Brat i jego dziewczyna - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 22:11   #61
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Brat i jego dziewczyna

No, szkoda mi rodziców bo zaufali że dorosła kobieta i facet zachowają się przyzwoicie przy dużo młodszej siostrze.
Naprawdę zbyt wiele wymagają?

Cytat:
Strach pomyśleć, co się będzie działo, jak ochota ich złapie w sklepowej przymierzalni, na plaży, w samochodzie na parkingu przed supermarketem, albo w parku Bo czy to naprawdę tak trudno to przewidzieć, to serio wyższa matematyka?
No masakra albo w kościele - nic tylko zadzierać kiecę do góry i udawać że nic się nie dzieję
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 22:45   #62
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Ja sie dziwie rodzicom, ze pozwalaja dziewczynie nocowac z jednym łózku z synem, w pokoju, gdzie spi młodsza córka. Przeciez nie maja 15 lat i wiedzą, co sie bedzie działo w łozku, gdzie spi para młodych ludzi.
Mnie to nie dziwi. Człowiek myslący mózgiem powinien wpaść na to, że sie seksu przy osobach trzecich nie uprawia. A już tym bardziej nie przy młodszej siostrze Nie jestesmy zwierzętami, możemy hamować swój popęd
Heloł, ja jestem młodsza od tych dwojga i do glowy by mi nie przyszło robienie czegos takiego

Cytat:
Napisane przez icotomabyc Pokaż wiadomość
ja bym jak zrobiła tak: w trakcie ich igraszek wstałabym, zaświeciła światło i powiedziała że ide powiedziec rodzicom, poszłabym obudziła ich powiedziała co tam robia i że ta lafirynda ma sie wynosic z mojego pokoju bo jak nie to ja wyjdę
Może jestem potworem, ale tez bym tak zrobiła
Walić szacunek, oni okazali brak szacunku autorce bzykając sie radosnie w tym samym pokoju

Ja tam bym sie nie bawiła teraz w subtelnosci i powiedziała jasno i wyraźnie, że nie życzę sobie takiego zachowania w przyszłości. No i ja bym dodała jeszcze, że jest niekulturalnym debilem, ale to juz ja

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No nie mogę Błagam powiedz, ze żartujesz
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 02:45   #63
porcelain
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Nooo "indyk myslał o niedzieli a w sobote łeb mu scieli" i co z tego wynika? Uwazam, ze rodzice postapili bezmyslnie pozwalając na nocowanie parze w pokoju z młodszą siostra i mojego zdania nic nie zmieni.
a ja mimo wszystko uwazam ze 22latek i 25 latka to nie sa dzieci zeby ich rodzice mieli pilnowac co pod koldra robia. powinni sie powstrzymac wiedzac ze w lozku obok spi mlodsza siostra i tyle. oni o tym nie pomysleli, autorka watku udawala ze spi i nie slyszy ("sprawcy" do dzis pewnie nie zdaja sobie sprawy ze ona jednak nie spala i ich slyszala) i wynik jest jaki jest.
i nie dopatrywalabym sie w tym niewiadomo czego ani ze strony rodzicow ani brata (u niego to najwyzej bezmyslnosc)
porcelain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 08:54   #64
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porcelain Pokaż wiadomość
a ja mimo wszystko uwazam ze 22latek i 25 latka to nie sa dzieci zeby ich rodzice mieli pilnowac co pod koldra robia. powinni sie powstrzymac wiedzac ze w lozku obok spi mlodsza siostra i tyle. oni o tym nie pomysleli, autorka watku udawala ze spi i nie slyszy ("sprawcy" do dzis pewnie nie zdaja sobie sprawy ze ona jednak nie spala i ich slyszala) i wynik jest jaki jest.
i nie dopatrywalabym sie w tym niewiadomo czego ani ze strony rodzicow ani brata (u niego to najwyzej bezmyslnosc)
A czy ja gdzies napisałam ze nie powinni?
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 10:09   #65
patika098
Wtajemniczenie

Ja sama mam 22 lata i moj TŻ 23 ( prawie), a nie wyobrazam sobie czegos takiego przy 16-letniej dziewczynce. Wystarczy sie przytulic... powiedz bratu bo to on powinien wstydzic sie swojego zachowania i swojej laski a nie tobie powinno byc głupio...
patika098 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 10:13   #66
motyla
Zakorzenienie

a mi nawet nie przeszkadza na tyle wiek Autorki, co fakt, że to jest rodzeństwo. nawet przy mojej kuzynce, która jest sporo po trzydziestce, nie potrafiłabym zrobić niczego takiego. dla mnie to chore.

brat z dziewczyną zachowali się jak zwierzęta i nie miałabym najmniejszych skrupułów, żeby zwrócić im uwagę. jeszcze bym go spytała, czy to moja obecność ich tak nakręciła, że aż nie mogli się powstrzymać
motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości