![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: L'or de Torrente 2,33/1ml 30ml do oddania
Też o tym pomyślałam, ze wspólnych zakupów mam EDP, z pustych już flakonów w domu wynika, że miałam EDP , ale nie wiem czy miałam EDT. Myślisz, że aż tak bardzo by się różniły? Wiadomo, że EDP jest intensywniejsze. Może tak będzie, może woda toaletowa tak pachnie...słabiej. jeśli tak to nie podoba mi się, a Was zachęcam do poznania wersji EDP. Naprawdę boska kawa!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem różnica między edt i edp jest kolosalna. Szkoda, że tak też jest w tym przypadku ![]() Bardzo chciałam poczuć tę kawę i nie zwróciłam uwagi czy jest to wersja edt czy edp. Z racji tego, że zapach jest już wycofywany, to ceny są dość wysokie, więc rozebrałam to co było tańsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Hej, przepraszam nie mam pretensji.Proszę nie odbieraj tego w ten sposób! Jeśli masz ochotę poznac tą kawe w EDP i dziewczyny również mają to może w październiku moja kochana zorganizujesz zakupy L'ora EDP? Albo poźniej, ale naprawdę polecam wersję EDP. jeśli będziesz organizowała te zakupy to ja jestem chętna na 50 ml+F, może pierwszy raz uda mi się zdobyć buteleczkę. Cóż, jak będą potrzeby to może się uda.Szkoda,że nie mam próbki aby Ci wysłać, bardzo żałuję.Jeśli zdobędę to Ci wyślę. Serdecznie dziękuję za wspólne zakupy i zaufanie.Pozdrawiam.Lidzi a.
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam wątek rozbiórkowy, gdzie kupowałaś L'or i to było edp. Niestety teraz ceny sięgają 400zł za 100ml więc na razie mnie nie stać ![]() Pozdrawiam i dziękuję za opinie o zapachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.