![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Być piękna do września!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
KFC uwielbiam! McDonalda nienawidze wręcz ;p cheetosy tylko i wyłącznie keczupowe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
No nie byłabym taka pewna co do wczesniejszych opini ja wlasnie swoja przygodę z odchudzaniem zaczelam od a6w no a potem samo jakos przerodzilo sie w anoreksje wiec uważajcie ja wlasnie ejstestem etraz po 6 i jem sniadanko owsianke z malinami pychaaaaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny przyjmiecie do siebie wielokrotną odchudzeniową recydywistkę? :P
Ja zazwyczaj zarzucam wszystko po upływie 2 tygodni i wtedy zaprzepaszczam całe efekty ![]() Startowałam miesiac temu z ćwiczeniami Turbo Fire, ale oczywiście nie wytrwałam ![]() Udało mi się schudnąć wtedy w 2 tygodnie 2.5 kg, startowałam z 65.1 kg. Teraz ważę spowrotem 64.7. Przy 171. Chciałabym ważyć tak z 56-57kg. Moją największą i najgorszą pokusą są wszelkie kebaby, tortille, knysze a także uwielbiam frytki!! (zjem każdą ilość:P ). Poza tymi wszystkimi to Laysy paprykowe ubóstwiam ale dawno nie jadłam ![]()
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
widze że znalazło sie kilka frytkomaniaczek
![]() chciałam sie pochwalić, udało mi sie w ciągu niecałego tygodnia zejść z 75,3 do 73,9 <jupi>. Pewnie, wiem że póki co schodzi woda i inne pozostałości niemniej zawsze to odrobinka mniej balastu do dźwigania na moich grubiutkich nóżkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Wczoraj 30 min hulahop, przed chwilą kolejne 30 min, może wieczorem uda mi się jeszcze trochę pokręcić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
30 min ćwiczen na brzuszek o 15.30 leci plotkara to w między czasie bede jezdzic na rowerku godzine
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Jak dobrze, że jest taki wątek ! Można się dołączyć ?
Chciałabym do 10 września zgubić około 8-10 kg, byłabym prze szczęśliwa. Mniej jem, o stałych porach, robię masaż chińską bańką, od 18 lipca zaczynają mi się treningi z ręcznej więc mam nadzieję, że dam radę + chciałabym zacząć trenować z Turbo Fire, ale najpierw muszę to jakoś skombinować. a, i mam 166, waga 72, ale jak by nie patrzeć, sporo mięśni, 5 lat treningów robią swoje. zależy mi, żeby tłuszczyku się pozbyć, a nie jakoś wzmocnić mięśnie itd. UDA SIĘ ![]()
28.05 66,7kg 31.07 - kongres - 61 kg ! ![]() 28.08 59,9kg! marzenie ![]() Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2011-07-06 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
dziewczyny, są efekty po hula hop? wiem ze sa wątki ale (leniwie to brzmi) nie chce mi sie wczytywać. Warto?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Tiaa, na pewno uzyskasz p0omoc po takim stwierdzeniu
![]() ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy warto, bo dopiero drugi dzień kręcę, ale w każdym razie lubię to robić. Za jakieś 3 tygodnie okaże się czy warto, czy nie. Póki co będę sumiennie kręciła 30-40 minut dziennie, a jak będzie mi się chciało to i więcej.
Jem sobie bułeczkę z masłem i dżemem truskawkowym <3 zaraz zabieram się za jakieś ćwiczenia, prawdopodobnie 30 day shred, a potem hula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Mam taki pomysł :P jako twórczyni i pomysłodawczyni tematu...
![]() ![]() ![]() ![]() Stwórzmy listę tych które chcą "coś" ze sobą zrobić i ostatnim dniem sierpnia pochwalimy się, co udalo nam się osiągnąć ![]() ![]() ![]() Jeszcze lepsza mobilizacja ! bo przecież głupio będzie napisać "nic" ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ostatniego dnia sierpnia to ja chce wazyć 50 kilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Pod koniec sierpnia chcialabym zobaczyc 6 z przodu oraz wystartowac i ukonczyc w czasie ponizej pol godziny bieg na 5,2 km - dokladnie 3 wrzesnia
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
aneczka828 bardzo dobry pomysł. Sądze, że to nam da większego motywacyjnego kopa, bo każda chciałaby osiągnąć swój cel i móc się pochwalić swoją pracą. Ja do końca sierpnia muszę widzieć na wadze 50 i nie ma, że się nie chce czy coś. Biorę się do roboty, bez gadania;p
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Dopisałam już kilka nas do pierwszego posta
![]() Dziewczynki, dawać konkretne cele, wpisuje i będziemy się wspierać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Witam was dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Dodam, że chciałabym schudnąć do zaplanowanych wakacji z ukochanym w Grecji już od 20go sierpnia... chcę założyć normalny strój, bo już zaczęłam się zastanawiać nad kupnem jednoczęściowego żeby ukryć brzuch ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
ja w takim razie chciałabym ważyć z końcem sierpnia najwyżej 67 kg, bardzo proszę mi to zapisać
![]() Princessa92 widze ze też włączasz sobie tv do jazdy ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- nie liczyłam ze kazdy mi podsunie 'co pod nos' ale prawde mówiąc jest tyle metod na ćwiczenia że nie mam czasu ani motywacji ich wszystkich przeglądać, uznałam że po to miedzy innymi robimy sobie grupe wsparcia zeby móc pogadac jak walczymy. Zapytałam wczesniej o chińską bańke i dostałam odpowiedź. Widze ze Ty kręcisz hula-hop wiec mogłaś odpowiedzieć bądź zignorować. Jak zaczniemy sobie od razu miło odcinać to fajnej atmosfery w wątku nie będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
aneczka, mój cel : 63 kg, czyli 9 kg w dół.
![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Gdyby tylko ci sie zechialo oworzyc naprawde posry watek na fitnessie, na ostatniej badz przed- stronie jest umieszczone zdjecie dziewczyny i jej 2-miesieczne efekty
![]() ![]() Kurcze, ale nie chcialas zeby podscunac ci pod nos. To co niby innego mialas na mysli pisac, ze 'nie chce mis ie zaglebiac, iwec moze mi powiecie'? Ale dobra, z mojej strony koniec ![]()
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2011-07-06 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
nie będę sie kłócić - wybacz jesli moje lenistwo Cie dotknęło, jeśli znów bezczelnie o coś zapytam to prosze zignoruj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
A ja do końca sierpnia chcę mieć 60-61 cm w talii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
Proszę i mnie dopisać- do końca sierpnia chcę ważyć 55 kg, pozbyć się cellulitu lub go zmniejszyć, ujędrnić ciało i opalić się pierwszy raz w życiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Ja chce się pozbyć tłuszczyku z brzuszka i ud. ; D
Ograniczyć słodycze i być systematyczna w ćwiczeniach, planuję Turbo Fire (5 dniowy plan), a potem lecę z BBL i pomyśle o Callanetics. Ale najpierw jedno potem reszta. ![]() Aktualnie ważę 55kg przy wzroście 171cm. Chciałabym tak zejść do 53. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
to ja również złożę publiczną deklarację
![]() do końca sierpnia chciałabym: ujędrnić i nieco wyrzeźbić nogi, pozbyć się cellulitu mieć mniej niż 61 cm w talii wyrobić w sobie nawyk systematyczności w wykonywaniu ćwiczeń i (co najmniej) do tego czasu nie jem słodyczy słodyczy, a poza tym staram się trzymać zdrową, zbilansowaną dietę, piję dużo wody i ziółka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Witam z rana
![]() - ważyć 58-60 kg. (muszę pozbyć się ok 4 kg.) heh - ujędrnić i wyszczuplić nogi i pośladki (najważniejsze) - oraz nauczyć się systematyczności w ćwiczeniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Witam Was
![]() Więc i ja się dopiszę do postanowień: - ujędrnić cialo -zmienić nawyzki zywieniowe, mniej slodyczy! -wazyc 59-60 do konca sierpnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Wczoraj kręciłam hh i mam dziś sianiaka... Wrr
Na czczo woda z cytryną. Na śniadanie płatki z maślanką, pół bułki (niestety biała) z dżemem niskosłodzonym i herbata owocowa (skończyła mi się zielona) oczywiście bez cukru. To pół bułki mnie prześladuje. dziewczyny macie jakieś swoje inspiracje? Na chcialam wstawic do wątku inspiracyjnego, ale zaraz zostałabym zjechana, bo tam można wstawiać tylko bardzo umięśnione babki.... To moje (nie krzyczeć proszę, uwazam, że te dziewczyny wyglądają normalnie, bo sama podobnie (oprócz nóg, bo te zawsze miałam grube) wyglądałam jakieś 7 kilo temu (czyt. zanim nie wyprowadziłam się z domu i nie roztyłam - oczywiście z winy TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
no to jeszcze ja!
do końca sierpnia chce ważyc 52 kg czyli 5 kg w dół ![]() oprócz tego ujędrnić ciało i zmniejszyc cellulit a powiem Wam dziewczyny ze kiepsko mi idzie... dostalam prace, dzisiaj jest mój 3 dzien tam i nie wyrabiam ;p po pierwsze jestem nieprzyzwyczajona do takiego latania wiec jak wracam do domu to padam na twarz ;p a po drugie dopiero sie ucze wiec psychicznie tez jestem zmęczona ;p a przez to nie cwicze i prawie nie jem... ale jutro nie pracuje więc obiecuje ćwiczenia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.