![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wsparcie w dalszych staraniach po in vitro
Hej dziewczyny, jestem mamusią marcową 2010, mamy na wątku Natalkę dla której zbieramy na operację, gdybyście zechciały pomóc i wziąć udział w charytatywnym rozdaniu dla Malutkiej byłabym wdzięczna
![]() szczegóły znajdziecie tutaj http://storybyferrou.blogspot.com/20...a-natalki.html z góry serdecznie dziękuję w imieniu swoim, Małej Natalki i jej Rodziców ![]()
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
ja jestem juy po 4 probie nieudanej w bialzmstoku w krobanku niepolecam teray ymianilam klinike na novomedica w myslowicach trzymajcie zy mnie kciuki w srode mam punkcje ale mam tylko 5 pechezykow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Droga autorko wątku i wszystkie pozostałe staraczki
Chciałąm Wam napisac, że chociaż nie znam Waszego stresu związanego z in vitro to z całego serca życzę Wam powodzenia, mocno zaciskam za Was kciuki i bardzo mocno przytulam. Niech Wam się wszystko pieknie poukłada, niech nareszcie państwo skieruje pomoc we właściwe miejsce i trochę Was odciąży i wszystkiego co najlepsze. Nie umiem ładnie pisać ale z całęgo serca życzę Wam tego wyczekanego dziecka.
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
dziekuje ci edzia.dzisiaj bylam w klinice na monitoringu i okazalo sie ze ma 15 pechezykow i we czwartek bede miala punkcje jestem troche spokojniejsza bo lepiej miec ich toche wiecej niz mniej.trzymaj za mnie kciuki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
keti1981, edziaO witam was na moim wątku. Trzymam mocno kciuki za keti1981. Sama cos ostatnio nie dodaje postów bo mi się wszystko sypie. Terapia nie pomaga, kupiony pies też nie (a może jeszcze nie). Naokoło wykwitaja brzuchy. A ja, co prawda, nie myślę o problemach swoich ale widocznie maja ona na mnie wpływ nawet kaj o nich nie pamiętam. Zrobiłam sie wredna i kłótliwa, nieustępliwa i wiecznie niezadowolona. Właśnie wróciłam z dłuuuugiego urlopu do pracy i mam nadzieję się zrelaksować. Pozdrawiam Was i życzę duuużo szczęścia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
witaj magduff1, o in vitro wiem tyle co od mojej kolezanki irlandki ktora majac 44 lata i 2 nieudane za soba postanowila skozystac z rady lekarza (klinika w Pradze) i zaplodnienie nastapila ze spermy partenra i jajeczka mlodej dawczyni, sprawzonej matki.
teraz moja znajoma jest najszesliwsza osoba na swiecie, w wieku 45 lat urodxzi swojego synka i nie ma znaczenia to ze jest on popczety z jajek dawczyni. zycze powodzenia w podjeciu wlasciwej decyzji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny! Jestem nowa, ale tak jak i Wy jeszcze niedawno byłam przygnębiona i zrozpaczona. Opowiem szybko moją historię. Po 7 lat starań o dziecko i mojej operacji usunięcia olbrzymiego guza - endo IV stopień zdecydowaliśmy się na in vitro. Niestety, nie udało się, nie utrzymałam jajeczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, kto z Was jest pacjentką Invicty? Mam kilka pytań.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
klaudiakoltonowska, możesz na ich stronie internetowej zobaczyć info o invitro.Ale najlepiej pójść na konsultację do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.