![]() |
#61 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: WRZESIEŃ Feerie, V&R, Guerlain, korektory, maski, lakiery OPI China Glaze, prób
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WRZESIEŃ Feerie, V&R, Guerlain, korektory, maski, lakiery OPI China Glaze, prób
A wiesz, też tak sobie pomyślałam. Pewnie tak, a więc jest to wersja edt. W takim razie dziękuję (zdecydowanie wolę edp i extreme - w ciemnej fioletowej flaszeczce).
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
China Glaze Below Deck- wcale nie używany, z modnych, błotniaków- siniaków
znajdziesz coś? mam nową odżywkę do paznokci Sally Hansen oraz Emolium |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
To jak, wymieniamy się? Napisz tylko, w jakich proporcjach - ile glinki, pudru itd
![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za - Benefit żółty korektor Lemon Aid zużycie ok. 10% (max. 15%)?
![]()
![]() |
#66 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dołożyłaś ładne lakiery
![]() Trochę zmodyfikuję propozycję - wiem,że najbardziej zależy Ci na Dallas - to może za Dallas i Tołpę oddałabyś trzy lakiery (texas,żółtą i hologramową Chinkę) + próbkę Burberry i osypkę maski? Jak fioletowa Chinka Ci pójdzie,to ew. za samo Dallas oddasz ![]() Kombinuję strasznie,ale to dlatego,że mi na Twoim Opi ogromnie zależy... ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Taa,tej algowej,ale chciałam trochę na spróbowanie tylko,albo dla ewentualnego wyrównania wartości (oczywiście jeśli będzie co tam wyrównywać ![]() To ja czekam na wieści po weekendzie,tak? Jak się nie odezwiesz,będę Cię ścigać ![]() A te targi to właściwie gdzie? W Warszawie? Każdy może se tam pójść,czy tylko wybrańcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Baza dosyc szybko sie starzeje, wiec jesli otworzona byla w okolicy Bozego Narodzenia, to ja podziekuje za nia. Salmon Concealer jest taki lososiowy w kolorze, ale raczej dopasowuje sie do odcienia skory.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Nie chciałabym Cię w pędzać w rozpacz
![]() Mogę się spotkać ofkors w warszafce,choc na Targówek mam dość daleko (Ochota ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- No wiesz,na pewno się dogadamy,ja mam ogromną ochotę na Texas;_ Ja mogę podjechać na Targówek,już wolę to niż stać 40min na poczcie ![]() Tylko że nigdy tam nie byłam,co najwyżej przejazdem (do Międzylesia ![]() Tylko to trochę strasznie zabrzmiało,że będziesz rozpaczać po lakierze ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- A i dla pełnej jasności: jestem z Gdańska,ale mieszkam w Warszawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za cień niebieskawy z sephory i cień z Bourjois ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
A ta Chinka fioletowa wolna czy wymieniona?
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Jak Ci się to widzi? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
niestety tylko lakier mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz mam chwilę.
a jak wyceniasz Yves Rocher połowa dużego flakonu zapachu MORELI - limitowana seria ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Po pierwsze i najważniejsze: Angora ma ubytek,pamiętasz? ok.30%,powiedzmy,że połowę.
Może tak zróbmy: za Twoje trzy lakiery Dallas i Angora? Nie wiem,po ile liczysz Twoje Chinki,ale jeśli przyjąć za wszystkie lakiery 49pln (cena sephorowa) to 3x49=147; 49:2 (angora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
China Glaze Gamer Glam (fiolet hologramowy) - –nieużywany, kupiony miesiąc temu w Kanadzie - Podkładowo nawierzchniowy lakier Sally Hansen Double Duty, otwarty w styczniu trochę gęsty ale taki był od początku (kto używał ten wie), zostało ok. 70% China Glaze Lemon Fizz - użyty 1 raz China Glaze Below Deck- wcale nie używany, z modnych, błotniaków- siniaków i te szare koraliki promod
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Tak się rozglądam po Twoim wątku i rozglądam
![]() Jeśli to by było za mało,mogę zrezygnować z fioletowego lakieru. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
a cos z tego co mi sie podoba jest dostepne?
![]()
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
kolor korektora to sand, zdjęcie też jest
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- tu jest https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1315505408 ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1315239130
cos u mnie za cien guerlaina?
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za cień Benefit i baze Artdeco? ![]() ![]() Mogę wyszukać jeszcze cos poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
więc tak:
chciałaś kremik do golenia pat&rub 50ml i krem pod oczy z wysokim filtrem clarins, około 28/30ml a ja chciałam odyspkę białej glinki, odsypkę alg i odlewkę maski Ziaji (ilość według uznania, żeby zgadzało się wartościami) + 250ml (lub 200ml jeśli to za dużo) szamponu Cacao Loreala + odsypkę pudru EL (również ile uważasz, ile będzie sprawiedliwie) jeśli coś jeszcze Ci się u mnie z drobniejszych rzeczy podoba, to mogę dorzucić co powiesz na taką wymianę?
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
a miniatura kremu Avene Antirougeurs na zaczerwienienia
? ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- ok wiec moj pasiaczek za twoje: baza art deco + 2x próbka kremu Avene Antirougeurs na zaczerwienienia adres leci na PW
![]() |
#87 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No wiesz
![]() ![]() Ja jestem zdecydowana, tylko,że nie mam już żadnego balsamu Tołpy ![]() Z balsamów mam już tylko ten apteczny, Lieraca. On kosztuje 147 pln w Superpharmie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana następującymi rzeczami:
- Cień pojedynczy Guerlain odcień b. jasny lila (na zdjęciu wyszedł inaczej) L’instant Coquin – użyty może 3 razy, z welurkiem i pudełkiem (*) Filtry: LRP ANTHELIOS SPF 50, SPF 30 AVENE tinted cream SPF 50 Bioderma SPF 50 i inne Zerknij proszę czy znajdziesz coś w moim wątku w zamian.
![]() |
#89 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
O rany
![]() ![]() Mi najbardziej zależy na Opi pomarańczowym,w drugiej kolejności na żółtej Chince,ew. jeszcze ta fioletowa,ale mogę zrezygnować bez bólu no i kurtka bym wzięła dla córki ![]() ![]() Odżywka do rzęs jest w takich kapsułkach i polecałabym przecisnąc je (to taki olejek) do jakiegoś opakowania po tuszu czy czymś takim - łatwiej się nakłada szczoteczką. Niestety nie mam już żadnej Tołpy (tzn. mam ale się dogadałam na wymianę osobistą w okolicy Warszawy ![]() Mogę oddać Ci Dallas i Angorę,mogę oddać pół albo 1/4 opakowania tej odżywki (gratis);z rzeczy co Cię wcześniej interesowały jest jeszcze krem SPF 50 Avene. Mam jeszcze ewentualnie taką niebieską Chinkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.