![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki seks lubiecie: ostry, czy namiętny i delikatny?
Cytat:
![]() Ja jestem już cztery miechy bez faceta i mnie nieźle roznosi ![]() Prysznic z TŻetem... coś pięknego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Czasami lubię bardziej na ostro, czasami na słodko. Zdarza się, że potrzebuję totalnego odlotu, zdominowania mnie.. Czasami ma ochotę na taki 5 minutowy. Nie ostry, nie słodki, ale na szybciocha. Nacieszyć się, nacieszyć i do pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
zdecydowanie opcja nr. 2 jest ciekawiej i nigdy nie widaomo czym na wzajem siebie zaskoczymy
![]() Widzę, że jest tu wiele opinii o ostrzejszej wersji sexu, a jaka ona jest u was dokładniej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
"Widzę, że jest tu wiele opinii o ostrzejszej wersji sexu, a jaka ona jest u was dokładniej?"
ja kocham ostry!! ![]() ![]() ![]() ![]() obydwoje lubimy mówić sobie świnstewka w stylu: "zerznę cię" albo "jestem twoją suczką" a nawet bardziej niegrzeczne ![]() ![]() achh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
najczęściej chyba namiętny, choć są dni kiedy pragnę sie kochać w sposób bardzo delikatny..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki seks lubicie: ostry, czy namiętny i delikatny?
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
tak jak wy takze lubie ostry seks
![]() takze lubimy ostre słowka klapsy itd ![]() czasem lubie delikatnie ale i tak na koncu sprowadza sie do ostrego seksu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Ja lubię i tak, i tak... Ale szczerze przyznam- bardziej kręci mnie ostrzejsza zabawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
szybko i ostro albo dlugo i namietnie. ale generalnie to ten 1 wariant:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Zależy od nastroju, ale generalnie wolę ostry seks (no może bez klapsów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
bez klapsow to chyba nie taki ostry
![]() Sent from my GT-I5800 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Opcja 2...zdecydowanie
![]()
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
namiętny i delikatny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
gdy facet dotyka mnie delikatnie, to odnoszę zawsze wrażenie, że zamiast mnie nakręcać, to głaszcze jak kota
![]()
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Delikatny, bo ciągle brakuje mi czułości, ale złego chłopca (w sypialni) też potrafie zagrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem? Bez klapsów też może być ostro, np takie mocniejsze ruchy itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
a co nim jest?
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
ostry seks to dla mnie mocniejsze ruchy, głośne jęki, klapsy mogą być, lecz nie muszą. Czasem kajdanki, sprośne słowa. Ale dla każdego ostry seks to może być czymś innym.
Ale jak pisałam zazwyczaj wolę delikatny, powolny, namiętny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
To prawda, że każdy ma swoją definicje
![]() Np. znalezione w necie: " Dla mnie ostry seks jest wtedy gdy łapiąc kobietę za włosy szepczę jej do ucha, że ma rozchylić pośladki i wypiąć tyłek bo jeśli tego nie zrobi to oddam ją kolegom. Wtedy, gdy każę jej mówić, że jest suką i k**wą a gdy mnie nie przekonuje to jej pośladki są czerwone od klapsów. Ostry seks to taki, gdy spuszczając się w jej usta przytrzymuję ją i patrzę jak się krztusi moim nasieniem. To również taki, po którym mam przeorane do krwi plecy od jej pazurków, gdy krzyczy szczytując..." noo to dla mnie zdecydowanie ostry ![]() Natomiast dla mnie mocniejsze ruchy, głośne jęki, to namiętny (a nie ostry) seks ![]() Zdecydowane ruchy mogą być nacechowane delikatnością. Gdzieś tam w moim światopoglądzie, namiętny i delikatny seks wcale nie kojarzy się tylko z powolnym stosunkiem w pozycji misjonarskiej. Przede wszystkim jest nacechowany uczuciami (miłość, łagodność, czułość, troska) a tępo, penetracja zdecydowana czy też łagodna, są tylko jego różnymi wersjami. Kajdanki, mizianie piórkiem i wzniosła, czuła penetracja też są dla mnie delikatne.. W odróżnieniu od ostrego seksu gdzie przeważają (pierwotne pożądanie, dzikość, również wyuzdanie i dominacja psychiczna - oczywiście jako forma gry między partnerami - bo ponad wszystkim zawsze jest miłość, zaufanie i szacunek). Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2011-09-24 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ahm, to taki seks jaki opisujesz to dla mnie zdecydowanie za ostry, takiego nie uprawiam z facetem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak, właśnie taki ostry seks miałam na myśli. uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- jeśli można wiedzieć - dlaczego? jest to dla Ciebie oznaka braku szacunku? bo dla mnie nie - TŻ szanuje mnie i nie oznacza to dla mnie, że jeśli w łóżku odezwie się do mnie w inny sposób, to świadczyć to będzie o tym, że ma mnie za rzecz, a nie osobę równą jemu.
