|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Katherine,Piarkardi -real foto i informacje-wątek uzupełniający-czytaj pierwszy
ciag dalszy...
![]() różowa bransoletka skórzana.
#62 |
catch me if I fall.
|
Dot.: Katherine,Piarkardi -real foto i informacje-wątek uzupełniający-czytaj pierwszy
Katherine, wszystko super
![]() Bransoletka jest bardzo cienka, wydaje mi sie, ze latwo mozna ją zerwac, ale ladna
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Moje ostatnie zamówienie z koleżankami
![]() 1. kolczyki - wąsy - nie mam zastrzeżeń ![]() - kokardy - też identyczne, jak na zdjęciu z hurtowni - złote z kokardą i szkiełkami - śliczne ![]() ![]() - pawie - całkiem porządnie zrobione, raczej nic im się nie urwie i nie popsuje; myślałam, że będą ciężkie, a nie są - wiszące - mnie jakością nie powaliły, ale to nie dla mnie ![]() 2. bransoletki - z kolekcji Swarovskiego - zawiodła mnie pod względem koloru złota... poza tym - w porządku. Liczę, że spodoba się Mamie ![]() - zestaw - ładne, ale bez szału; chociaż to wykonania nie można się przyczepić - sznurkowa z gwiazdą - przede wszystkim strasznie długa! no i znowu - odcień złota, który powoduje, że wygląda tanio ![]()
#64 |
Zakorzenienie
|
i część trzecia
![]() 3. wisiory - lornetka - mała, zgrabna, nie mam zastrzeżeń - skrzydła - też dokładnie takie, jakich się spodziewałam - liście - czegoś mi w nich brakowało, jak je wyjęłam z paczki... ale to tylko takie wrażenie. Zobaczymy, jak się będą nosić ![]() - zamek - taki, jak na zdjęciu - ale jest dość spory - serce z przywieszkami - jak na zdjęciu, nawet ładnie wygląda na szyi - znane serduszko - jedyne, co w jest w nim niefajne, to łańcuszek ![]() - zebra z przywieszkami - nawet, jakby te dodatki odczepić i tak - moim zdaniem - szału nie robi ![]() - czarne serce - urocze - krzyż - no właśnie, jakby ten krzyż był cięższy/większy/srebrny (jest na rewersie ![]() ![]()
#65 |
Raczkowanie
|
Real zdjęcia.
<ciach> Z pozostałych rzeczy jestem bardzo zadowolona, mam tego więcej ale tyle zdjęć wgrać się nie da. Edytowane przez speare Czas edycji: 2012-06-02 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
catch me if I fall.
|
Katherine
![]() Wszystko fajne. Gumki sa super ![]() W naszyjniku to biale jest miejscami nierowno 'nalane', ale i tak jest fajny
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
1. pierścionki, wszystkie ładne, regulowane.
2.kolczyki, bardzo ładne, zwłaszcza różyczki ![]() 3.gumki, zwłaszcza czarna fajna 4.bransoletki super, ale bardzo delikatne 5.gumka, taka ło ![]() 6.opaska, kiczowata, wygodna-nie uwiera.Dość duża ale ja mam chyba małą głowę ![]() 7. -ii- no i przy okazji naszyjnik widać, bardzo ładny, odstaje na wystających obojczykach i dość mocno 'dzwoni' metalem-że tak to ujmę |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
otwarte w nowym oknie powinno lepiej widać
![]()
#69 |
Rozeznanie
|
podrzucam kilka moich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
catch me if I fall.
|
Katherine
Ktos pytal o te okulary, fajne sa, wykonanie ok, jak za 5 zl to szał, takze jesli komus pasuja takie duze to polecam ![]() Srebrny naszyjnik fajny, tylko nie wiem po co takie dlugie zapiecie, bo i tak nie da sie go nisko zapiac i tylko bedzie zwisac z tylu ![]() Pomaranczowy sliczny ![]() Bransoletka piekna ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ostatnie nabytki z Kaśki
![]() Wszystko fajne i wygodne ![]()
#72 |
Zadomowienie
|
Niebieska bransoletka jest śliczna, taka delikatna.
