![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedno dzieciątko mamy, a nad drugim się zastanawiamy;]
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
ja mam 2,5 letniego synka i 2-miesięczną córkę.
Zaraz po narodzinach Filipa wiedziałam, że chcę drugie dziecko i aby między maluchami nie była zbyt duża różnica wieku, ale jakoś nie miałam planu, że za 2-3 czy 4 lata kiedy synek miał półtora roku staraliśmy się już o drugiego bobaska, ale niestety nie wychodziło, dopiero po 7 cyklach zaszłam w drugą ciążę 07.07 przyszła na świat Lena, Filip przyjął ją wspaniale, zazdrosny nie jest, a przynajmniej w żaden sposób nie odgrywa się na małej, co najwyżej jest bardziej nieznośny w stosunku do nas chce pomagać, cieszy się, że ma siostrę ale Lena jest bardzo marudna, najpierw kolki, spowodowane skazą bo dopiero Bebilon Pepti pomógł, teraz płacze często, ale nie wiem czemu, taki charakterek po mamusi ![]() Filip tylko jadł i spał, a później poobserwował otoczenie, pogadał coś do mnie i był spokojny, a mała jak nie śpi to płacze ![]() jest ciężko, zwłaszcza jak małą muszę nosić, tulić czy uspokajać a wtedy Filip chce coś ode mnie, żal mi go że nie mogę mu poświęcić więcej czasu mimo wszystko uważam, że różnica wieku między synkiem i córką jest dobra, teraz jest trochę ciężko ale wiem, że już niedługo będą się razem bawić a ja w końcu odetchnę
![]() |
#63 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym jestem mamą 14 miesięcznej dziewczynki i chodzi za mną taki mały Antoś ![]() Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() u mnie też tak było, że nie miałam ani jednego rozstępu, a pod koniec dosłownie z dnia na dzien się zaczęły pojawiac. Mąż się smiał, że miałam "stuningowany brzuch" - jak języki ognia na samochodach ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.