|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powoli zacznę się żegnać.. :(
Cytat:
Maciek to Ty w stanie Mormonów jesteś? (czy coś mi się pokićkało? Na razie widać, że sporo rozrywki zażywasz i na zdrowie Twój akcent robi furorę? (patrz: wątek emigrancki Przywieziesz zdjęcia? |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
stan mormonow mam na wyciagniecie reki - wendover dzieli sie na wendover i west wendover, odpowiednie w utah i newadzie..
jak zobaczylismy na drodze samochod z podejrzanie duza iloscia swiatel to bylo tylko slychac "cops! cops!" i dziwnym trafem po chwili nikt juz nie mial w reku nawet jednego browara nasze szczescie, ze nie smiecilismy, bo by sie nam na pewno oberwalo z tego co wiem to w utah za samo stanie z otwarta puszka lub butelka alkoholu jest ticket 25 dolcow
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
a co sie tyczy akcentu, to moge sie pochwalic umiejetnoscia ukrycia rzeczonego
od malego wolalem amerykanski akcent, i ogladalem amerykanskie programy informacjyne, dzieki czemu potrafie zmieszac sie z tlumem
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- akcent jest "cute" (nieźle kasują za te puszeczki )
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Bardzo fajnie to wszystko opisujesz az ma sie ochote pojechac i zobaczyć to słone jezioro i zabawne prawo
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
teraz to dopiero jest cudownie
jestem w Kalifornii, w bajecznej Venturze ![]() ![]() z domku mam widok na plaze i ocean, jak sie otworzy okno to czuc zapach oceanu (spokojnego! ) i jest w ogole fantastycznie. szczesliwie nie musialem do Los Angeles tluc sie autokarem, bo zapewne nie cieszylbym sie jak glupi do sera ![]() w przyszlym tygodniu prawdopodobnie bede w Sacramento, no a za niecale juz dwa tygodnie (1-3 sierpnia) Vegas! ![]() ![]() normalnie wymiekam, takie mam tu przygody ![]() ![]() ale na razie i tak nic nie przebije spotkania z policja na pustyni no moze przejazdzka po LA z California Love na glosnikach moze z tym konkurowac ![]() a najlepiej, ze nie jest tak strasznie upalnie, bo od oceanu niezle cuguje ![]() mamy kilka ciekawych planow, zobaczymy ktore wypala.. jak z kasa bedzie niezle, to prawdopodbnie poplyniemy na ocean ogladac wieloryby oby to wypalilo, wszystko inne moze sie nie udac, ale na tym mi wybitnie zalezy ![]() 3majcie sie cieplutko wszystkie i wszyscy! Maciek
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Fantastycznie, że spędzasz tak sympatycznie czas
Szkoda, że nie możemy dołączyć do Ciebie Może jakieś zdjęcia nam pokażesz ![]() Też pozdrawiam Cię cieplutko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

w zeszlym tygodniu bylismy nad takim fajnym jeziorkiem, ktore jest 10 razy bardziej slone od oceanu 
najpierw nas wylegitymowali, a potem pogadalismy sobie. widac bylo, ze zalowali bycia na sluzbie 

)