![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
Ja dopiero 28 wrześniua teraz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Super tytuł wątku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
na nowym watku melduję sie i ja szajajaba rewelacyjny tytuł ![]() wczoraj byłam na przezierności -wszystkie parametry w porzątku maluch ma juz prawie 8 cm i prezentował się w całej okazałości |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
ja się zgłaszam, ja jestem, naprawdę, ale nie mam kiedy czytać
![]() ![]() postaram się od tej części uczestniczyć na bieżąco, nie wyrzucajcie mnie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() agnes99 - i jak długo trwało twoje badanie przeziorności? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś miedzy 10, a góra 15 minut, bo nie tylko małego ogladał lekarza, ale też jajniki i macicę i mierzył wszystkie rózne rózności a... i dostalismy całe badanie na płytke nagrane, bedziemy mogli sobie robic seanse filmowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29250545]Dziewczyny net mi jak dupka chodzi, więc nawet nie cytuję bo mnie szlag trafi:
- dzięki za pochwały tytułu ![]() - Zariah nie wygłupiaj się, wystarczyło raz się pokłonić czy co tam, no, ewentualnie jakiś bon do SPA.... ![]() ![]() ![]() - Gizmiątko, luzik ![]() Zabijcie, dostałam 3 PW jednocześnie więc nie pamiętam która co pisała ![]() Wiem, że Jolkęęęę ![]() ![]() I jeszcze któraś coś pisała ale nie chce mi się odczytać, memla i memla net i guzik. Mam nadzieję, że tego posta mi wyśle ![]() Cały wieczór grałam w DIABLO II, uwielbiam ![]() Jak zacytujesz wiadomosc to wyswietli Ci sie caly kod html tej wiadomosci, razem z pogrubieniami i kolorkami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czesc tak poza tym ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Melduje sie!!
![]() Cytat:
![]() ![]() szajajaba tytuł naprawde wymiata;-))) wielkie dzieki za zalozenie
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Hej..melduje się w tej części...jako wisielec listowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Ja mam teraz 26.09 i tez dostane badanie na płytce najgorsze to czekanie mam nadzieję ze moj przeływ krwi w mięśniu macicy się polepszy i będzie dobrze. Ja dzis ochota na jajecznice z pomidorami
![]()
#70 |
Zadomowienie
|
a ja dopiero wstałam
![]() jutro wizyta u gina ale bez usg dosrtanę chyba skierowanko dopiero niestety mój gin nie ma u siebie w gabinecie w przychodni ![]() no i wizyta u endokrynologa też jutro jak sobie pomyślę te kolejki ![]() a ja mam dylemacik co na śniadanko ![]() znowu chodzą za mną jaja w majonezie ![]() albo tosty z tzw hauskyjzą ( ale bez kiminku) i ogórkiem kiszonym ![]() a obiadek rybcia obtoczona w mące kartofelki i ogórasy kiszone ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Rowniez melduje sie na nowym wateczku i szaja gratki dla Ciebie, tytul wymiata ![]() Moj syn od rana robi "pranie" w pralce i podlewa kwiaty, ten to ma energie ![]() A tak wogole uwielbia wkladac i wyjmowac z pralki ciuchy wiec wykorzystuje go i do wkladania do prania ciuchow biore go, tak ladnie pouciska ze sie wszystko pieknie miesci, a ja nie musze sie schylac ![]() ![]() Wczoraj bylismy poogladac mebelki do kuchni, bo planujemy remont, ale jestem zalamana tym remontowaniem kuchni ![]() Dobrze chociaz ze tesciow mam klatke obok (wczesniej psioczylam z tego powodu) ale ogolnie procz wizyt o 23 tesciowej, mam duza pomoc dla Filipa i bedziemy u nich gotowac na czas remontu ![]() Cytrynko i alamig super wiesci po wizytach, dobrze ze dzidzie zdrowo rosna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zadnych babelkow nie czulam. Pierwszy ruch poczulam w pierwszej ciazy jak takie pukniecie delikatniusie w srodku brzuszka i tego nie da sie pomylic z ruchami jelit. Jest to specyficzne odczucie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
emigra lekarz powiedział, że to jeszcze za wcześnie, żeby w 100% określić płeć, ale za jakieś 4-5 tygodni powinno juz byc widać
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A jakiej lektury, jakiej? Ja niedługo urodziny mam i 6 książek dostanę :d Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A czemu cię na liście nie ma? Nie chcesz? Jeśli chcesz, to PM do mnie - imię, wiek, przewidywana data porodu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ja mam jeszcze jedną propozyszyn (tak robiłyśmy w poprzednim moim wątku i z tego, co wiem, na innych też): podajcie do mnie (czy do jakiejś innej wybranej osoby, jednej konkretnej) nr telefonów i w razie porodu czy (tfu tfu!) konieczności pójścia do szpitala piszcie smsa, coby można na wątek przekazać co się dzieje. Nr na PM rzecz jasna i to nie jest obowiązek, też rzecz jasna ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() nie wyspałam się do końca, zjadłam kanapkę z nutellą, a teraz mnie coś mdli :/ ech... Pasuje mi się dzisiaj pouczyć bo kampania wrześniowa się zaczyna, a czas ucieka. ![]()
