![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brat i jego dziewczyna
No, szkoda mi rodziców bo zaufali że dorosła kobieta i facet zachowają się przyzwoicie przy dużo młodszej siostrze.
Naprawdę zbyt wiele wymagają? ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Heloł, ja jestem młodsza od tych dwojga i do glowy by mi nie przyszło robienie czegos takiego ![]() Cytat:
![]() Walić szacunek, oni okazali brak szacunku autorce bzykając sie radosnie w tym samym pokoju ![]() Ja tam bym sie nie bawiła teraz w subtelnosci i powiedziała jasno i wyraźnie, że nie życzę sobie takiego zachowania w przyszłości. No i ja bym dodała jeszcze, że jest niekulturalnym debilem, ale to juz ja ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- No nie mogę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie dopatrywalabym sie w tym niewiadomo czego ani ze strony rodzicow ani brata (u niego to najwyzej bezmyslnosc) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Ja sama mam 22 lata i moj TŻ 23 ( prawie), a nie wyobrazam sobie czegos takiego przy 16-letniej dziewczynce. Wystarczy sie przytulic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
a mi nawet nie przeszkadza na tyle wiek Autorki, co fakt, że to jest rodzeństwo. nawet przy mojej kuzynce, która jest sporo po trzydziestce, nie potrafiłabym zrobić niczego takiego. dla mnie to chore.
brat z dziewczyną zachowali się jak zwierzęta i nie miałabym najmniejszych skrupułów, żeby zwrócić im uwagę. jeszcze bym go spytała, czy to moja obecność ich tak nakręciła, że aż nie mogli się powstrzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.