|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie WRZESIEŃ
Ok, to jesli tak, to bylabym chetna na wymianę.
No chyba, że wypatrzysz coś jeszcze u mnie a masz jakieś frykasy w rozmiarach 60DD, 65C lub 70E ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Dziekuje, ale piszac o 70E mialam na uwadze moja mame ![]() Na mnie obwód 65 to juz i tak maks maksów, tylko dlatego, ze gossardy sa dosc scisle ![]() Masz moze fotke tego squeeze me? ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Ok, to ja rezerwuje EL, Ty zatrzymaj mi proszę staniczek i po obejrzeniu fotek, jesli wszystko sie bedzie zgadzac wymiana adresow na PW
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie
Biodermę mam
jeśli mi się spodoba to będę szukać czegoś dla Ciebie![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- super,czekam
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, Clinique, Minerały, Escada, Biżu, Panache, Freya, Fantasie WRZESIEŃ
pędzel hakuro i pędzel edm do cieni w pierwszej kolejności, minerały na ewentualną dostawkę, ale niestety nic mnie nie zainteresowało
Ewentualnie viki's radiant creation
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
GOSSARD SQUEEZE ME 30D dla Marylindy:
http://img716.imageshack.us/img716/1443/squeezez.jpg http://img153.imageshack.us/img153/7314/squeeze2.jpg http://img829.imageshack.us/img829/3379/squeeze3.jpg
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody. Edytowane przez blackandblue Czas edycji: 2011-09-08 o 20:20 |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
coś za krem clinique 30ml
hakuro h50?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Może coś u mnie za pędzel HAKURO H50 do podkładu? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=55905 |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
czy ten biustonosz to przypadkiem nie takim sportowym stylu,posiada fiszbiny?czy masz jakieś bardziej eleganckie biustonosze?
co byś za niego ewentualnie chciała(biodermę,oczywiśc ie mam)
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
niestety meteoryty to mi trochę za dużo za to
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
a co mogłabyś mi oddać za masełko, zważając na fakt, że najbardziej jestem zainteresowana pędzlami?
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, to nie, to jednak podziękuję, bo wymiana byłaby dla mnie niewspółmierna
Gdyby pędzel był nowy, tak jak masełko, to bym była chętna, ale tak, to jestem zmuszona zrezygnować |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie żeby warunki mi się wydawały złe ale chyba podziękuję
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
no,tak,ale napisałaś również,żeby pytać o rozmiary
![]() wzięłabym,ale bez fiszbin,to nie,szkoda |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, może tutaj Ci będę odpisywać
![]() pojemność jest ogroooomna jak na podkład bo aż 50g, jest totalnie nowy bo kończył się mój grzybek i znajomi podesłali mi następny, ale dostałam jeszcze inny bb krem i teraz ten nowy testuje, a że też jest duży, to wolę wymienić na razie grzybka, zamiast w zapasie trzymać. Nie pachnie grzybami ma bardzo przyjemny zapach, taki trochę owocowy. Nadaję się dla bladziochów bo to produkt przeznaczony na rynek azjatycki, występuje tylko w dwóch odcieniach #1 bardzo jasnym i #2 normalnym ;] poza tym wszystkie bb kremy mają umiejętność (magiczną ) dopasowania się do koloru cery. Niestety nie mogę Ci go porównać do tych podkładów, nie używałam tych marek, ale zaświadczam, że da mnie, co praktycznie mogłabym używać białych podkładów jest dobry
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
ojaaa to mnie rozwaliłaś na łopatki
escada, escada, escada, eh.. ale czy znajdziesz u mnie coś żeby ją wymienić to ja nie wiem ![]()
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, w wątku znajdę kilka rzeczy, ale to będzie mi za niego troszkę mało (strona producenta podaje 65$, mi się udało go kupić troszkę taniej dzięki już rabatom stałego klienta znajomych, co mieszkają w Korei ;] ale to wciąż sporo) może przejrzysz moje wishe? maaasę dam za macowe cienie czy msf natural, różnorakie pędzle (hakuro, maestro) i inne cuda, które wypisuję w wątku wishowym ;]
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
aLE ZE MNIE GAPA
Akurat czytałam ten wątek i pomyliłam linki Oto właściwy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=559056
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam już Tresorka niestety ani flakonu ani odlewki..
z perfum tylko to co widać ewentualnie 70 ml Burberry Baby Touch we flakonie.. no i mam Kundere - Nieznośną lekkość bytu, nową
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety balsam jest jak na razie w negocjacjach i pójdzie pewnie na wymianę.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
buuu
![]() ja bym wszystko za Escade oddała no oprocz Escady to nic nie widze widze tylko ją, eh.. a skoro sie marnuje u Ciebie.. u mnie by sie nie marnowała ![]()
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
no w Singapurze szczególnie ceny są paskudne, ale jak mówię, udaje mi się go dorwać zawsze jakoś taniej
Kurcze, sama nie wiem co tu robić, baaaardzo bym chciała pędzel, ten clinique to tak rzuciłam z doskoku bo w sumie na pielęgnację przerzuciłam się też albo azjatycką, albo robię sobie różne cuda sama ;] więc mi nie są zbyt potrzebne. wiesz co, napiszę Ci porządnie w niedzielę, jutro jestem fotografek na ślubie, a w niedzielę spokojnie krok po kroku przejrzę Twój wątek i może coś wyszukam Ewentualnie może Ty coś znajdziesz z moich wishy, które są baaardzo rozległe, to nie trudno coś znaleźć
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
w wątku nie, ale myśle ciężko co mam poza.. yh..
na pewno mam nowy pędzelek z Inglota do pudru/różu, raz go użyłam Baby Touch 70 ml tak jak pisałam odlewke YSL Cinemy edp 10 ml tyle mi do głowy przychodzi z tych wszystkich rzeczy, bo jeszcze mam pełno sampli, ale to pewnie Cie nie interesuje no nic trudno ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- no chyba, że BU Cie interesuje to mam w tamtym tygodniu mieszane, bo przyszło, olejek myjący, maseczke morską, peeling enzymatyczny
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Może jeszcze okaże się, że ten sam
o, przyjrzę się mu, bo wygląda jeszcze, że poza różowieniem to rozświetla? ale to już po tym weselu, co? bo muszę się jeszcze troszkę do niego przygotować ;] tu masz jeszcze mój wątek wish ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post27958613
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
hej szkoda ze nie masz nic w moim rozmiarze,
bo z kosmetyków nic newidze narazie pozdr
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

Ewentualnie viki's radiant creation

escada, escada, escada, eh.. ale czy znajdziesz u mnie coś żeby ją wymienić to ja nie wiem