Rozstanie z facetem, część XX - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-23, 08:58   #61
boangelina
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

Podtrzymuje mnie na duchu pare rzeczy, ktore chce zrobic dla siebie.
Nigdy nie wierzylam w medytacje, energoterapie czy joge.
Teraz z kolei, by nie mowic 'fe' na cos, czego nie znam, a wiem ze działa (moj ex praktykowal Sudarshan Kriya) postanowilam spróbowac.

Ktos z Was mial do czynienia z Art of Living? Mam ochote zapisac sie na kurs sztuki oddechu, moze poznam fajnych ludzi a dodatkowo nabiore pozytywnej energii... W koncu wiezniowie na calym swiecie z tego korzystaja, wiec to musi dzialac.
I nie mam towarzysza.... Nie lubie sama chodzic na kursy, bo jestem niesmiala
boangelina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:07   #62
jolene90
Przyczajenie

.

Edytowane przez jolene90
Czas edycji: 2011-10-04 o 17:00
jolene90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:13   #63
DarkChic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Co to za myślenie, żeby sobie życie odebrać niech ci to nawet do głowy nie przychodzi, przez jakiegoś idiotę!
U mnie też będzie źle jakbym kiedyś zobaczyła go z inną, dzisiaj sobie to nawet wyobrażałam i od razu na samą myśl miałam łzy w oczach
Trzymaj się też

.

No coz, takie nachodza mnie niestety rozkminy kiedy o tym wszystkim sobie mysle

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pyrtek1 Pokaż wiadomość
Ja tez tego nie rozumiem ale cos takiego mnie spotkalo. Moj chlopak z ktorym bylam wtedy prawie 5 lat wyjechal do pracy za granice. Po miesiacu czasu okazalo sie ze juz ma tam inna;/ Gdy sie o tym dowiedzialam polecialam tam porozmawiac, sprawdzic czy jest szansa ratowac ten zwiazek. I wrocilismy do siebie ale teraz z perpektywy czasu gdy juz nie jestemy razem żaluje ze polecialam wtedy do niego. Skoro po tak krotkim czasie zaczal mnie oszukiwac tzn ze on poprostu od dawna mnie nie kochal...tlumaczyl sie tym ze czul samotny! (a ja niby jak sie czulam?!)...nie wiem jak mozna tak szybko przekreslic zwiazek...
po zerwaniu mieszkalismy jeszcze kilka tyg razem. On wtedy poznal jakas kobiete i tez musialam patrzec jak pisze z nia i rozmawia przez tel;/ myslalam ze serce mi peknie

Strasznie przykre,na pewno co za idiota,no!!! Bo czul sie samotny....jep....
Ci faceci maja niesamowita sieke w tych kapuscianych glowach...
Trzymaj sie
DarkChic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:14   #64
boangelina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jolene90 Pokaż wiadomość
takie kulturalne rozstanie może Cię jeszcze bardziej zaboleć. Ja wczoraj miałam ostateczną rozmowę z ex. Powiedział że jestem taką dobrą osobą ale on nic nie może poradzić na to że nic do mnie już nie czuje . Najgorsze jest to że zamiast rozstać się gdy zdał sobie sprawę że nic z tego nie będzie to trwał tak przy mnie bo było mu bezpiecznie i wygodnie. Jakbym była jakąś poczekalnią przed nową miłością, kołem ratunkowym. I faktycznie. Porzucił mnie gdy poczuł miętę do jakiejś laski która na fb dodaje zdjęcia w samej bieliźnie. Po co tu być dobrym ?

Dziewczyny tak mi źle ;( ...

mam niemalze identyczna sytuacje. twoj ex zachował sie jak burak, nie jak facet. rozsmieszylo mnie z ta laska w samej bieliznie... jak mozna poczuc miete do kogos, kto ma na profilu zdjecia w samej bieliznie? to slabe, porzadni faceci moga co jedynie poczuc chwilowa ochote, ale to wszystko...
Stary 2011-08-23, 09:33   #65
DarkChic
Raczkowanie

Cytat:
takie kulturalne rozstanie może Cię jeszcze bardziej zaboleć.

