|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje papieru fotograficznego HP Premium Plus
Zdjęcia są po prostu idealne, papier świetnej jakości, pięknie zachowane kolory. Rewelacja
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje drukarki HP Photosmart Ink Advantage e-
Jestem zachwycona! Kolory, jakoś - idealne! Brak jakichkolwiek zastrzeżeń! Intensywność kolorów, wyrazistość... Ach..
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje papieru fotograficznego HP Premium Plus
Mimo że zdjęcia dotarły do mnie już jakiś czas temu, dopiero teraz mam możliwość opisania swoich wrażeń:
Otwierałam kopertę nastawiona troszkę sceptycznie, a tu... ![]() szok! Na prawdę wydruk w takim formacie, na "zwykłej" drukarce - ekstra. Drukarka nigdzie nie zgubiła ostrości krawędzi na zdjęciu, kolory są dobrze odwzorowane. Mam - co prawda inne zdjęcie, ale w podobnym formacie, wydrukowane u fotografa. Poza papierem, który jest nieco inny "w dotyku", to nie widzę żadnej różnicy. Super. |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Super jakość zdjęcia
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Widziałam już różne zdjęcia drukowane domowymi sposobami. Nie spodziewałam się rewelacji... a tu totalne zaskoczenie!!! Po pierwsze - powalająca kolorystyka, wiernie oddająca fotografowane obiekty. Po drugie - jakość papieru, która pozwala na oglądanie zdjęć bez ich niszczenia. Po trzecie - pomysł na wysłanie fotografii w teczkach - wielki plus dla organizatora konkursu!!! Dziękuję
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia były bardzo dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem. Po otwarciu byłam pod wrażeniem dobrej jakości wydruku, która wcale nie wyglądała jak zdjęcie drukowane na drukarce. Papier był gruby, dzięki czemu zdjęcia były sztywniejsze, a do tego kolory rewelacyjne!
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Jakość zdjęć jest świetna, gdybym nie wiedziała, że to dzieło drukarki nigdy, bym w to nie uwierzyła. Zdjęcia są idealne, jak wprost od fotografa
Chyba zastanowię się na sprawieniem sobie takiej drukareczki
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Na wstępie, chciałam przeprosić, że piszę dopiero dzisiaj.
Do rzeczy: Zdjęcia dotarły super zabezpieczone ![]() Wydruk jest naprawdę dobrej jakości, kolorki jak w aparacie (nie zredukowałam czerwonych oczu, ale to mój błąd...). Drukuję zdjęcia na innej drukarce HP i nie ma porównania, także papier, który kupuję, nie jest tak fajny, muszę się rozejrzeć po asortymencie sklepowym ![]() Dziękuję za nagrodę i przybliżenie produktu - wezmę go pod uwagę przy kolejnej zmianie drukarki
|
|
|
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
swietna jakosc zdjecia, wrecz powalajaca, piekne kolory i ostrosc, zdjecie jak wywolane w salonie
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Widziałam już fotografie drukowane na domowych urządzeniach i nie spodziewałam się rewelacji. A tu - po otwarciu koperty miłe zaskoczenie. Niesamowite kolory, wiernie oddające rzeczywistość. A papier - można zdjęcie oglądać bez obaw, że się powygina. Dziękuję organizatorom!!!
|
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia są świetne, bardzo wyraźne, żywe kolory i przede wszystkim na świetnym papierze. Trudno uwierzyć, że to dzieło drukarki
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Konkurs "Zdjęcie do albumu" - recenzje drukarki HP Photosmart Ink Advantage e-
Zdjęcia są naprawdę świetnej jakości. Ich wielkość z dokładnością wydruku dała powalający efekt :brawo:
Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2012-02-03 o 09:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

Chyba zastanowię się na sprawieniem sobie takiej drukareczki