|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odżywek do włosów i złotej biżuterii za nowe kosmetyki i perfumy.Wrzesień
Pasowały by mi:
fiołkowe Perfumy Muse Oriflame, orazLactacyd Femina-chusteczki do higieny intymnej, 20 sztuk, nowe. Ale perfumy są w rezerwacji. Z racji ceny maseczek proponowałabym wymianę jednej z nich (wybór pozostawiłabym Tobie) za perfumy i chusteczki. Myślę, że to uczciwa wartościowo propozycja. Daj znać jak jesteś zainteresowana. |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
-ślicznie pachnący kokosami żel pod prysznic Milky Gel. Pojemność wyjściowa 400 ml a zostało do miejsca zaznaczonego gumką ale to tak mniej więcej bo trudno dokładnie wypatrzeć. -Lactacyd Femina chusteczka do higieny intymnej.Saszetka. Z Twojej wish z produktami u mnie ciężko mam tylko maskę do włosów Milla mleczna,więc mogłabym jej trochę odlać,ponieważ mam już końcówkę ![]() Zapraszam ![]() aaaaaaaaaa i teraz sobie przypomniałam,że mam jeszcze spray z sephory do włosów cienkich nadający objętości,więc jakbyś była zainteresowana to mogłabym zrobić fotę,jednak był używany ciężko mi powiedzieć teraz,bo nie pamiętam,ale ponad połowa na pewno jest
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-10-21 o 13:18 |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ten z sephory spray to ten :
http://www.markasephora.pl/produkt/2...bjetosc_wlosow Bardzo go lubię - użyłam go dosłownie kilka razy Odkręciłam zakrętkę,żeby spojrzeć ile go jest - dobrze ponad połowa,ale jutro zrobię zdjęcie i postaram się odznaczyć przy pomocy długopisu![]() Za balsamik niestety nic nie widzę: * ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- No właśnie tak teraz rozkminiam,że nie bardzo by mi się opłacała wymiana spray za ten żelik plus chusteczka...więc chyba będę musiała zrezygnować,a szkoda,bo na ten żelik mam ochotę z drugiej strony niestety nie widzę,żeby coś jeszcze wybrać chyba żebym odlała trochę tego sprayu,ale wtedy nie wiem czy chcesz...---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Właśnie się boję,ponieważ miałam płyn Lactacyd Femina i jako jedna z nielicznych byłam z niego niezadowolona i dlatego chciałam zobaczyć,jak z jedną chusteczką się zaprzyjaźnię hehe
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
No tak właściwie masz rację
To mogłybyśmy się tak wymienić JA postaram się fotę zrobić dzisiaj i najpierw zamieszczę Miłego dnia w pracy : *
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjęcie
![]() Bardzo ciężko określić dokładne zużycie,ale wydaje mi się tak jak zaznaczyłam długopisem.Na pewno jest nad napisem Hair ![]() Jeśli jesteś chętna na spray z sephory za żelik,chusteczki i jedną próbkę tej chusteczki to ja jestem za Pozdrawiam
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam pw
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie wiem czy będziesz zainteresowana, ale ta torebka jest żółta |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
edit: pomyłka
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
oj nieee
bardziej mocny, wyraźny kolorek u mnie jest dośc mocny żółty |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za wodę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1317631694
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
.
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a masz cos moze poza watkiem z perfum??
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
większość yesów jest juz nieaktualna. Przypomnę się jak będe miała coś nowego z kosmetyków włosowych, może będziesz wówczas zainteresowana
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

Jeśli chodzi o złotą biżuterię, to nie mam niestety.

mam tylko maskę do włosów Milla mleczna,więc mogłabym jej trochę odlać,ponieważ mam już końcówkę
ciężko mi powiedzieć teraz,bo nie pamiętam,ale ponad połowa na pewno jest

u mnie jest dośc mocny żółty