Ja wczoraj miałam ostateczną rozmowę z ex. Powiedział że jestem taką dobrą osobą ale on nic nie może poradzić na to że nic do mnie już nie czuje . Najgorsze jest to że zamiast rozstać się gdy zdał sobie sprawę że nic z tego nie będzie to trwał tak przy mnie bo było mu bezpiecznie i wygodnie. Jakbym była jakąś poczekalnią przed nową miłością, kołem ratunkowym. I faktycznie. Porzucił mnie gdy poczuł miętę do jakiejś laski która na fb dodaje zdjęcia w samej bieliźnie. Po co tu być dobrym ?

Zgadzam sie,niestety

Oj no co on nie powie....
Tez mam takie zachwiania...po co w ogole byc dobrym dla drugiego czlowieka?po co sie tak starac skoro zazwyczaj ona odwrci sie od Ciebie ...ale kurde...ja juz taka jestem dobra i nic nie poradze,staram sie dla tej drugiej osoby,a potem coz....chyba na wlasne zyczenie dostaje po du...

Nie smutaj sie

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez boangelina Pokaż wiadomość
Hej!

Ja od rana dół. Dlaczego?
Otóż nienawidzę budzić się w niby-dobrym humorze, który bierze się z tego że śnił mi się ex i to, że znów jesteśmy razem. Jak sobie zdalam sprawę, że to sen- łezki poleciały.

Mamy się spotkać we wrześniu (on chce się jakoś 'kulturalnie' rozstać), ale czuję, że im dluzej sie nie odzywam, tym oddalam się od niego i pozwalam mu do końca zobojętnić sie wobec mnie.... Jak to jest?

Wczoraj spotkałam jego kumpla, spytał jak się czuję, bo słyszał że źle ze mną... A ja się uśmiechnęłam i zapytałam jak się czuje ex... On na to: "smutno mu było jak rozmawialiście, ale nie płacze- on jest twardy!"

Nie wyobrażam sobie życia samemu. Boli myśl, że nikt za Tobą nie tęskni, nie kocha (oprócz rodziców... ) Całe studia z nim byłam, zostały 2 lata. Boje sie, że jak go zobacze to nie bede mogla sie przyzwyczaic do tego, ze jest wlasciwie obcy...

Mi tez teraz sie sni non stop byly :O jak nigdy tak za bardzo sie nie snil to teraz nontoper....tylko ze w kazdym snie on odchodzi do innej....

Trzymaj sie cieplo

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez aramanda Pokaż wiadomość
Ja też miałam takie myśli... I wiesz co mi pomogło, żeby się dowartościować? Wejście na zwykły czat albo jakiś portal randkowy Naprawdę, tam podniosą Ci samoocenę o 100 %. I co z tego, że z żadnym się nie spotkasz, że nie będzie miłości - takie kontakty sprawią, że poczujesz się pewniejsza siebie i swojej wartości... Wiem, że to śmieszne, ale co z tego. Ważne, że pomaga
Ja też nie jestem żadną miss ani geniuszem - mam dni, kiedy widzę zaniedbaną i głupią dziewuchę, ale zaraz potem przychodzą poranki, kiedy patrzę w lustro i myślę: "Ale ja jestem za✂✂✂ista! Mogę WSZYSTKO!".
Jeszcze znajdziemy swoje szczęście, każda z nas po kolei. Po prostu jedne potrzebują więcej czasu, inne mniej. Tylko uwierz, że będzie dobrze. Bo będzie i ja to wiem

Kurcze,tego nie probowalam Moze faktycznie pomoze ? musze sprobowac... Dziekuje za rade

Kurde jak na zlosc w radio...Maanam - Kocham Cie kochanie moje........

