![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
hej
![]() ![]() ![]() U nas piękny dzień, właśnie dumamy co robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
tznwalczyl do 10 rundy...no ale Kliczko dawal mu caly czas fory. gdyby chcial to znokautowalby go juz 1-2 rundzie...
witam i spadam, jedziemy nad wode i na grilla ze znajomymi. baj |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() kolejny dzien sr.aczki ![]() ![]() ![]() pogoda cudna, tyle mi z niej ze będę musiała tylko więcej latac z konewką po ogrodzie ![]() miłej niedzieli odczucia tz takie same co do walki adamka
#64 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy zauwazylyscie, ze Kliczko nawet gardy nie trzymal. tylko lewa reka z przodu i lewa ciosy zadawal.
ja juz spakowana, ubrana w stroj, czekam na reszte az sie zbierze. mala jeszcze spi, ale bede musiala ja chyba obudzic. |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
dzis gdzie sie nie wejdzie to wszędzie 11.09.2001
![]() ![]()
#66 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry. a raczej już dobry wieczór
![]() Iga już chrapie, padła po wyczerpującym popołudniu ![]() ![]() Takuśna ja też się zadumałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
A my dziś zaliczyłyśmy wizytę u tż babci a prababci Oli. Córa się wyszalała ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie wylicytowałam Oli ocieplane spodenki, czaję się jeszcze na jedną grubszą aukcję, ale pewnie mi się nie uda wygrać niestety ![]() ![]() ![]() Póki co mam ofertę w płaszczyku przeciwdeszczowym Oli, wreszcie bo aukcja jutro się kończy, 12 osób obserwuje a nikt nie klikał ![]() Co do walki to też oglądaliśmy i nasz waleczny Adamek nie miał szans od początku, On jak trzymał gardę to był jak krasnoludek przy Kliczce. Sam zasięg ramion Kliczki powalał, a Adamek mógł go praskać najwyżej w ramię lub klatę. A dziś sprzątnęłam kolejny wór 60 l za małych rzeczy Olutowej i powyciągałam część letnich, które jeszcze przydadzą się w przyszłym roku.
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-09-11 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hejka
u nas leniwa niedziela mama wpadła na obiad, właściwie to się wprosiła, bo byli na jakimś europejskim festiwalu smaku http://smakuje.blox.pl/2011/09/Europ...-Lublinie.html (szkoda, że nie wiedziałam o nim wcześniej ![]() i nie chciało jej się obiadu w domu już pichcić a po obiedzie piknik w wąwozie , herbata i smaki tatarskich pierogów pieczonych ![]() Miki taki zmaltretowany, że padł o 20 ![]() Kasiulko co Ty robisz z małymi ciuszkami? przechowujesz, czy aukcje wystawiasz? tak z ciekawości pytam, bo zupełnie nie wiem co robic z rzeczami po Olce jak bedzie wyrastała, może jakieś firmówki się sprzedadzą, ale resztę w dobrym stanie to nie mam pojecia komu oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym też miałam wrażenie, że jakby chciał to by go wcześniej pacnął nokautowo,... ale czy ja wiem, czy to było ustawiane? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
my byliśmy w Inwałdzie w Parku miniatur, spoko tylko tak jak już przypuszczałam w domu pot mi się z d... lał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Kurde, ale mialam zwariowany weekend. W sobote TZ wymyslil targi motocyklowe w Lodzi, to pojechalismy z mlodym rano, wrocilismy przed 18. Pozniej do znajomych jechalismy na 20.00 bo walczyl Adamek z Wladkiem. Wrocilismy bylo zdrowo po 1szej. A w niedziele robilam wszystko co mialam zrobic w sobote, pozniej do ciotki pojechalismy na grilla i wrocilismy po 20.00. Tak dzis luknelam na te moja chate i se mysle, ze jakis taki nieporzadek mam ![]() Rano zaprowadzilam malego do przedszkola. Troche mial płaczki w oczach i tak czekalam na punkt zapalny, zeby sie rozryczal. Wszedl do swietlicy i na cale szczescie pani Jola jego byla i od razu wyciagnela do niego rece zachecajac by do niej przyszedl. Bo on w reku chusteczka, oczy pelne lez i jeszcze katarek mial. Poszlam zaplacic ubezpieczenie i pozniej se mysle kukne zobaczyc czy placze, bo zdawalo mi sie, ze troszke pekl jednak. Tak rzucam okiem zza drzwi, a moje dziecko wtulone w swoja pania i obserwuje sobie bawiace sie dzieci ![]() Takze nie bylo dramatu, a w sumie dla niego to 3 raz dopiero, bo zeszly tydzien mial wolne z racji kataru i beznadziejnego kaszlu. ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Mam nadzieje, ze stanie na nogi i pochodzi do tego przedszkola. A nie, ze znow mi sie rozchoruje..
