|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie kupic i jakie prezerwatywy ?
Można odebrać w której z aptek, a zamawia się przez Internet, bo ceny są niższe niż stacjonarnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
A to zwykłe unimile ?
Bo te sa po ok 8 zł za 12 szt w markecie.
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gdzie kupić i jakie prezerwatywy ?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, wtedy kupujemy też jeszcze kilka innych prezerwatyw, i jakieś leki przy okazji, więc to się opłaca.
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamawiam na oficjalnej stronie durex na alledrogo
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
Ja polecam Pasante. Zamawiam przez Internet z aptek albo dystrybutora i wychodzi naprawdę najtaniej. Co do jakości to ku zaskoczeniu nawet wolę wersję sensitive od durex fetherlite
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wam polecam gumki z tesco. Love sensation. Tutti frutti 12 szt za 8 zl lub 18 szt w paru wariantach za ok 11-13zł.
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
a propo zapachowych to bierzecie czasem do ust te prezerwatywy
? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś pomylił zapach ze smakiem xD Dla mnie owocowe ☠☠☠ią chemią na kilometr. Żadem bajer. Tak, miałam prezerwatywę parę razy w ustach. Lateks to lateks. To nie służy to jedzenia/lizania etc.
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
Cześć kochane,
Szczerze to uważam, że nie ma co przepłacać na tego typu antykoncepcję. Wystarczy lekka ochrona przed HIV'em. Moim zdaniem seks wiąże się z chęcią posiadania dzieci. Jeśli nie potrzebujecie potomstwa, odmówcie sobie współżycia.. Żyjcie jak prawdziwi katolicy.. ![]() Ja używam "My size". Kosztują 2,29 zł i chronią mnie przed wszelkimi chorobami Pozdrawiam, KB. |
|
|
|
|
#72 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do współżycia to cię rozczaruję- raz, że coraz mniej osób identyfikuje się z KK, dwa nawet osoby wierzące uprawiają seks dla przyjemności, a nie wyłącznie w celach reprodukcyjnych. Chwała 'Bogu' nie wszyscy się mentalnie zatrzymali w średniowieczu
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86107829]To w końcu używać tych zareklamowanych czy nie bo ognie piekielne?
A co do współżycia to cię rozczaruję- raz, że coraz mniej osób identyfikuje się z KK, dwa nawet osoby wierzące uprawiają seks dla przyjemności, a nie wyłącznie w celach reprodukcyjnych. Chwała 'Bogu' nie wszyscy się mentalnie zatrzymali w średniowieczu [/QUOTE]Powiedziałam swoje zdanie.. to, że obecnie żyje zgodnie z moją wiarą, nie znaczy, że zatrzymałam się w średniowieczu. Każdy ma do tego prawo, a Ty kobieto ewidentnie szukasz jakiejś zaczepki. Gdzie się nie udzielę to odpowiadasz. Razi Cie to w oczy to omiń moje posty.. a ochrona przed wirusem to jedynie prowizorka. Uważam, że każdy powinien ufać swojemu partnerowi seksualnemu i znać go dobrze. Zaznaczyłam jedynie, że będąc w kochającym związku wystarczą te tańsze prezerwatywy. |
|
|
|
|
#74 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I nie ominę twoich postów, bo moim zdaniem są szkodliwe. Mam takie samo prawo na nie odpowiadać jak ty je pisać. Skoro nie chcesz konfrontacji to po co się udzielasz ze swoimi radykalnymi poglądami na forum? Zgadzam się, że ze stałemu partnerowi powinnino się ufać, ale nie zawasze można w 100%. Czy wiesz, że większość obecnych przypadków AIDS to heteroseksualne kobiety, które zaraził niewierny mąż, a nawet im nie przyszło na myśl przebadać się na HIV zanim dojdzie do rozwoju choroby? Jeżeli uprawiasz seks ze swoim partnerem bez zabezpieczenia i się nie badasz to twoje ryzyko, ale daleka bym była od polecania tego innym. Chyba, że chcesz mieć kogoś na sumieniu potem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie nr 1 to zdecydowanie SKYN. Z chłopakiem próbowaliśmy wielu rodzajów Durexów oraz innych prezerwatyw i póki co Skyn przebija wszystkie
|
|
|
#76 |
|
Przyczajenie
|
Tanie prezerwatywy online - https://allegro.pl
Edytowane przez omakerugoto Czas edycji: 2021-09-06 o 08:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.