#75 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś na śniadanko jem chleb pieczony przez moją teściową z polską kiełbasą i ogórkiem kiszonym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ten sam ból, ale ja mam prezentacje do zrobienia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
![]() dzisiejszy dzień taki sam jak wczorajszy...znowu wstawanie najpierw o 5 potem ok 7 i teraz o 10 ![]() jeszcze nic nie zjadłam bo sama nie wiem na co mam ochotę... ![]() muszę dziś jechać do ZUSu, a strasznie mi się nie chce, a przy okazji do sklepu na zakupy będziemy dziś z TŻtem robić gołąbki ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29250545] Wiem, że Jolkęęęę ![]() ![]() [/QUOTE] dziękuję za dopisanie ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
no właśnie kiedy czuć jakieś ruchy ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
karolca- czasem czus jakby rybka pływala w brzuchu,casem takie musknięcia, czasem takie jakby hmmm delikatne kopniecie pradu od srodka -ja tak mialam z natanielem, no i wydajemi sie ze wczoraj czulam pierwsze ruchy ale takie od srodka nie na zewnatrz ;]Podobno kobiety w pierwszje ciazy po 18 tygodniu a te co juz w icazy byly wczesniej czuja - ale tego niktnie wie tak naprawde ;]
ja dzis na snaidanie płaty zjadlam z lekami, na obiad pomidorówa i maz osbie zaczyl makaron z serem białym
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś na obiad zrobię krokiety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
a to jeszcze długa droga przede mną... ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- a ja nie wiem co zjeść na śniadanie ![]() może płatki z mlekiem i kanapkę z dżemem...sama nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki, można się do Was dołączyć? Podczytuję Was od dawna, ale nieujawniona
![]() U mnie 8 t 2d, planowany termin na 16 kwietnia. Jak na razie czuję się tragicznie, jestem na zwolnieniu bo nie nadaję się do pracy. Mam mdłości, jestem strasznie słaba (wyjście z psem to dla mnie wyczyn), cały czas coś muszę jeść, bo przerwa dłuższa niż godzina ma katastrofalne skutki. I na dodatek już się ledwo dopinam w ostatnią parę spodni... Najgorsze jest to, że jestem wysoka i zawsze miałam problem z kupieniem spodni, więc chyba o ciążowych tym bardziej mogę zapomnieć (no chyba że rybaczki ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29254916]
Dziewczyny, ja mam jeszcze jedną propozyszyn (tak robiłyśmy w poprzednim moim wątku i z tego, co wiem, na innych też): podajcie do mnie (czy do jakiejś innej wybranej osoby, jednej konkretnej) nr telefonów i w razie porodu czy (tfu tfu!) konieczności pójścia do szpitala piszcie smsa, coby można na wątek przekazać co się dzieje. Nr na PM rzecz jasna i to nie jest obowiązek, też rzecz jasna ![]() To ja mam inne "rozwiązanie" Można założyć prywatny klub, pozapraszać dziewczyny, i zostawić tam nasze numery telefonów. W razie czego zawsze któraś dostęp do internetu będzie miała i jak jakaś dziewczyna "zniknie" na dłużej, to można się z nią skontaktować. Bo tak przez PW może porobić się mały bałagan. Ewentualnie można wysłać swój numer na nasz e-mail! ![]() Może być? Miałam dziś dwa kiepskie poranki ![]() Najpierw wstaję razem z mężem, bo i tak muszę drzwi zamknąć itp. Od razu poleciałam na rozmowę z kibelkiem, na szczęście tylko ślina... ale to było gorsze od wcześniejszych wymiotów. Zjadłam dwie kanapki z serkiem i poszłam spać dalej. Obudziłam się przed 10. i tak mnie muliło, że nie wiedziałam co zrobić. Otworzyłam okno (pogoda paskudna) i leże... Jakoś przeszło, zrobiłam sobie śniadanie i póki co jest dobrze. Podobnie jak Gizmiatko też robię dziś na obiad pomidorówkę (bo to najszybsza zupa a na gotowanie nie mam dziś czasu).
#87 |
Rozeznanie
|
Ja dopiero 2 razy w kiblu byłam a to juz prawie 10 tc no ale wiadomo jak nie wymioty to inne problemy. Wogóle oprócz zgagi apetytu i senności to czuję się "mało ciążowo" co nieraz mnie denerwuje :-(
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o te namiary to ja byłabym za tym, żeby na mailu naszym pozostawiać
![]() Jolka mi tak samo, od rana cały czas mnie mdli, ale bliskiego kontaktu z toaletą na szczęście nie ma póki co ![]()
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze wogóle nie miałam kontaktu z toaletą i chciałabym żeby mnie to ominęło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.