![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zenkowe pokusy :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ma nas w garści, już nie znajdziemy tańszych kosmetyków i nie bedziemy mu wysyłać linków
![]()
#63 |
Wtajemniczenie
|
No!
znalazłam Was ![]() dzieńdoberek ![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę, u Zenka jest taupowy cień Laury Mercier w tubce, po swatchach sądząc - świetny kolor! I cena jakaś podejrzana - 57 zł, bez pudełka. Staroć pewnie będzie, co? Bo regularna cena tych cieni to ponad stówa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A te EL szminki są bosssskie, a cienie EL miałam okazję testować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Cena meteorytów mnie też powaliła. Śmiech na sali.
Dymku, dotarł do Ciebie pędzel do KObnela? Ja jeszcze nie zamówiłam ale dzisiaj mam zamiar w końcu to zrobić. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem czy te fajniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() juz dwa razy nakladalam Kobnela tym pedzlem. Kolezanka mi powiedziala, ze myslala, ze jestem taka opalona a nie, ze to efekt tego Kobnela ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
jak lubicie Gucci Flora, to na Weltbildzie jest dobra oferta dzisiaj właśnie do mnie przyszła paczuszka, zestaw jest pięknie zapakowany w kartonowe białe pudełko Gucci polecam http://www.weltbild.pl/zestaw-flora-...p11226057.html zamawiając możecie na dole strony wpisać mój nr klienta 36403806 i wybrać dla mnie prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na ebay'u jeszcze nie urzeduję i chyba nie będę, z korzyścią dla własnego portfela ![]() Dzisiaj własnie dostałam moje błyszczyki i jestem zachwycona ![]() Szminki EL już wykupili, została tylko ta najciemniejsza więc problem z głowy ![]() A te TOPY http://pl.strawberrynet.com/gifts-sp...p-20-specials/ to sa już nowe czy jeszcze stare? Kiedyś to pamiętam, siedziałam jak na szpilkach w połowie i pod koniec miesiąca czekając na nowe promocje a teraz to pełna olewka ![]() Ostatnio to nawet zapomniałam że pod koniec miesiąca sa nowe promocje, gdyby mi info na maila nie przysłali to bym żyła w nieświadomości ![]() Widziałyście te banery reklamowe na górze - Nie zwlekaj z zakupami! Kosmetyków które masz w koszyku szybko ubywa ![]() ŚPIESZMY SIĘ KUPOWAC KOSMETYKI - TAK SZYBKO ZNIKAJĄ ![]() ![]() ![]() Normalnie Zenuś chyba żyje przeszłością, i czasami kiedy PI z EL był w promocji za 41 zł i co godzine ubywało kilkadziesiat sztuk. Albo kiedy się czatowało przy komputerze na rzut Shimmerów Diora bo były wykupywane w sekundę ![]() Ktoś mu powienień donieść że zamiast wydawać ciężkie pieniadze na banery reklamowe na wszystkich najpopularniejszych polskich stronach (ciekawe czy na stronach dla dorosłych też są reklamy - chyba zaraz z ciekawości sprawdzę ![]() ![]() Po ogromie i intensywnosci reklam widać że uderzył ich po kieszeni brak zamówień z Polski ale sami się o to prosili ![]() Chyba im się wydawało że my wszystkie na tyle uzależnione jesteśmy ze bedziemy kupowac niezależnie od ceny a tu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Też w końcu znalazłam, się dziewczyny ukryły ![]() Edytowane przez jelonki Czas edycji: 2011-09-29 o 22:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
wiecie co ? ..... baza UD jest zarąbista
cienie z Naked trzymały mi się dzisiaj na niej od 3 nad ranem do teraz ![]() zero wałkowania, zbierania się w załamaniu, znikania cieni może to też zasługa Naked ..... ? ![]() Chanelkowa baza brązująca jest mega! polecam gorąco wczoraj żyła na podkładzie, dzisiaj bez niego świetnie opala delikatnym muśnięciem słońca, wyrównuje koloryt cery, pięknie rozświetla jestem nią zachwycona Dim a jak Twoje testy Kobnela? |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny miała któraś to coś http://pl.strawberrynet.com/makeup/g...Id=15093#15093 ?
Przy zniżce 10% wychodzi niecałe 78 zł, cena w D. to 121 zł ![]() Myślę nad kolorkiem o1. |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Tak, mam jeden kolor, dostałam w gratisie w którejś z perfumerii. Nie polecam - klejuch, jakich mało, dziwny zapach (ale pewnie stara była). W każdym razie w ogóle jej nie używam, leży i czeka na wyrzucenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Denny to są chyba mega staruszki
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
A tu będzie niespodzianka - te błyszczyki sa z kolekcji lato 2010 czyli niemalże świeżynki
![]() http://www.temptalia.com/guerlain-te...or-summer-2010 http://www.temptalia.com/guerlain-te...hotos-swatches ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() A dostałaś miniaturkę czy pełnowymiarowy błyszczyk? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Duży jest, to pewnie pełnowymiarowy - taki teoretycznie ładny, rudy, terakotowy kolor, ale jak pisałam - fatalna konsystencja, normalnie nie da się używać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
uj to faktycznie świeżaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czuję się skutecznie zniechęcona i chyba o to mi chodziło ![]() Byłam dzisiaj w Douglasie i nawet stałam przy Guerlainie bo macałam prasowane Meteoryty ale o tym że mialam pomacać te błyszczyki to zapomniałam ![]() ![]() Edytowane przez dennyrose Czas edycji: 2011-10-02 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nowe topy Zenka znowu ![]() po ich obejrzeniu myślę, że powinien wzmocnić swoją kampanie reklamową w internecie, bo nikt przy zdrowych zmysłach tam już nic nie kupi ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"If your dreams don't scare you they're not big enough".... Edytowane przez Taszanta Czas edycji: 2011-10-02 o 07:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
helloł
![]() nic mnie nie kusi ![]()
#82 |
Zakorzenienie
|
kicha w tych topach
ja dzisiaj wrocilam do domu z wesela ![]() ![]() ludz nie moze patrzec na wino ludzia nogi bola i brzuch i ludz sie zastanawia jak jutro wytrzyma na uczelni ![]()
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam..oj tam... najważniejsze że się wybawiłaś... ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
A Zenek znowu kusi- teraz zniżką na zapachy
![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
PIP.
|
heeeeeeeeloł, i ja w końcu dohopsałam tu
![]() Cytat:
![]() ![]() ostatnio bylam w domu na imprezie rodzinnej, do nocy siedzielismy, potem sprzatalismy i bylam tak padnieta, ze jak zwloka padlam na lozko bez zmywania makijazu ![]() ![]() patrze w lustro, a tam cienie siedza sobie pieknie jakby nigdy nic ![]() czy ten puder EL taki boski serio ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- dobra, poogladalm foty w roznych miejscach i piekny on jest, ale nie dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2011-10-04 o 06:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]()
#90 |
Zakorzenienie
|
.......mogę też??
hej hej hello ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.