zależności od wyniku testu z angielskiego...nie wiem czy pisalyscie ale mi przy składaniu papierów odrazu wreczyli tescik:/
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Ja słyszałam od babeczki z rekrutacji ze podział na grupy jest według wyników z testu z angielskiego, ja jak skladalam papiery to odrazu muzsialam pisać test...i były tam akura jakieś 2 dziewczyny które chciały być razem w grupie, a ta babeczka powiedziała imze jeżeli chcą być razem w grupie to jedna musi zrezygnować z wyższego poziomu ang. Żeby być w grupie z koleżanka...hm nie wiem czy tez pisalyscie test?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
ja nie pisałam ale pytały mnie czy zdawalam na maturze angielskie i czy zdawałam nową mature, może z nowej matury biorą te uzyskane "%"
Dziewczyny a co z tym spotkaniem w ten weekend? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
dziewczyny z studiów stacjonarnych,pewnie do Was też dzwoniła już babeczka i powiedziała,że niestety nie otwierają dietetyki dziennej ;( szkoda,że tak późno..mam do Was takie pytanko,przepisujecie się na zaoczne czy co robicie w tej sytuacji?
![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Kurcze, ale kapa... Jak oni mogą tak nagle, tydzień czy dwa przez pierwszym zjazdem informować, że kierunek dzienny nie będzie otwarty... Nieładnie!!!
Ale ja Wam proponuję - zjednoczcie się i chodźcie z Nami na zaoczne ![]() Będzie raźniej ![]() Ale jeszcze raz - nieładnie, że tak w ostatniej chwili ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Ale numer Wam zrobili...... Jestem trochę zdziwiona, ale widocznie za mało chętnych było i im się to nie opłaca.
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja juro jadę z koleżanką złożyć wreszcie dokumenty
![]() Trzymajcie kciuki ![]() ![]() A wy musicie podjąć jakąś decyzję - powodzenia ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
witam! ufff! bo juz miałam wrażenie że sama idę na dietetykę. A więc witam was dziewczyny
![]() inauguracja jest 23.09 ale my mamy zjazd 30.09 i nie wiem jak wy ale ja się będę trzymać tego drugiego terminu. po co mamy tam jechać 23.? żeby słuchać jakiejś paplaniny? no chyba ze będzie omawiane BHP z doświadczenia wiem że na tym lepiej być, bo trzeba mieć w indeksie pieczątkę że się odbyło szkolenie bhp. mam propozycję dla was. z racji tego że tu rzadko bywam a chciałabym was wszystkie poznać to zapraszam na nk tam stworzyłam nam profil - tu podaję linka: http://nk.pl/#school/163820/18562 wchodźcie ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Ja wczoraj byłam złożyć już wszystkie dokumenty... I powiem Wam tak - że według mnie, to jest tak, iż te dziewczyny, które nie zdawały angielskiego na maturze p- to piszą ten test z angielskiego. Myślę, że tak jest - ponieważ moja koleżanka zdawała na maturze rosyjski, a nie angielski i ona ten test wczoraj pisała. Ja zdawałam angielski na maturze - rozszerzenie (37%) i nie pisałam tego testu. Więc nie wiem. Ja i tak powiedziałam Pani, że my z koleżanką chcemy być razem w grupie - Pani mówiła, że tak, ale że trzeba ewentualnie zrezygnować z wyższego poziomu. Powiedziałam, że okey - a ona ani nigdzie tego nie zapisała, ani nic. Także i tak podejrzewam, że będziemy musiały to załatwiać jeszcze. Ale ja nie po to idę na studia z koleżanką, żeby być w innych grupach - to chyba logiczne... A co do zjazdu - to ja z planu wyczytałam, że Nas inauguracja nie dotyczy - bo w Naszym planie pierwszy zjazd jest na 30-tego września. Więc nie wiem - jutro napiszę tam z zapytaniem. Puki co, to chyba tyle ode mnie... Pani wogóle nie była skora do udzielania informacji. Także puki co czekam, co się w planie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
No ja w piątek się załamałam i nie wiem co mam robić zastanawiam się nad szkołą w Poznaniu kawał drogi fakt ale pójdę do akademika tam jest dietetyka dzienna. W ten weekend przedzwoniłam do tylu szkół i dietetyka dzienna nie otwarta moja ostatnia nadzieja to ten Poznań. Hm... dziewczyny jak tam się nie uda to nie wiem co zrobię=( a wy jaką decyzje podejmiecie?? Nie wiem co oni sobie myślą mówiąc nam o tym 2tygodnie przed szkołą to chore=( no ale nie wiem co teraz hm...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
cóż postąpili bardzo niefajnie,w piątek też się lekko podłamałam,zaczęłam szukać innych szkół i też czytałam o tej w Poznaniu i jeszcze jakąś znalazłam w Łodzi...nawet zastanawiałam się nad innym kierunkiem na UŚ,ale było już za późno na logowanie,bo było do czwartku,a w piątek się dowiedziałyśmy o tym ^^
hm,w końcu wylądowałam na kosmetologii na SWSM,mam nadzieję,że będę zadowolona z mojej decyzji..czas pokaże ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a Dietetyka w Bytomiu na ŚUM-ie?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.