Yuuka

Teraz przeczytalam ze pytasz skad jestem wybacz za niefrasobliwosc i niedopatrzenie
Ja ze Śląska

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez _Exceptional_ Pokaż wiadomość
To nawet nie jest tak, że on znalazł po rozstaniu. On mnie po prostu zdradził, więc stało się to będąc jeszcze w związku ze mną. Mam nadzieję, że jak najszybciej mieszkanie znajdę.
to to juz w ogole upodleniec....
Zycze szybkiego znalezienia mieszkana i trzymaj sie

Edytowane przez DarkChic
Czas edycji: 2011-08-23 o 09:30
Stary 2011-08-23, 09:55   #66
_Exceptional_
Rozeznanie

Dziewczyny minął tydzień, a mi jest po prostu super! Mimo, że on jest za ścianą, dopadła mnie obojętność. Nie wiem za bardzo jak to ująć. Może nie mogę jeść i spać, ale to chyba jedyne skutki uboczne. Zablokował mnie na gg, myślał, że sprawi mi przykrość, a ja siedzę i się z tego śmieję Spadły mi klapki z oczu i wiem jak wiele złego zrobił mi ten człowiek...

Wczoraj byłam oglądać mieszkanie, bardzo niezręczna sytuacja. Babka umówiła się z jakąś parką i ze mną na tą samą godzinę. I oni i ja byliśmy zdecydowani na to mieszkanie i pojawił się problem. Powiedziała, że oddzwoni do 2 godzin i cisza do dziś. Podejrzewam, że zadzwoniła do nich. Jak widać we dwoje można więcej...

DarkChic jak chciał, tak ma. Trudno się mówi, żyje się dalej. Nie ma po kim płakać, zrozumiałam to i się zbieram.

'Jeżeli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego faceta, to ja go nie chcę!'

Uważaj komu ufasz...

"Jak ma się miękkie serce, trzeba mieć twardą d..."

Edytowane przez _Exceptional_
Czas edycji: 2011-08-23 o 09:57
_Exceptional_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:59   #67
DarkChic
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny minął tydzień, a mi jest po prostu super! Mimo, że on jest za ścianą, dopadła mnie obojętność. Nie wiem za bardzo jak to ująć. Może nie mogę jeść i spać, ale to chyba jedyne skutki uboczne. Zablokował mnie na gg, myślał, że sprawi mi przykrość, a ja siedzę i się z tego śmieję Spadły mi klapki z oczu i wiem jak wiele złego zrobił mi ten człowiek...

Wczoraj byłam oglądać mieszkanie, bardzo niezręczna sytuacja. Babka umówiła się z jakąś parką i ze mną na tą samą godzinę. I oni i ja byliśmy zdecydowani na to mieszkanie i pojawił się problem. Powiedziała, że oddzwoni do 2 godzin i cisza do dziś. Podejrzewam, że zadzwoniła do nich. Jak widać we dwoje można więcej...

DarkChic jak chciał, tak ma. Trudno się mówi, żyje się dalej. Nie ma po kim płakać, zrozumiałam to i się zbieram.

Gratuluje i zazdroszcze nastawienia oby tak dalej trzymac

Jak nie to mieszkanie to inne,znajdziesz jeszcze lepsze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 10:06   #68
_Exceptional_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DarkChic Pokaż wiadomość
Gratuluje i zazdroszcze nastawienia oby tak dalej trzymac

Jak nie to mieszkanie to inne,znajdziesz jeszcze lepsze
Dziękuję Mam nadzieję, że to nie są moje huśtawki na strojów. Minął dopiero tydzień.

Mam nadzieję, że znajdę, a mam czas do końca miesiąca maksymalnie. Chciałabym mieć już to za sobą

Uważaj komu ufasz...

Stary 2011-08-23, 10:09   #69
DarkChic
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Mam nadzieję, że to nie są moje huśtawki na strojów. Minął dopiero tydzień.

