|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Piotr od Wakacji <- Co o Tym wiemy ?
A ja właśnie dziś rano wróciłam z Bułgarii (obóz studencki piotr od wakacji) i jestem zadowolona. Wszystko było jak należy, zgodnie z umową. Hotel się zgadzał, warunki ok, nie mówię, że luksus, ale normalne, reczniki były w trakcie pobytu zmienione i pościel także. Pokoje sprzątane codziennie. Jeśli chodzi o wyżywienie to miałam wykupienie tylko śniadania. Były w one w formie szwedzkiego stołu i było bardzo dużo jedzenia, tzn. duży wybór. Były rzeczy nie zbyt dobrze, ale były też i dobre i szło się porządnie najeść, czasem aż za bardzo. Takie śniadanie spokojnie starczało mi do godziny 17,18. Rezydentka bardzo miła, kompetentna. Animatorzy sympatyczni i rozrywkowi. Ja co prawda trzymałam się głównie ze swoimi znajomymi, ale reszta obozowiczów fajnie się zgrała i imprezowali wspólnie. Także ja ze swojej strony polecam.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Niestety, użytkownik cloud_89 ma całkowitą rację. Moja kuzynka była także na tym samym obozie w Lloret De Mar i opowiedziała mi dokładnie to samo. To co usłyszałam, po prostu nie mieści się w głowie. Warunki niegodne człowieka, fatalne traktowanie i oszukiwanie na pieniądzach. Dla mojej kuzynki (alergiczki) ten pobyt o mało nie skończył się wizytą w szpitalu. Nie wiem jak Wy, ale ja nie mam zamiaru być tak traktowana na wakacjach i w poniedziałek dzwonię aby odwołać moje wczasy w tym biurze. Będę szukała szybko czegoś innego.
Pozdrawiam forumowiczów! |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Ja wyjeżdżam jutro w nocy, więc jak wrócę również zdam swoją relację. sama pracowałam w tym roku w Polturze jako wychowawca, więc wiem jakie cyrki mogą się dziać, tamtego biura chyba nikt nie przebije^^
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Witam, ponieważ pierwszy raz jechałam z biurem piotrodwakacji.pl, a wiem, że jest mało opinii o nim, gdyż powstało niedawno to ja zostawię swoją.
Zacznę od tego, że wykupiliśmy sobie ze znajomymi wycieczkę do Bułgarii do Słonecznego Brzegu i jesteśmy baaardzo zadowoleni. Od początku: Autokar - niestety do Bułgarii nie mieliśmy zbyt dobrego autokaru, jednak jak się później dowiedzieliśmy, autokar funclubu miał wypadek i ten był w zastępstwie. Z powrotem wracaliśmy już dobrym autokarem. Oby dwa miały WC, klimę, tv, barek. Organizacja: + W dniu wyjazdu do Bułgarii, autokar miał godzinne opóźnienie, o czym każdy został poinformowany smsem od pilota. + Wszyscy zostaliśmy poinformowani o spotkaniu z rezydentką, na którym dowiedzieliśmy się wielu informacji nt. Słonecznego Brzegu (np. komunikacja miejska - bilety, trasy itp.; gdzie dobrze i tanio zjeść; inf o taksówkach), co robić w razie jakiegoś uszczerbku na zdrowiu (został podany nr polisy i nry telefonów), informacje o wycieczkach. Ponadto w hotelu była gablota, w której znajdowały się aktualne informacje, numery telefonów do rezydentki i animatorek. Były 2 animatorki, które organizowały różne wyjścia do klubów, na karaoke, wieczorem na plażę, czy turniej siatkówki (oczywiście wszystko dla chętnych). Ponadto każdy otrzymał gadżety od Piotra od wakacji Pokoje: + Cała ekipa była umieszczona w jednej części hotelu, co sprzyjało integracji Jeśli chodzi o pokoje to szału nie było, ale dostaliśmy to, co było oferowane i pokazywane na zdjęciach. Ponadto biuro spełniło naszą prośbę, abyśmy ze znajomymi mieli pokoje obok siebie (czego niestety nie można było uzyskać od biura OIS, z którym byliśmy w zeszłym roku w Chorwacji).+ Dodatkowo w cenie było śniadanie, które niestety mnie nie smakowało... Podsumowując, gorąco wszystkim polecam to biuro: świetna organizacja, wspólna integracja, wypady, gadżety. 10 dni na miejscu za niską cenę. Nie ma na co narzekać. Na pewno jeszcze gdzieś się wybierzemy z tym biurem. Natomiast nie polecam nikomu biura OIS, gdzie rezydenci są tam właściwie po to, żeby leżeć na plaży i imprezować, a nic nie robić. W ofercie mają wspólne wyjścia i integracje, które są totalną ściemą. |
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam z Piotremodwakacji, w hotelu Gabri ** i było super, jedzenie jak dla mnie świetne, często były bardziej regonalno-hiszpańskie potrawy, pokój miałyśmy duży, podróż bardzo wygodna, najwygodniejszy autokar ze wszystkich biur z jakimi jeździłam, Barcelona cudowna, organizacyjnie też wszystko bardzo fajnie, jedynie na kasie trochę kantowali, np. wycieczka do chyba Waterworldu była dużo droższa niż cena na miejscu, wejściówka do Tropicsa też, cośtam jeszcze chyba.
Ale ogólnie bardzo polecam to biuro, za rok też pewnie z nimi się wybiorę. |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
A jak wygląda sprawa ilości osób w pokoju? Chodzi mi konkretnie o Hiszpanię. Byłam w tamte wakacje z Almaturem, który delikatnie mówiąc zignorował naszą prośbę o pokój dwuosobowy.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Byłam z Piotrem w Hiszpanii i nie słyszałam żeby ktoś miał inny pokój niż zamawiał. Jak z dokwaterowania byłam w 2 tak jak chciałam.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie na czym polega opcja dokwaterowanie?
|
|
|
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
W przypadku tego "biura" na tym, że upchną Cię razem z jak największą liczbą samotnych osób w jednym zasyfionym i przypominającym ruderę pokoju, a kiedy będziesz chciała zaprotestować, usłyszysz, że "jako osoba samotna na dokwaterowaniu nie masz żadnych praw i powinnaś się cieszyć, że w ogóle jesteś na wakacjach". Niestety, w ten sposób traktują oni klientów.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
odnawiam wątek!
Czy jest ktoś kto był ostatnim czasem na wakacjach- korzystał z usług tej firmy? Chcemy wybrać się do Abani, hotel Idi. Jednak nigdzie nie mogę znaleźć recenzji na jego temat...
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
a byłeś w ostatnim czasie na wycieczce czy to było w 2011 roku? Szukam teraźniejszych opinii....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.