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
tekila, naprawde jak facet przyrznie Ci w tylek, to tylko wtedy mozna to nazwac ostrym seksem? Widzisz, ze masz inna definicje ostrego seksu, niz dziewczyny, ktore sie tu wypowiadaja, wiec czemu tak negujesz cudze wypowiedzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Każdy ma inną definicje "ostrego seksu", dlatego najlepiej z partner wszystko uzgodnić przed seksem, by potem nie było niemiłych niespodzianek.
Ja nie mam problemu z daniem kobiecie klapsa w pupę, mam problem z wyczuciem siły, boje się mocniej uderzyć, dlatego wole by było jakieś bhp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym, patrz: tekst na fioletowo w moim podpisie. od tego jest dyskusja, żeby się wypowiadać, zadawać pytania i komentować. wg mnie: tak, między innymi wtedy. jeśli pytanie w wątku postawione jest na zasadzie czy lubicie A czy B, to wypadałoby bliżej określić co znaczy A, a co oznacza B, bo tym sposobem większość osób pisze, że lubi ostry seks, nie określając przy tym co dla nich to pojęcie oznacza.
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki tekst jest wg. mnie strasznie chamski i uwlaczajacy mojej godnosci. Sorry,ale mnie nie jara to jak facet mnie lapie za kudly i wpycha mi cos na sile do buzi, wyzywa mnie od suk etc. ,a na koniec spuszcza mi sie na twarz czy do buzi ![]() Ale kto co lubi ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
No spoko, dla Ciebie nie, a dla niej tak. Nie wiem po co w ogóle się o to spieracie. Niektóre (i niektórzy) lubią dominację w skrajnej formie, również niezwiązaną wprost ze sferą seksualnej przyjemności. Oddziałowuje to na psychikę i stopień podniecenia, a także odczuwanej satysfakcji z sytuacji intymnej w ten sam sposób, jak wszystko inne co towarzyszy stosunkowi. Wszak seks to nie tylko penetracja, ruchy frykcyjne czy jakiekolwiek inne w przypadku innego rodzaju seksu (oralny, petting). To również gra wstępna, wszelakie pieszczoty, różne natężenie ruchów, ATMOSFERA. W łóżku robi się często to, na co nie można sobie pozwolić na codzień. Dlatego właśnie uważa się najczęściej, że do sypiania z kimś jest potrzebne duże zaufanie i mocna więź. Dlatego, żeby poważna i szanowana kobieta mogła za pomocą swojego partnera poczuć się w łóżku sponiewieraną suką, jeśli to lubi. A jeśli nie, to niech robi to co lubi. Zawsze muszę czytać dyskusje że to jest ble, to jest fe, że seks analny jest ohydny, że nazywanie partnerki w łóżku dziwką jest oznaką braku szacunku, że coś tam. A w końcu są ludzie, którzy to lubią. Ci, którzy odnoszą się do tego z niechęcią czy dystansem, jak dla mnie nie mają się po co wypowiadać, bo i kogo obchodzi że czegoś NIE LUBIĄ? Niech się wypowiedzą na temat co ich kręci lepiej, zamiast wyrażać swoje negatywne zdanie na temat czyichś zajawek i fantazji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.