Mam nadzieję, że znajdę, a mam czas do końca miesiąca maksymalnie. Chciałabym mieć już to za sobą

Bedzie dobrze

I z zapominaniem o bylym i z mieszkaniem
Trzymam kciuki
Stary 2011-08-23, 10:10   #70
skaz
Zadomowienie

Cytat:
takie kulturalne rozstanie może Cię jeszcze bardziej zaboleć. Ja wczoraj miałam ostateczną rozmowę z ex. Powiedział że jestem taką dobrą osobą ale on nic nie może poradzić na to że nic do mnie już nie czuje . Najgorsze jest to że zamiast rozstać się gdy zdał sobie sprawę że nic z tego nie będzie to trwał tak przy mnie bo było mu bezpiecznie i wygodnie. Jakbym była jakąś poczekalnią przed nową miłością, kołem ratunkowym. I faktycznie. Porzucił mnie gdy poczuł miętę do jakiejś laski która na fb dodaje zdjęcia w samej bieliźnie. Po co tu być dobrym ?

Dlaczego kulturalne rozstanie Waszym zdaniem może być boleśniejsze? Mój EX nie potrafił się po ludzku OSTATECZNIE rozstać. Mimo że nigdy nie miał zastrzeżeń do mnie jako dziewczyny (byłam dla niego idealna) nie umiał odnieść się do mnie z szacunkiem i powiedzieć, że mu przykro i mnie nie kocha. Nie potrafił i o to mam do niego największy żal, że nie mógł się zdecydować czego chce, potem jednak chciał być ze mną po czym zostawił bez słowa i nie odebrał połączenia które wykonałam tylko raz i więcej nie próbowałam. Jest dla mnie frajerem, totalnym gnojkiem i czuje do niego nienawiść właśnie z tego powodu że nie okazał mi szacunku.
Wolałabym to usłyszeć niż nic.
Przy jednej z ostatnich rozmów z EX też się dowiedziałam że już kilka msc jego uczucia nie były do mnie szczere. Okłamywał mnie że mnie kocha. Unieszczęśliwiał mnie. Wolałabym żeby zrobił to wcześniej niż później. O to też mam do niego żal. Nie zdobył się na rozmowe o tym, a może byłaby szansa by było ok.
Przynajmniej nie masz sobie nic do zarzucenia Jesteś dobrą osóbką i lepszy-ktoś Cię pokocha
skaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:31   #71
Malla
Nie depcze krokusów

skaz - myślę, że kulturalne rozstanie pozostawia w nas więcej złudnej nadziei i niedopowiedzeń niż burzliwe, kiedy to możemy stwierdzić, że "był idiotą i ch666j".

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 10:42   #72
_Exceptional_
Rozeznanie

Cytat:
Bedzie dobrze

I z zapominaniem o bylym i z mieszkaniem
Trzymam kciuki
Też mam taką nadzieję Póki co, to mieszkania albo drogie, albo juz ogłoszenia nieaktualne.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
skaz - myślę, że kulturalne rozstanie pozostawia w nas więcej złudnej nadziei i niedopowiedzeń niż burzliwe, kiedy to możemy stwierdzić, że "był idiotą i ch666j".
Zgadzam się! Faceta poznaje się po tym jak kończy, a jak pokaże, że nie potrafi się nawet kulturalnie rozstać, to nawet się wracać do niego nie chce.

Uważaj komu ufasz...

Stary 2011-08-23, 10:57   #73
skaz
Zadomowienie

Cytat:
Może i z tą nadzieją masz rację. W mojej jednak sytuacji ważniejszy jest fakt że będziemy musieli jeszcze pół roku (co najmniej) razem studiować, nie mówiąc już o tym że mamy jeszcze projekt do wykonania ;/ więc Pan Szanowny mógłby o tym pomyśleć i jakoś ugodowo to załatwić. W tej chwili jest dla mnie Zerem i nawet patrzeć na niego nie będę mogła a co dopiero pracować nad projektem. Nie wiem jak on sobie to wyobraża.
Stary 2011-08-23, 10:59   #74
DarkChic
Raczkowanie

Cytat:

Tez sie z tym stwierdzeniem zgadzam.
Jesli ktos zrywa jak cham to wydaje mi sie ze latwiej sie jest w kims takim odkochac poprzez nienawisc do niego.Znienawidzisz go za takie zachowanie i te wszystkie mile wspomnienia ida w sina dal,pozostaje tylko zlosc ze tak wlasnie postapil,i wtedy uczucie tez szybciej znika.

