![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Testuj smartfona PLAY- Testujesz?
Pojutrze kończy mi się okres testowania. System Android jest bardzo fajny, ale telefon to totalna porażka. Codziennie trzeba go ładować (dzisiaj rano odłączyłam go od ładowarki, cały dzień leżał, wieczorem już zdechła bateria. aż mi szkoda prądu), ekran dotykowy jest bardzo "ciężki" (w sensie, że trzeba mocno naciskać, żeby załapał), po kilku dniach nie łapał zasięgu, trzeba go było wyłączyć i włączyć z powrotem. Kolejny minus to brak lampy w tym bardzo średnim aparacie. Przeglądanie stron jest bardzo przyjemne, fajnie działa aplikacja gmail i facebook. Jednak tego telefonu to za free bym nie chciała.. Mój SE Hazel, który jest normalnym telefonem i co prawda nie łączy się co chwila z internetem wytrzymuje dobre 5-6 dni bez ładowania. A tu co chwila trzeba, bez sensu.
Co do samego programu to nawet fajna akcja, ale nie przyszedł mi link do ściągnięcia aplikacji bodajże PlayBox, a także punkty mi się nie aktualizowały. Darowałam sobie wykonywanie tych ich poleceń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
A jednak do mnie też dzwonili. Dzisiaj babka chciała ze mną rozmawiać i miałam do wyboru ofertę telefonu lub mobilnego internetu. Zadzwoni jutro, bo mam się dowiedzieć do kiedy mam abonament
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
a mi nie chce dzialac interenet .juz roznych opcji probowalam
![]() bez neta to ten tel nie ma sensu. dzwonic i pisac moge z mojego;/
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
w salonie tez nie wiedzieli :|. na szczescie sama sie z tym uporałam juz;p
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Chętnie skorzystałbym z tej promocji, gdyby była możliwość wyboru jaki smartfon chce się testować. Wybrałbym LG Prade 3.0 lub jakiś inny model marki LG.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.