#72 |
Zakorzenienie
|
Bry baby
Aniu ja część ciuszków sprzedałam, ale mam jeszcze mnóstwo... nie wiem ile worów na strychu i wczoraj dołączył kolejny ![]() ![]() Miłego dnia Wam życzę, u nas piękna pogoda już jest 23 stopnie i byłam w ogrodzie to cieplusieńko ![]()
#73 |
Zakorzenienie
|
o nowa część
![]() łikendowaliśmy w zakopanem, trafiła nam się świetna pogoda. Z. ma zapalenie migdałków, dostała augumentin, ale lekarka kazała puścić do przedszkola. temp. nie ma, po 1 dniu antybiotyku ustąpiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Baby jaka ja jestem walnięta, w Pepco źle popatrzyłam na rozmiar rajtek i wzięłam Oli 75-90 cm
![]() ![]() ![]()
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to losuj której wysłac - Tośce czy Oli ![]() w ogóle z tymi swoimi worami na strychu powinnaś im jakąś WYPRZ zorganizować ![]() ja nie mam niczego zachomikowanego, wszystkiego się pozbyłam. no pardon, jeszcze łóżeczko-tapczanik w schowku na klatce zalega ![]() gnuśnieję w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() U nas już spoko-Tymek polubił przeedszkole, nie marudzi rano przed salą, codziennie mówi że następnego dnia też idzie ![]() ![]() ![]() No nic idę poodkurzać i trzeba się wziąć za prasowanie, glownie tymka rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiki wieczorem juz sie stresuje o to przedszkole, a rano dzis popłakała trochę. Potem jeszcze pomarudziła w aucie ale jak juz szłysmy z samochodu do przedszkola to spoko. Tylko chusteczkę w ręku trzymała ale juz łez nie było, do sali weszła dzielnie. Pani powiedziała tztowi ze dopiero po lezakowaniu zaczęła pytac o nas. ja tez mam mnóstwo ciuchów po Wiki , choc dopiero takich od 86 bo te mniejsze oddałam szwagierce i bratowej
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A rajtki są ładne niebieskie w różnokolorowe serducha - ja nie wiem skąd ja ten rozmiar odczytałam, pisało jak byk S, no nic cała JA ![]() Jowiszkowa i bardzo dobrze że nic nie chomikowałaś, ja pewnie też gdybym miała drugie kupowałabym od nowa ![]() ![]() Moje aukszyny się dziś kończą, jak mi pójdą lewo lub nie pójdą to nic już na All póki co nie wystawię, o! ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Kasia moje aukcje też coś stoją. a tak liczę na sprzedaż
![]() cały czas dumam czy nie opchnąć jeszcze czegoś z zapachów,ale to tak ciężko idzie ![]() Iga w kąpieli, pluska się w pełnej wannie. kolacja (kanapki z jajem) już czekają, potem bajka, książki (codziennie czytam 3 książki o księżniczce, bokiem mi już wychodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
hej hej
u mnie jakoś brak weny na pisanie. dzieciaki już po kąpieli średni już śpi a dwaj pozostali jeszcze krążą /Karolek za chwilkę idzie spać //nie chcę go za wcześnie kłaść bo potem mi robi za wcześnie pogódkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
No i dupa...
