|  2011-07-30, 13:50 | #63 | 
| Konto usunięte | 

Dot.: LIPIEC L' oreal, Avon Planet Spa, Yves Rocher, Kylie Minogue,Inglot, Essence

Kylie Minogue - Pink Sparkle 15ml nadal  mi się podoba. Tylko czemu jej tylko 15 ml;/ nie masz moze do tego nic z moich wish?

| 
|     |   | 
|  2011-07-30, 21:22 | #66 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: LIPIEC L' oreal, Avon Planet Spa, Yves Rocher, Kylie Minogue,Inglot, Essence

niestety w wątku nic nie znalazlam - a ten róż jaki ma odcień? ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- chetnie przygarnę ten róż, ale za mój róż (ktory do jutra jest zarezerwowany). Bazę wolałabym wymienic na inna bazę. | 
|     |   | 
|  2011-07-31, 00:20 | #68 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic mnie nie zainteresowało... chyba, że posiadasz coś poza wątkiem z mojej wish   ewentualnie może Max Factor Colour Coollections Lipstick - posiadasz zdjęcie jak wyglada kolor w rzeczywistości i Avon Soft Skin...   
				__________________ Edytowane przez Vegetka Czas edycji: 2011-07-31 o 00:43 | 
|     |   | 
|  2011-07-31, 11:54 | #69 | 
| Przyczajenie | 

Chętnie wymienię mój Flormar (podkład i korektor)na pomadkę Max Factor Colour collections lipstic i błyszczyk nude essence lub  bell brązer i rozświetlacz   | 
|     |   | 
|  2011-07-31, 20:40 | #71 | 
| Zakorzenienie | 

a co Cię u mnie interesowało ?    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-31, 20:46 | #72 | 
| Zakorzenienie | 

to zdjęcie u mnie w wątku jest dokladnie tego różu   Mojego (chyba że potrzebujesz zdjęć otwartego pudełeczka - ale to mi się puder naswietli za bardzo od lampy błyskowej i wyjdzie jasniutki, mimo że taki nie jest; kolo własnie oddaje to moje zdjęcie, bo wtedy było robione bez lampy). Czy jest dobrze napigmentowany? Raczej daje taki delikatny efekt, ma drobinki, więc też trochę rozświetla policzki - drobinki są bardzo delikatne - przypominają rozświetlacz bardziej. Ja lubię probować nowych rzeczy - więc sobie zaryzukuję z catrice   | 
|     |   | 
|  2011-07-31, 22:08 | #73 | 
| Zakorzenienie | 

jutro zrobię zdjęcia, a możesz też jutro zrobić zdjecie jak pomadka wygląda w rzeczywistości ? np na dłoni ?   ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- tak, mam   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-31, 22:20 | #74 | 
| Przyczajenie | 

Hej, to ja biorę Pomadkę Max Factor i testery Bell (puder rozświtlający i brązujący), w zamian za podkład i korektor Flormar....   | 
|     |   | 
|  2011-07-31, 23:27 | #75 | 
| Zakorzenienie | 

musiałabym sobie powąchać najpierw   dam znać jutro wieczorem. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-08-01, 10:08 | #76 | 
| Zakorzenienie | 

mogę wymienic spray z Nivei za 20 ml odlewki perfum z Oriflame   pasuje Ci ? 
				__________________ żona 2014   mama 2018   przyszła mama 2020  | 
|     |   | 
|  2011-08-01, 19:58 | #78 | 
| Zakorzenienie | 

Kochana u Ciebie znalazłam tylko: Kylie Minogue - Pink Sparkle 15ml - nowe, 1 raz testowane masz cos poza wątkiem? | 
|     |   | 
|  2011-08-01, 21:53 | #79 | 
| Zakorzenienie | 

wąchałam dziś Kylie , ale niestety zupełnie nie mój gust zapachowy...

__________________ | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-08-02, 17:23 | #80 | 
| Zakorzenienie | 

tak teraz patrzę, że chyba powąchałam wczoraj showtime a nie pink sparkle   może uda mi się jeszcze dziś powąchać pinka  a co Ty byś chciała za kylie i krem do rąk avonu ? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-08-02, 17:38 | #81 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Bielsko - Biała 
				Przekupka: 75 pkt  / 100% pozyt. | 

niestety nic za Mexa    
				__________________ Wszystkowątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=954556 Wątek kosmetyczny : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77921581 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.