![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Glinki
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
kochana też pałam miłością do białej i to tylko w wersji sypkiej ![]() ![]() czy możesz powiedzieć gdzie kupujesz tę Les Argiles du Soleil? Bo na Biolanderze coś nie mogę znaleźć ![]() z dosypaniem do pudru też spróbowałabym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny jak tak o glinkach piszecie. Dostalam odsypke rozowej glinki Cattier i cholera po zmyciu mam rozowa gebe musze ekstra jeszcze pysk umyc. Czy wiecie moze czy taka glinka ogolem zawsze zabarwia skore, czy to akurat domena tej firmy? jak bym kupila glinke w sklepie dla mieszaczy to tez sie tak zachowywac bedzie? U racji wieku i cery to rozowa ma byc dla mnie, ale jak to tak zawsze ma byc to chyba wole uniwersalna biala zakupic. Szkoda mi myc jeszcze twarz i zmywac dobroczynne dzialanie glinki , oleju i wszystkiego co ja tam jeszcze wciepne. Chcialabym poporstu zmyc maseczke woda i na tym koniec, zero dodatkowego mycia. tylko jesli potrzeba spryskanie hydrolatem i nalozenie kilku kropli oleju. Latem i bez tego sie obejde, wystarczy olej wymieszany z glinka, ale jak ja sie po maseczce dodatkowo myci musze to zmywam to co zrobil olej, a chcialabym na upaly dodatkowa pielegnacje sobie darowac.
Wie ktos jak to jest z rozowa/czerwona glinka? Wszystkie takie same zabarwiajace skore czy tylko ta Cattier taka jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Mam glinkę z zsk (http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Fra...ka-czerwona/61) i też zmienia kolor skóry, więc czerwona już chyba tak ma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
No masz babo placek, a ja mialam cicha nadzieje .... ;o)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Hmm... ja mam Algi z glinka czerwoną.. nie barwi nic a nic. moja jest z allegro firma estein. Ale byc moze dosypuja talku bo spotkałam 1 taki komentarz (mam nadzieje, ze złosliwy).
Barwi za to gąbkę ktorą zmywam buźkę, ale na lekki pomarańcz. Dziś wpadł mi do głowy pomysł by rozrobic glinke ze zwykłym jogurtem naturalnym. Czy koś stosował? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Glinke mozesz rozrobic z czym chcesz. Z woda, z hydrolatem, tonikiem, woda termalna, mlekiem, jogurtem, maslanka, smietana itp...Mnie sie do kuchnie latac nie chce, wiec uzywam kranowki, hydroplatu albo tzermalki i dodaje krople oleju.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.