![]() ![]()
#82 |
Zakorzenienie
|
hello
dziś wyjątkowo jeszcze miałam tż w domu, to musiałam go wykorzystać, było zakupowo ![]() najarałam się na szafkę słupek łazienkowy z Biedrony, a tu klops dopiero od 15 września w ofercie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przeglądam " przebrania" na chrzest , bo już temat na tapecie mamy chrzcić Olkę pod koniec października ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ja tez dziennie czytam ksiazke o literkach i tez mam jej dosyc
![]() aktualnie na topie jest taka: http://www.legolas.pl/9788372546944/...IEDMIOROG.html i tez juz ja znam na pamiec ![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeziebilam sie, albo cos od dzieciakow zalapalam. mam katar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
hej,
Paulina pojechała z TŻ do przedszkola, rano kilka razy kichała, mam nadzieję, że nic się nie rozwinie i nie wróci z katarem. Ja się wkurzyłam na pogodę i wczoraj schowałam większość typowo letnich ciuchów. Wczoraj rano było piękne słońce, więc założyłam sandały na gołe nogi, potem się zachmurzyło i tak zmarzłam, że mam dość tej pogody. Do przedszkola wyszłam ubrana w dżinsy i pełne buty - i oczywiście było okropnie gorąco. Dziś też ma być niby 24 stopnie. Paulina poszła w legginsach i bluzce z krótkim rękawem, na to bluza. Aha, jadłam wczoraj lasagne z Lidla. Wygląd nieciekawy, w smaku niestety jeszcze gorzej. Nie polecam ![]()
#86 |
Zakorzenienie
|
Saga ja też już schowałam część letnich ciuchów
![]() Saga pisałaś, że Twoja córa ma jakiś brązowo różowy kombinezon, bardzo fajne zestawienie kolorów, mogłabyś mi rzucić link jaki to kombinezon ![]() ![]() Ja się użeram aktualnie z Allegrowiczką, tzn. kupiłam Gap Dream More tydzień temu w poniedziałek rano od razu wpłacając kasę do dziś nie mam przesyłki, sprzedająca raz mi odpisała. Nasze miejscowości dzieli niecałe 50 km więc jeśli wysłałaby priorytetem pięć razy już bym miała ![]() ![]()
#87 |
Zakorzenienie
|
sprzedałam kolejne dwie rzeczy, mam już ponad 500zł. może jeszcze we wrześniu kliknę obiektyw
![]() bry ![]() dziś muszę jechać do urzędu miasta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hello. nowy wątek widzę, dopiero dziś zjarzyłam
![]() ![]() ![]() ![]() Veronka - ty chyba przeceniasz moje możliwości ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia - podaj łapkę - ja też mam allegrowe zastoje, ba! nawet nie wystawiam bo wiem, że się nie sprzeda ![]() ![]() ![]() Marti - super, że pobyt w PL wam się udał ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Mała, nie przejmuj sie. Mniemam, ze nasze dzieci tez nie powalaja grzecznoscia. U mnie histeria zdarza sie co kilka dni. Nic do niego nie dociera, a kara ma zbyt maly oddzwiek ![]() Nie poddawaj sie, po prostu badz bardziej stanowcza. Maja jest cwana, ale dobrze wie co jest dla niej dobre, a co nie. Ja sprzedalam wczoraj stoliczek z Fisher Price. Piter sie juz nim nie bawil, a stal, zajmowal miejsce i sie kurzyl. Przyda sie innemu dziecku, a jemu za ta kase kupie cos adekwatnego do jego wieku ![]()
#90 |
Zakorzenienie
|
Anisia - ja jestem stanowcza, taki mam charrakter
![]() ![]() W łikend przeszła samą siebie, histerie i krzyki non stop (uszy puchną), ze złości bo coś jej nie wyszło przerysowała mi pół tapety w korytarzu długopisem (nic z tym nie zrobię, to nie farba...) ![]() ![]() wychodzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.