Moim zdaniem oczywiscie
Stary 2011-08-23, 10:59   #75
Yuuka
Rozeznanie

DarkChic - Oo Sląsk.. Miałam nadzieję, że może lubuskie Ewentualnie wielkopolskie

Malla co do spraw stomatologicznych na ratowanie zębów nigdy nie jest za pozno Ja sobie wstawie trzoniaka chyba..
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 11:01   #76
DarkChic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
DarkChic - Oo Sląsk.. Miałam nadzieję, że może lubuskie Ewentualnie wielkopolskie

No niestety nie nie po drodze troszku nam ale wiesz...zawsze jest Wizaz
Stary 2011-08-23, 11:02   #77
boangelina
Rozeznanie

Mam to samo. Tylko mi zostaly 2 lata studiowania z nim....
Oraz chór, z którego nie mam zamiaru rezygnować.

Z drugiej strony zdaje sobie sprawe, ze bede ryczec... ;(
Stary 2011-08-23, 11:09   #78
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jesli ktos zrywa jak cham to wydaje mi sie ze latwiej sie jest w kims takim odkochac poprzez nienawisc do niego.Znienawidzisz go za takie zachowanie i te wszystkie mile wspomnienia ida w sina dal,pozostaje tylko zlosc ze tak wlasnie postapil,i wtedy uczucie tez szybciej znika.
Jest też druga strona medalu - cham skrzywdzi nas tak mocno, że będzie to rzutować na kolejne związki.
Stary 2011-08-23, 11:13   #79
DarkChic
Raczkowanie

Cytat:
Jest też druga strona medalu - cham skrzywdzi nas tak mocno, że będzie to rzutować na kolejne związki.

Tez tak moze byc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 11:16   #80
boangelina
Rozeznanie

i jego przyszłe zwiazki chyba też... jak ktos jest chamem/ burakiem/ narcyzem/ szowinistą to wyjdzie to w praniu.
Stary 2011-08-23, 11:21   #81
skaz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez boangelina Pokaż wiadomość
Mam to samo. Tylko mi zostaly 2 lata studiowania z nim....
Oraz chór, z którego nie mam zamiaru rezygnować.

Z drugiej strony zdaje sobie sprawe, ze bede ryczec... ;(
Najbardziej się boję że jak ludzie będą pytać (a na pewno będą) co się stało to mi puszczą nerwy i wszystko wygarnę co o nim myślę, skompromituję jego - ale i siebie.
Ja nie będę płakać. Nie dam mu tej satysfakcji. Najchętniej traktowałabym jak powietrze ale nie wiem czy będzie to możliwe.

Boję się tylko że on wszystkie moje sekrety i tajemnice ujawni, a wtedy będę nieszczęśliwa. Wie o mnie dużo i może to wykorzystać.
Stary 2011-08-23, 11:30   #82
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
No niestety nie nie po drodze troszku nam ale wiesz...zawsze jest Wizaz
No tak Ale i tak chciałabym się spotkać tak w realu z wami dziewczynami z rozstaniowego
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:36   #83
beacia440
Raczkowanie

a ja mam wrażenie, że w moim związku trochę wygasło.. ale on nie widzi tego. jest kiepsko. biorę pod uwagę rozstanie. nie wiem czy jest sens ratowania tego, to chyba zależy tylko od mojego nastawienia. narazie nic nie robię.. czas pokaże.

