![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: W miesiącu sierpniu roku 2011 staramy się o potomstwo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
DZIEWCZYNO!!! Czy skoro jesteś nadinteligentną jednostką nie zorientowałaś się, że nikt nie chce tu z Tobą pisać!??! Inne forumowiczki i tak wykazały się wielka kulturą tak łagodnie tłumacząc Ci pewne sprawy. Jeśli to wszystko to wakacyjna prowokacja to jest ona marna i znajdz sobie coś lepszego do roboty, bo na wątkach staraczkowo - mamusiowych takich jak Ty nie potrzeba. Żegnamy
Edytowane przez pacierp Czas edycji: 2011-07-08 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wielmożna tak bardzo skupiła się na swojej inteligencji i kulturze osobistej oraz na prymitywnym słownictwie używanym przez forumowiczki, że nie zauważyła, że gratulacje skierowane do Karinio tyczyły się faktu, że w lutym 2012 zostanie mamą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
No właśnie coś nie mogłam zaczaić o co jej chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
sorki,ze sie wtracam,ale sie niezle usmialam
![]()
w oczekiwaniu na corenke ![]() Edytowane przez malinka123108 Czas edycji: 2011-07-08 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zegnaj Dav ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm Edytowane przez emigra Czas edycji: 2011-07-08 o 17:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Malinko, ja też
![]() Wielmozna, jak mniemam założyłaś ten temat m.in. po to, żeby podzielić się swoją wiedzą na temat owulacji. Dopiero zaczynasz starania, więc rozumiem, że jesteś do tego przygotowana. Proszę, napisz, jakie wykonałaś już badania i jakie twój partner? Bo to jest kluczowe "w sprawach płodności swej i partnera". Nie widzę w tym problemu, chcesz się dowiedzieć, skąd wynikają problemy innych - rozumiem - ja też kiedyś tego nie rozumiałam.
Jak na razie nadal pozostaje nadzieja... Edytowane przez roksiakb Czas edycji: 2011-07-08 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli nie tylko ja o tym pomyślałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo i jak ma się pojawić, skoro została zablokowana ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Jeżeli to ta osoba, o której myślimy z emigrą to na pewno znalazła by sposób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Powiem Ci tylko jedno: jesteś w WIELKIM błędzie.
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Masz całkowitą rację Nati
![]() My znamy prywatnie dużo lepiej Dav od innych i mogę śmiało twierdzić że to nie ona by pisała, takie niedorzeczne wiadomości. Nie wiem skąd przekonanie Emigry i marao że to Dav pisała. A jeśli już by ona miała to pisać to na pewno nie podszywałaby się pod kogoś kim nie jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;28027782]Masz całkowitą rację Nati
![]() My znamy prywatnie dużo lepiej Dav od innych i mogę śmiało twierdzić że to nie ona by pisała, takie niedorzeczne wiadomości. Nie wiem skąd przekonanie Emigry i marao że to Dav pisała. A jeśli już by ona miała to pisać to na pewno nie podszywałaby się pod kogoś kim nie jest[/QUOTE] Dziewczynki, poczytajcie sobie pierwsze strony watku majowego ... tylko tutaj byla bardziej wyrachowana, moim zdaniem. Ja bym sobie dala reke uciac ze to ta sama osoba....A juz jak pisala o kablach (wiem ze na Waszym watku tez uwazala ze ktos ja kabluje). Lubilam Davincicode, choc przyznam ze z poczatku wydawala mi sie troche nieporadna w kwestii staran i wiedzy na ten temat (nie kazdy wie wszystko odrazu) i wrecz zwariowana na punkcie dziecka (ma juz ubranka itp) ale potem, gdy sie ''rozkrecila'' byla zupelnie kims innym, jakby ja z dzungli ktos wypuscil (no sorry dla mnie zarty o sraniu i ruchaniu za przeproszeniem sa nawet ponizej poziomu napalonego nastolatka co dopiero kobiety w wieku 24 czy 25 lat starajacej sie o dziecko).. no ale to moje zdanie. Dlatego ucieklam z Waszego watku, ale ostatnio go podczytalam i widze ze zrobilo sie znowu norlanie jak jej nie ma. Reasumujac - ja jestem pewna ze to ta sama osoba.
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm Edytowane przez emigra Czas edycji: 2011-07-09 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez natkulec Czas edycji: 2011-07-09 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skad mozesz wiedziec ze to nie ona?? Znasz ja osobiscie- widzialas ja na oczy? W internecie kazdy moze byc anonimowy i byc kim chce. Juz kiedys byla na forum dziewczyna, ktora miala chyba z 10 kont i z kazdego byla kims innym - w koncu wyszlo ze wszystkie konta to jedno i to samo IP i ta sama osoba - uwierz mi ze nikt wtedy nie chcial wierzyc ze to prawda, a jednak. I wkrecone bylo cale forum w historyjki o nieudanych staraniach o dziecko, porodzie blizniakow, ktore nie przezyly, porodzie trojaczkow z ktorych jedno nie przezylo - historie jak z seriali, pol wizazu plakalo czytajac jej posty, a tu taki zonk. Ja od tamtej pory jestem ostrozna i nie dam sie wkrecic i mowie Ci ze te dwie osoby, tzn Dav i Wielmozna maja ze soba zbyt wiele wspolnego.
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Emigra ma rację, w internecie można wszystko, bo nikt Cię nie widzi i możesz być kim chcesz i robić i mówić co chcesz. A davincode znamy od maja i nic tak na prawdę o niej nie wiemy. Po za tym, ze ma specyficzne poczucie humoru, które nie wszystkim nam przypadło do gustu. Ale poczytajcie sobie tu jej wpisy i tam, emigra dobrze mówi, że słownictwo jest bardzo podobne. I lepiej się za bardzo nie wkręcajcie w to co na forum, bo to może się okazać fikcyjnym światem. Każdy może tu wypisywać, co mu do głowy przyjdzie.
Po za tym ludzie bardzo często wchodzą na takie fora, żeby się pośmiać i ponabijać z innych i ich nieszczęść, nakręcają jakiś temat, wszyscy się rozkręcają, opowiadają o swoich doświadczeniach, współczują, przeżywają a ta osoba siedzi i się nabija z ludzi i ich naiwności. Myślę, że pewne rzeczy należy dzielić przez cztery i nie brać za bardzo do serca. Bo nie wiemy kto siedzi po drugiej strony kabla. To tak jak z gg, czatem i innym komunikatorami. Edytowane przez marao Czas edycji: 2011-07-09 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Proponuję, aby nie pisała Pani na forum skoro nie życzy sobie aby zwracano Pani uwagę. Mimo wszystko życzę z calego serca powodzenia w staraniach - dzieciątko to wielki skarb ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.