W miesiącu sierpniu roku 2011 staramy się o potomstwo - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 12:00   #61
wielmozna
Przyczajenie

Dot.: W miesiącu sierpniu roku 2011 staramy się o potomstwo

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
A nie pomyślałaś, że jednak coś jest nie tak? Jeśli tym z góry coś nie spodobało? Bez powodu ostrzeżenia nie dają, nawet jeśli ktoś podkabluje.
Bez komentarza.
wielmozna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 14:17   #62
pacierp
Rozeznanie

DZIEWCZYNO!!! Czy skoro jesteś nadinteligentną jednostką nie zorientowałaś się, że nikt nie chce tu z Tobą pisać!??! Inne forumowiczki i tak wykazały się wielka kulturą tak łagodnie tłumacząc Ci pewne sprawy. Jeśli to wszystko to wakacyjna prowokacja to jest ona marna i znajdz sobie coś lepszego do roboty, bo na wątkach staraczkowo - mamusiowych takich jak Ty nie potrzeba. Żegnamy

Edytowane przez pacierp
Czas edycji: 2011-07-08 o 14:19
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 15:26   #63
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pacierp Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNO!!! Czy skoro jesteś nadinteligentną jednostką nie zorientowałaś się, że nikt nie chce tu z Tobą pisać!??! Inne forumowiczki i tak wykazały się wielka kulturą tak łagodnie tłumacząc Ci pewne sprawy. Jeśli to wszystko to wakacyjna prowokacja to jest ona marna i znajdz sobie coś lepszego do roboty, bo na wątkach staraczkowo - mamusiowych takich jak Ty nie potrzeba. Żegnamy

wielmożna tak bardzo skupiła się na swojej inteligencji i kulturze osobistej oraz na prymitywnym słownictwie używanym przez forumowiczki, że nie zauważyła, że gratulacje skierowane do Karinio tyczyły się faktu, że w lutym 2012 zostanie mamą
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 16:37   #64
marao
Zadomowienie

GG do marao

No właśnie coś nie mogłam zaczaić o co jej chodzi Teraz już wiem. Dzięki Irmusia za podpowiedź
marao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 17:01   #65
malinka123108
Wtajemniczenie

sorki,ze sie wtracam,ale sie niezle usmialam

Edytowane przez malinka123108
Czas edycji: 2011-07-08 o 17:02
malinka123108 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 17:09   #66
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wielmozna Pokaż wiadomość
Widocznie szanownym paniom podoba się założony przeze mnie wątek skoro się tak aktywnie w nim udzielacie. Nie życzę sobie by zwracano mi uwagę. Jeżeli uważają panie, że łamię regulamin proszę zgłosić ten fakt do moderatora. Jeżeli on zdecyduje się zamknąć mój wątek, zrozumiem to i zaakceptuję. Ja biorę pod uwagę wyłącznie zdanie wysoko postawionych osób. Uważacie panie mą wysoką kulturę osobistą za sztywniactwo? Jeżeli lubicie obracać się w pospolitym towarzystwie zachęcam do powrotu na własne wątki.
Uzywasz takiego slownictwa jak niedawno zablokowana na forum Davincicode
Cytat:
Jeśli o to pani chodzi to wiedza na temat własnej płodności bardzo pomaga w określeniu momentu owulacji, jednak nie twierdzę, iż to jest jedyną przyczyną niepowodzeń. Zważywszy na panie, które wypowiadały się w tym wątku, śmiem rozważać, iż mogą to być problemy spowodowane blokadą psychiczną, która może być efektem niepełnej dojrzałości emocjonalnej lub przykrymi przeżyciami doświadczonymi w dzieciństwie.

Cytat:
Widać bardzo się cieszysz z tego, że dostałam ostrzeżenia, a gdybyś miała trochę taktu nie robiłabyś tego. Zastanawiam się dlaczego zaraz po ukazaniu się twojego posta o tym, że powinien zająć się tym moderator, on natychmiast to robi. Przypominam sobie, że dziewczyny z innego wątku mówiły coś o grasującym na forum kablu, czyli jest taka złośliwa osoba tu, która zgłasza w kółko posty. Na swym przykładzie mogę z dużym prawdopodobieństwem stwierdzić, że to ty jesteś tym kablem marao. Chciałyście "po polsku"? To macie. A ty marao kabluj dalej.
a po tym poscie utwierdzilas mnie w tym, ze nia jestes

zegnaj Dav tutaj trolle nie sa mile widziane
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm

Edytowane przez emigra
Czas edycji: 2011-07-08 o 17:12
emigra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-08, 17:13   #67
roksiakb
Raczkowanie

Malinko, ja też

Wielmozna
, jak mniemam założyłaś ten temat m.in. po to, żeby podzielić się swoją wiedzą na temat owulacji. Dopiero zaczynasz starania, więc rozumiem, że jesteś do tego przygotowana.
Proszę, napisz, jakie wykonałaś już badania i jakie twój partner? Bo to jest kluczowe "w sprawach płodności swej i partnera".
Nie widzę w tym problemu, chcesz się dowiedzieć, skąd wynikają problemy innych - rozumiem - ja też kiedyś tego nie rozumiałam.