Stary 2011-08-23, 11:41   #84
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez beacia440 Pokaż wiadomość
a ja mam wrażenie, że w moim związku trochę wygasło.. ale on nie widzi tego. jest kiepsko. biorę pod uwagę rozstanie. nie wiem czy jest sens ratowania tego, to chyba zależy tylko od mojego nastawienia. narazie nic nie robię.. czas pokaże.
Zróbcie coś odświeżającego, może wspólny wyjazd?
Stary 2011-08-23, 12:02   #85
AguŚ87
Zakorzenienie

A Ja mam motyle .

byłam na 2giej randce z nowym.
Nie mielismy swoich nr tel, wiec nie mielismy sie pozniej jak skontaktowac.

Moj kolega wczoraj podstepem zaciągnal go do pubu.. ale był po pracy i wpadł dosłownie na 2h.. bo dzisaij znów do pracy gdzies jechał.

Mamy juz swoje numery. Hmm myslalam ze sie odezwie wczoraj jeszcze albo rano ale nic. tak mysle czy czekac czekac dniami... i jak sie po paru nie odezwie to czy 1 zrobić krok ? ? ?
w sumie ma numer, będzie chciał to się odezwie.... ale ostatnio gadałam z kolegami i wysmiali to z e my czekamy az się odezwą, ze oni tez czekają ze są inne czasy bla bla i jak jestesmy zainteresowane tez mamy się odzywac.

Stary 2011-08-23, 12:08   #86
beacia440
Raczkowanie

Cytat:
Zróbcie coś odświeżającego, może wspólny wyjazd?
Byliśmy. tydzień temu.
ja mam teraz naukę do poprawki, pracuję na weekend. Nawet on sam ze znajomymi pojechał na weekend nad jeziorko (mialam jechać ale akurat się odezwali z pracą) Myślałam, że potęsknie i takie tam różne emocje. To we mnie coś siedzi.
Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
A Ja mam motyle .

byłam na 2giej randce z nowym.
Nie mielismy swoich nr tel, wiec nie mielismy sie pozniej jak skontaktowac.

Moj kolega wczoraj podstepem zaciągnal go do pubu.. ale był po pracy i wpadł dosłownie na 2h.. bo dzisaij znów do pracy gdzies jechał.

Mamy juz swoje numery. Hmm myslalam ze sie odezwie wczoraj jeszcze albo rano ale nic. tak mysle czy czekac czekac dniami... i jak sie po paru nie odezwie to czy 1 zrobić krok ? ? ?
w sumie ma numer, będzie chciał to się odezwie.... ale ostatnio gadałam z kolegami i wysmiali to z e my czekamy az się odezwą, ze oni tez czekają ze są inne czasy bla bla i jak jestesmy zainteresowane tez mamy się odzywac.

ja bym poczekała jeszcze troszkę już na pewno czekaj do wieczora. a potem się pomyśli

Stary 2011-08-23, 12:18   #87
Malla
Nie depcze krokusów

AguŚ87 - ja bym poczekała, daj się porozpieszczać trochę
Stary 2011-08-23, 12:19   #88
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
AguŚ87 - ja bym poczekała, daj się porozpieszczać trochę
Wiesz o co chodzi? strach, że ładnie pięknie było miło, obiecał ze seans sobie u niego zrobimy jak wróci... i ze się nie odezwie. Pozdrowienia dla exa który obiecywał mi złote góry.
Boje się po prostu że się facet nie odezwie, że wyjechał sobie na pare dni do pracy i zapomni schiza. szkoda ze ma numer a jeszcze nic nie napisał.
Stary 2011-08-23, 12:30   #89
Malla
Nie depcze krokusów

AguŚ87 - rozumiem, że mamy równouprawnienie, ale jak odezwiesz się pierwsza, to nawet jak nie będzie realnie Tobą zainteresowany, może się z Tobą spotykać z nudów - bo jesteś chętna. Patrząc na Twoje wcześniejsze doświadczenia, dałabym się zdobywać, a nie zdobyć.
Stary 2011-08-23, 12:36   #90
DarkChic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
No tak Ale i tak chciałabym się spotkać tak w realu z wami dziewczynami z rozstaniowego

No to byloby fajne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości