![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ruszam od 15 sierpnia:) kto się dołączy???
Cytat:
![]() Ja chcę ważyć 45 przy wzroście 160cm, patrząc na BMI będę miała niedowagę. Teraz niby mam wagę prawidłową, jednak mam zbyt dużo tłuszczyku.
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
mogę dołączyć?
![]() najważniejsze to się nie poddawać w dążeniu do samoakceptacji ![]()
było: 84 kg ![]() start na wizaż.pl: 67 kg ![]() jest: 59,6 kg ![]() będzie: 55 kg ![]() cel: 1. 65 kg -> ![]() 2. 60 kg -> ![]() 3. 55 kg !!!! ![]() _______________________ Zapuuszczam włosy!! ![]() Będą po samą dupę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
I <3 TVD Damon ![]() Edytowane przez Lovadi Czas edycji: 2011-08-16 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki, ja tez się dołączam, chociaż zaczęłam od 16 sierpnia, tzn. od dzisiaj.
![]() Wiek: 17 lat Wzrost: 176 Waga: 77,5 kg ![]() Cel:64 ![]() Mam pytanko: na jakiej diecie jesteście? Pozdrawiam i życzę powodzenia w odchudzaniu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie jestem na żadnej diecie, jem 5 niedużych posiłków dziennie i staram się żeby były zdrowe ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() rano owsianka plus pol bulki ciemnej z chuda wedlina potem 4pomidory bulka grahamka i big milk ;p bo w pracy bylam ;p obiad zupa marchewkowa ;p kilka ogorkow swiezych malych kolacja 100 gr twarogu ;p i salatka z ogorkow;p
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Ja nie jestem na żadnej diecie, po prostu MŻ. Najbardziej zależy mi, żebym trochę zmniejszyla sobie żołądek. mimo tego, że pochłaniałam nawet 7000 kcl(głównie słodkie), nadal chodziłam głodna. Teraz odstawiłam napoje slodkie, pije tylko wodę i herbatę, ograniczyłam ser zółty(moja zmora), zatąpiłam bialy chleb ciemnym, jem owoce(nektarynki jabłka), warzywa (pomidory, ogórki). To dopiero drugi dzień diety, ale najgorzej ruszyc. Wczesniej nie wytrzymywałam nawet jednego dnia, mam nadzieję, że z wami mi się uda.
Może autorka wątku, zrobi listę z nickami, wzrost, waga, wymarzona waga i co tydzień będziemy zdawały raport ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie dzisiaj nie najlepiej z dietą ![]() rano płatki, potem jogurt naturalny, jabłko i banan, na obiad grillowana pierś z kurczaka z grillowanymi warzywami, no i później popłynęłam bo zjadłam kawałek ciasta z brzoskwiniami, na kolację wieśniak plus grahamka z wędliną i warzywami co do diety to ja staram się mż-wr, ale na razie ruchu nie widać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ja mam 169 cm, chociaż możliwe, że urosłam z centymetr od ostatniego mierzenia
![]() Ja od wczoraj przez trzy dni jem same owoce i warzywa, żeby trochę oczyścić organizm, a potem ruszy dieta 1000 kcal. Na niej straciłam ostanie (ok.) 12 kg. ćwiczenia to: skakanka biegi brzuszki przysiady i wgl różne podskoki xdd mam nadzieję, że mi się uda zobaczyc 5 z przodu ![]()
było: 84 kg ![]() start na wizaż.pl: 67 kg ![]() jest: 59,6 kg ![]() będzie: 55 kg ![]() cel: 1. 65 kg -> ![]() 2. 60 kg -> ![]() 3. 55 kg !!!! ![]() _______________________ Zapuuszczam włosy!! ![]() Będą po samą dupę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Hej~!
![]() Ja dzisiaj ćwiczyłam jakąś godzinę i 20 minut ![]() Oto jadłospis: Ś: twarożek ze szczypiorkiem,pomidor, chuda wędlina, herbata zielona Ob: połowa miseczki fasolki po bretonsku, kromki chlebka chrupkiego przekąska: 2 brzoskwinie kolacja; chlebek z wędlinką,troszkę masła pomidora i cebuli Do tego 1,5 l min. niegaz Co u Was? ![]()
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Przygarniecie?
![]() Zaczęłam dzisiaj, przy wzroście 170 cm ważę 61kg. Strasznie wkurza mnie ta szóstka z przodu, dlatego chciałabym zejść gdzieś do 56-57kg. ![]() Na razie motywacja jest duuuża...dzisiaj np. nie dałam się wyciągnąć przyjaciółce na pizze, w zamian za to namówiłam ją na wspólną wycieczkę rowerową,o! ![]() PS. Również jestem za listą z nickami itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() niunia_ona i kuleczka18, gratuluję, ładny dzień, zazdroszczę szczególnie ruchu i wody ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
HEjka dziewczyny, jesli można również sie dołączę
![]() Rok temu na proteinowej zrzuciłam 10 kilo i byłam mega zadowolona. Efekt był przez pół roku. Zimą wemigrowałam z Pl i próbowałam nowych przysmaków na obczyznie (głównie poznymi wieczorami :O ) więc owe 10 kg wróciło. Wiem, że to tylko Moja wina więc biore się za siebie od dziś. Przygarnijcie proszę ![]() Moja obecna waga około 64 kg Wzrost 168 cm Docelowo : 55
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Boże, jestem już 3 godziny po kolacji(jogurt naturalny z wkrojonymi owocami i zielona herbata), a czuję, jak mój żołądek tańczy salsę, przykłada spluwę do mózgu i każe mu sięgnąć po coś do lodówki -.- Staram się czymś zająć, a zaraz wskakuje na orbiterka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() 28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2011-08-16 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I jak tu wyrwać jakiegoś przystojniaka w markecie na tekst "mógłbyś mi podać to mleko, jest tak wysoko... o dziękuję." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Ja rowniez jestem za lista z nickami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Ja chleba wcale nie jem, chyba że już muszę, to wtedy razowy
![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Ja też chleba nie jadam, ewentualnie razowy lub słonecznikowy. A w roku szkolnym będę ze sobą zabierać do school jogurt i jabłko, zamiast kanapki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
oj,ciężka ta dieta!zgrzeszyłam dzisiaj dwoma ciastkami w czekoladzie,straszne.mam taki apetyt na słodkie...Ale nie poddam się.Od jutra zero słodyczy.Nie mam wyjścia,muszę,bo CHCĘ.Byłam zaskoczona tym ,że mąż dzisiaj kupił mi kilka fajnych rzeczy,dzięki którym będzie mi łatwiej.Nie przyniósł do domu ciastek i czekolady ale ciemne pieczywo,kefiry,owoce.Uwi erzył w to ,że naprawdę zmieniam nawyki.
Od wczoraj jeżdżę na rowerku!!!(znajomi się oglądają za mną bo nie jeździłam 8 lat,niestety moi uczniowie też się oglądają)Jutro idę na basenik z koleżanką(zamiast do kawiarni),cieszę się bo to moja inicjatywa! Startuję z wagi 70 kg,cel 63,marzenie60 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a i na poprzedniej stronie był post dziewczyny nieco wyższej ode mnie , a dążącej niemal do tej samej wagi co ja, i nikt nic nie komentował, a ja tu obrywam ![]() Hm, nie wiem , ale ja chyba naprawde jestem wyjątkowo lekka jak na swój wygląd i wymiaary..
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Ja tez nie jem bialego chleba, czasami jem razowy a tak to wafle ryzowe albo wasa... Ja juz na szczescie do szkoly nie chodze hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.