Gumka ok. Pierścionki ładne, ale ten w środku szybko pękł (da się skleić) Biało-złota bransoletka, jest ładna, ale jak dla mnie złoto jest zbyt żółte. Poza tym ok ![]() Naszyjniki w porządku Kolczyki w rzeczywistości są fioletowe!! Te drugi bardzo fajne. Okulary faktycznie są ogromne ![]() Komplet jest ładniejszy jak się założy - elegancki mimo wszystko,
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2012-06-28 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Moje pierwsze zamówienie z Katherine, jestem bardzo zadowolona
![]() 1. Skórzana bransoleta (posiada 2 zatrzaski) 2. Gumka do włosów (długość kokardy od końca do końca to 10,5 cm, a szerokość w najszerszym miejscu to 5,5 cm) 3. Spinka do włosów, bardzo ładnie prezentuje się wpięta przy koczku, (długość kokardy od końca do końca to 10 cm, a szerokość w najszerszym miejscu to 6 cm) 4. Zawieszka do telefonu (dosyć spora, wymiary samych wisienek to 4x4cm) 5. Kolczyki
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
wszystkie rzeczy są świetne, jedynie do czego mam ale- to że spinki materiałowe są w różny sposób klejone, np niebieska o wiele ładniej niż różowa, ale i tak są śliczne
![]() Edytowane przez souvenir Czas edycji: 2012-07-02 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
1. kolczyki kolce - bardzo fajne, lekkie, jedynie troszkę długie (nie jestem do takich przyzwyczajona
![]() 2. gumka z kolcami - dosyć ciekawie prezentuje się na włosach ![]() 3. naszyjnik - bardzo fajny, lekki, jednakże łańcuszek mógłby być trochę dłuższy ![]() 4. naszyjnik z kolcami - cudowny ![]() ![]() ![]() ![]() 5. bransoleta skórzana - na zdjęciu hurtowni jest czerwona, w rzeczywistości to bardziej ciemny róż niż czerwień (jak na zdjęciu), ogólnie ładnie się prezentuje, jest miękka, trochę szeroka (myślałam, że będzie akurat na nadgarstek ![]() kolory trochę przekłamane - oprócz zdjęcia bransoletki, kolory są takie jak na zdjęciach z hurtowni ![]()
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
wszystko bardzo ladne, ale najbardziej jestem zadowolona z kolnierzykow - perelkowego i tego zlotego (to ten z wezowym wzorem, wzor sie odkleil, chyba upal rozstopil klei, ale naszyjnik teraz jest 100razy ladniejszy!)
ten srebrny (w lewym dolnym rogu, w woreczku) troche dziwnie odstaje mi na obojczykach, ale moze to tylko tak u mnie, bo strasznie stercza mi te kosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
kilka z Katherine
1. Blaszka srebrny 2. Blaszka złoty 3. Wiszące blaszki, srebrny wszystkie są regulowane, ładne |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
batonik
|
Kilka moich:
1. Kolczyki, wszystkie świetnie wyglądają 2. Kołnierzyk ![]() 3. Naszyjnik ![]() 4. Gumki i opaski. Opaska ma w sobie drucik, więc można ciekawe rzeczy z nimi robić. Gumka w "skrzydełkach" też ma druciki, więc można ułożyć wg uznania. No i ładne, żywe kolory 5. I obroża..jedyna rzecz z której nie jestem zadowolona. Po pierwsze zapięcie miałam popsute, dwa nie sądziłam że jest w aż takiej wersji 3d, i po trzecie..nie zauważyłam, że dolna część jest w motylki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
1. Gumki do włosów, fajne kolorki
![]() 2. Kolejna gumka i 2 opaski : opaski mają drucik tak samo jak "skrzydełka" gumki ![]() 3. Wisiorki jeden z "movie" drugi konik polny, ciekawe. 4. Okulary i łańcuszek z serduszkami w kolorach złota i srebra. 5. Obroża i bransoletka z kolcami. 6. Kolce znów tym razem naszyjnik. 7. Wężowy kołnierzyk. Ogólnie fajna biżuteria i akcesoria ![]()
"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz." -George Bernard Shaw Edytowane przez jmni123 Czas edycji: 2012-07-12 o 21:17 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Z góry przepraszam za jakosć zdjęć..:/ Ale myślę, ze choc takie się przydadzą.
Teraz ja dodam coś od siebie.. ![]() 1.-Bransoletki z zestawu są śliczne. Zdjęcie nie oddaje ich uroku♥♥♥ -Bransoletka z kwiatuszkiami ok.. ![]() 2.-Bransoletka z kokardką -ładna pierścionek kokardka - jak za złotówkę to obleci -Żółte kuleczki - same kuleczki ok, ale to coś co ma je trzymać na uchu beznadzieja. W każdej parze któtą zamawiałam za duze są te ściskacze ( czy jak to tam sie nazywa) zlatuje , nic nie ściska tak jak powinno. Juz mogli dołączyc te plastikowe tak jak do reszty kolczyków.>:/Ale za taka cenę i tak warto -Pierścionek na trzy palce... w porządku choć jak ktos ma duze paluchy to nie włoży, mi pasuje tylko na lewą rękę, na prawą juz jest za mały. 3.Pierścionki: wąsy na dwa palce, skrzydełka ( malutki a nieregulowany) kolczyki: wkrętki tak jak wyzej reszt ok 4. Kolczyki kule złote - myslałam, ze będą mniejsze.:/ pierścionek ostatni myslałam, że bedzie wiekszy i ładniejszy:P pierścionek serce -mega 5. koczyki - mogą byc, chociaż te kokardki są denerwujące 6. Turkusowy pierścionek - na zdj wydawał sie wiekszy -zestaw 3 pierścionków ( idelnee na mój mały palec) 7. Okulary - bardzo duze, są swietne zwłaszcza za taka cenę - gumki do włosów - fajne -opaska śliczna 8,9. Bransoletka jest cudowna, zdjecie nie oddaje uroku - opaski ładne 10. Bransoletka - ładny kolorek, bardzo przypadła mi do gustu -opaska- miała byc taka podwójnie łączona, ale i taka obleci.. ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77694431 Edytowane przez madziulaczek1991 Czas edycji: 2012-07-17 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
cd.
1.Opaska pin up - fajna, choć troszkę za długa..:P 2. -naszyjnik klatka z ptaszkiem - na zdjęciu był ładniejszy, niestarannie wykonany, nie podoba mi się -naszyjnik listki - po bardzo dobrych opiniach postanowiłąm i ja nabyć i nie żałuję, kazdemu polecam. Myślałam, ze będzie ciężki a w ogóle go nie czuc.. ![]() 3.naszyjniki super.. ![]() 4. Te naszyjniki są świetne.. ![]() ![]() 5. naszyjniki wszystkie świetne - kościotrupek boski..♥ ---------------------------------------------------------------------------------------- Bransoletka skórzana, ta czarna na prawdę fajna. Bransoletka z kluczykiem też ekstra
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77694431 Edytowane przez speare Czas edycji: 2012-07-17 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
cd.
Bransoletki skórzane wyglądają sympatycznie:P Najbardziej z zamówień dziewczyn podoba mi się ostatnie zamówienie!!! Te dwie bransoletki z przedostatniego zdjęcia sa tak śliczne, ze brak mi słów.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77694431 Edytowane przez madziulaczek1991 Czas edycji: 2012-07-17 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Wszystko świetne..poza naszyjnikiem kołnierzem który jest jakiś nieforemny( chyba źle odlany) i niestety ułamało się przy nim jedno kółeczko scalające poszczególne części- dlatego go nie polecam
#84 |
Rozeznanie
|
trochę biżu ode mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
to ja też sie pochwale
![]()
2012- Egipt ![]() 2013 - Tunezja zima i lato ![]() 2014- Egipt ![]() 2015- Tunezja ![]() 2016 - Tunezja ![]() 2017 - Tunezja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxx3anahi3xxx Czas edycji: 2012-08-07 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Witam i ja podzielę się real zdjęciami
![]()
#87 |
Zadomowienie
|
Wklejam zdjęcia zamówienia, które robiłam z moją koleżanką
![]() ![]() ![]() Czwarte zdjęcie to zamówienie koleżanki. Kolczyki pierwsze w lewym górnym rogu różnią się niestety kolorem;/ co widać na zdjęciu. Zamawiała z nami jeszcze moja kuzynka, ale nie zdążyłam sfotografować jej rzeczy ![]() Myślę,że zrobię jeszcze niejedno zamówienie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
catch me if I fall.
|
Katherine
Ze wszystkiego jestem zadowolona, szczegolnie perelkowe kolczyki mnie urzekly ![]() Bransoletki sa na gumce.
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Skusiłam się na jeszcze jedno zamówienie z Katheriny
![]() Niektóre rzeczy dublują się z poprzednim zamówieniem. Ogólnie jestem zadowolona ![]() ![]() Zdjęcia robione telefonem, ale chyba dość dobrze widać. |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
gumki, spinki do włosów i kolczyki - wszystkie świetne
![]() bransoletki hmmm.... pomarańczowo-różowa zapinana na magnes jest naprawdę bardzo mała ( a mam szczupłe nadgarstki) i nie rozciąga się ![]() czarna z koralików bardzo ładna i efektowna jednak też na szczupłą rękę czarna- pleciona wygląda jak dla mnie nieco tandetnie - zawieszki nie są ani w kolorze złotym, ani srebrnym, taki wyblakły tombak ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2012-08-27 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.