Edytowane przez roksiakb
Czas edycji: 2011-07-08 o 17:15
roksiakb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-08, 17:25   #68
marao
Zadomowienie

GG do marao

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

a po tym poscie utwierdzilas mnie tym, ze nia jestes

Czyli nie tylko ja o tym pomyślałam Myśle, że pani wielmożna już nam nie wytłumaczy na czym polegają jej problemy, bo już się tu raczej nie pojawi.
Stary 2011-07-08, 17:56   #69
roksiakb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marao Pokaż wiadomość
Czyli nie tylko ja o tym pomyślałam Myśle, że pani wielmożna już nam nie wytłumaczy na czym polegają jej problemy, bo już się tu raczej nie pojawi.

Bo i jak ma się pojawić, skoro została zablokowana
Stary 2011-07-08, 18:06   #70
marao
Zadomowienie

GG do marao

Jeżeli to ta osoba, o której myślimy z emigrą to na pewno znalazła by sposób Po za tym ma blokadę tymczasową z tego, co widzę
Stary 2011-07-08, 19:09   #71
natkulec
Zadomowienie

Cytat:

a po tym poscie utwierdzilas mnie w tym, ze nia jestes

Powiem Ci tylko jedno: jesteś w WIELKIM błędzie.
Stary 2011-07-08, 19:28   #72
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez natkulec Pokaż wiadomość
Masz całkowitą rację Nati
My znamy prywatnie dużo lepiej Dav od innych i mogę śmiało twierdzić że to nie ona by pisała, takie niedorzeczne wiadomości. Nie wiem skąd przekonanie Emigry i marao że to Dav pisała.

A jeśli już by ona miała to pisać to na pewno nie podszywałaby się pod kogoś kim nie jest
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-09, 08:24   #73
emigra
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;28027782]Masz całkowitą rację Nati
My znamy prywatnie dużo lepiej Dav od innych i mogę śmiało twierdzić że to nie ona by pisała, takie niedorzeczne wiadomości. Nie wiem skąd przekonanie Emigry i marao że to Dav pisała.

A jeśli już by ona miała to pisać to na pewno nie podszywałaby się pod kogoś kim nie jest[/QUOTE]

Cytat:
Dziewczynki, poczytajcie sobie pierwsze strony watku majowego ... tylko tutaj byla bardziej wyrachowana, moim zdaniem. Ja bym sobie dala reke uciac ze to ta sama osoba....A juz jak pisala o kablach (wiem ze na Waszym watku tez uwazala ze ktos ja kabluje).
Lubilam Davincicode, choc przyznam ze z poczatku wydawala mi sie troche nieporadna w kwestii staran i wiedzy na ten temat (nie kazdy wie wszystko odrazu) i wrecz zwariowana na punkcie dziecka (ma juz ubranka itp) ale potem, gdy sie ''rozkrecila'' byla zupelnie kims innym, jakby ja z dzungli ktos wypuscil (no sorry dla mnie zarty o sraniu i ruchaniu za przeproszeniem sa nawet ponizej poziomu napalonego nastolatka co dopiero kobiety w wieku 24 czy 25 lat starajacej sie o dziecko).. no ale to moje zdanie. Dlatego ucieklam z Waszego watku, ale ostatnio go podczytalam i widze ze zrobilo sie znowu norlanie jak jej nie ma.

Reasumujac - ja jestem pewna ze to ta sama osoba.
3270g, 47 cm

Edytowane przez emigra
Czas edycji: 2011-07-09 o 08:25
Stary 2011-07-09, 09:23   #74
natkulec
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki, poczytajcie sobie pierwsze strony watku majowego ... tylko tutaj byla bardziej wyrachowana, moim zdaniem. Ja bym sobie dala reke uciac ze to ta sama osoba....A juz jak pisala o kablach (wiem ze na Waszym watku tez uwazala ze ktos ja kabluje).
Lubilam Davincicode, choc przyznam ze z poczatku wydawala mi sie troche nieporadna w kwestii staran i wiedzy na ten temat (nie kazdy wie wszystko odrazu) i wrecz zwariowana na punkcie dziecka (ma juz ubranka itp) ale potem, gdy sie ''rozkrecila'' byla zupelnie kims innym, jakby ja z dzungli ktos wypuscil (no sorry dla mnie zarty o sraniu i ruchaniu za przeproszeniem sa nawet ponizej poziomu napalonego nastolatka co dopiero kobiety w wieku 24 czy 25 lat starajacej sie o dziecko).. no ale to moje zdanie. Dlatego ucieklam z Waszego watku, ale ostatnio go podczytalam i widze ze zrobilo sie znowu norlanie jak jej nie ma.

Reasumujac - ja jestem pewna ze to ta sama osoba.
Ty jesteś pewna że to ona, a my jesteśmy pewne na 100% że to nie była ona

Edytowane przez natkulec
Czas edycji: 2011-07-09 o 09:25
natkulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-09, 10:25   #75
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Ty jesteś pewna że to ona, a my jesteśmy pewne na 100% że to nie była ona
I kazdy jest zadowolony

A skad mozesz wiedziec ze to nie ona?? Znasz ja osobiscie- widzialas ja na oczy? W internecie kazdy moze byc anonimowy i byc kim chce. Juz kiedys byla na forum dziewczyna, ktora miala chyba z 10 kont i z kazdego byla kims innym - w koncu wyszlo ze wszystkie konta to jedno i to samo IP i ta sama osoba - uwierz mi ze nikt wtedy nie chcial wierzyc ze to prawda, a jednak. I wkrecone bylo cale forum w historyjki o nieudanych staraniach o dziecko, porodzie blizniakow, ktore nie przezyly, porodzie trojaczkow z ktorych jedno nie przezylo - historie jak z seriali, pol wizazu plakalo czytajac jej posty, a tu taki zonk. Ja od tamtej pory jestem ostrozna i nie dam sie wkrecic i mowie Ci ze te dwie osoby, tzn Dav i Wielmozna maja ze soba zbyt wiele wspolnego.
3270g, 47 cm
Stary 2011-07-09, 10:45   #76
marao
Zadomowienie

GG do marao

Emigra ma rację, w internecie można wszystko, bo nikt Cię nie widzi i możesz być kim chcesz i robić i mówić co chcesz. A davincode znamy od maja i nic tak na prawdę o niej nie wiemy. Po za tym, ze ma specyficzne poczucie humoru, które nie wszystkim nam przypadło do gustu. Ale poczytajcie sobie tu jej wpisy i tam, emigra dobrze mówi, że słownictwo jest bardzo podobne. I lepiej się za bardzo nie wkręcajcie w to co na forum, bo to może się okazać fikcyjnym światem. Każdy może tu wypisywać, co mu do głowy przyjdzie.

Po za tym ludzie bardzo często wchodzą na takie fora, żeby się pośmiać i ponabijać z innych i ich nieszczęść, nakręcają jakiś temat, wszyscy się rozkręcają, opowiadają o swoich doświadczeniach, współczują, przeżywają a ta osoba siedzi i się nabija z ludzi i ich naiwności. Myślę, że pewne rzeczy należy dzielić przez cztery i nie brać za bardzo do serca. Bo nie wiemy kto siedzi po drugiej strony kabla. To tak jak z gg, czatem i innym komunikatorami.

Edytowane przez marao
Czas edycji: 2011-07-09 o 10:58
Stary 2011-07-09, 11:40   #77
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marao Pokaż wiadomość
Emigra ma rację, w internecie można wszystko, bo nikt Cię nie widzi i możesz być kim chcesz i robić i mówić co chcesz. A davincode znamy od maja i nic tak na prawdę o niej nie wiemy. Po za tym, ze ma specyficzne poczucie humoru, które nie wszystkim nam przypadło do gustu. Ale poczytajcie sobie tu jej wpisy i tam, emigra dobrze mówi, że słownictwo jest bardzo podobne. I lepiej się za bardzo nie wkręcajcie w to co na forum, bo to może się okazać fikcyjnym światem. Każdy może tu wypisywać, co mu do głowy przyjdzie.

Po za tym ludzie bardzo często wchodzą na takie fora, żeby się pośmiać i ponabijać z innych i ich nieszczęść, nakręcają jakiś temat, wszyscy się rozkręcają, opowiadają o swoich doświadczeniach, współczują, przeżywają a ta osoba siedzi i się nabija z ludzi i ich naiwności. Myślę, że pewne rzeczy należy dzielić przez cztery i nie brać za bardzo do serca. Bo nie wiemy kto siedzi po drugiej strony kabla. To tak jak z gg, czatem i innym komunikatorami.
3270g, 47 cm
Stary 2011-07-12, 12:43   #78
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
Widocznie szanownym paniom podoba się założony przeze mnie wątek skoro się tak aktywnie w nim udzielacie. Nie życzę sobie by zwracano mi uwagę. Jeżeli uważają panie, że łamię regulamin proszę zgłosić ten fakt do moderatora. Jeżeli on zdecyduje się zamknąć mój wątek, zrozumiem to i zaakceptuję. Ja biorę pod uwagę wyłącznie zdanie wysoko postawionych osób. Uważacie panie mą wysoką kulturę osobistą za sztywniactwo? Jeżeli lubicie obracać się w pospolitym towarzystwie zachęcam do powrotu na własne wątki.
Dzień dobry Szanowna Pani Wielmożna.
Proponuję, aby nie pisała Pani na forum skoro nie życzy sobie aby zwracano Pani uwagę.
Mimo wszystko życzę z calego serca powodzenia w staraniach - dzieciątko to wielki skarb .
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości