|
|
#61 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tiry na tory!
Cytat:
buuuuu nie no ok, szanuje zdanie innych naprwdę ale nie szanuję osoby, jeśli wytyka mi coś.... co jej się nie podoba w moich racjach. Niech się wpyowiada na dany temat a nie na temat tego ,co ja osobiście o tym sądzę...bo nie proszę o to....a wyśmiewanie się z moich racji bez podania argumentów ,to już szczyt głupoty i takich osób nie szanuję - ba nawet dostają ode mnie ignory, bo po co mam narażać się znów na spotkania z takimi personami Ignor i po sprawie, po co to wałkować. I po co znów ty off robisz![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Wogóle jak można coś sobie ubzdurać, uwierzyć w to a potem jeszcze komentować? dziwne![]() Może lepiej bedzie ,abyś wypowiedzała swoje zdanie na temat a nie o tym, co ja myśle o tej akcji a moje "uprzedzenia" (notabene, wymyślone przez ciebie) zostaw dla mnie
|
|||
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja,jako pieszy postuluję za całkowitym zakazem jazdy aut osobowych,bo sieją postrach na drogach ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pokazałaś już sie w innym watku, gdzie wykorzystując mój ban (to że nie moge się bronić) oczerniłaś mnie kłamliwie, insynuowałaś innym że niby coś (łamiącego regulamin, ochydnego ci napisałam w pw) ale zasłaniałaś się regulaminem, żeby tego nie pokazać, choc ja wyraziłam zgode (czytaj regulamin ze zrozumieniem )Jak dla mnie ponowny ignor dla ciebie, kręcisz i kłamiesz i nie tylko ja tak twierdzę
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz to kierowcy osobówek , sa odpowiedzialni za całe zło. echhhTamargot sądzę, że odpisałaś mi na posta, pewnie znów jakieś durnoto-głupoty ...raczej mnie już nie zaskoczysz pozytywnie a może się mylę |
|
|
|
|
|
#66 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżdżą jak szaleni,pijani i bez prawka,które załatwili za kasę.
Cytat:
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-10-06 o 16:04 |
||||
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Tipsiaro jaki sens ma ta akcja? Poza oczywistym faktem,że jest to pomysł wzięty z kosmosu i całkowicie nierealny w naszych polskich warunkach?Ja tu widzę co najwyżej pretekst do wyżalania się na "niedobrych kierowców ciężarówek,co to jeżdżą jak szaleni i krzywdzą innych"
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i Ty wyraziłaś opinie o tej akcji i nie obraziłaś nikogo. Da się ? da![]() Akcja tiry na tory nie polega na tym, jak ktos już wspomniał, by wybudować tory pod każdy większy sklep czy firmę ![]() chodzi tu raczej o transport kombinowany. Czytał ktoś wkońcu czy nie? ![]() Żeby rozładować natężenie ruchu, dla środowiska tez by to dało wiele dobrego, hałas i "dygotanie" murów domów (zwłaszcza gdy mieszka się na ruchliwej trasie) mniej wypadków. |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jestem pewna, czy taniej by to nie wyszło. Tir jeździłby sobie pociągiem
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym trzeba jakoś ten towar do pociągu dowieźć, ze stacji do klienta również... |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Droga kołowa jest to droga przeznaczona do poruszania się za pomocą pojazdów kołowych...nie torami szynowymi np.
Tir wjeżdza sobie na wagon razem z towarem. |
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
cały ładunek tira można też spokojnie przenieść na wagon i niech sobie jedzie. Czy większe koszta? a czas , zmęczenie , paliwo, bezpieczeństwo na drogach, mniej dziur ile wyniosą za ta samą drogę? Oczywiście chodzi mi ote naprwdę dalekie trasy.
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Raczej już nie mam nic więcej do powiedzenia w tym wątku, wszystko co chciałam już napisałam.
Dzięki za uwagę
![]() Edytowane przez tipsiara Czas edycji: 2011-10-06 o 17:52 |
|
|
|
|
#76 | |
|
Raróg
|
Po co zakladac watek, zeby sie zaraz wypisywac, bo sie nie ma pojecia, jak to w praktyce u nas wyglada?
Nadal setki aspektow nie zostaly poruszone, tylko fajny tir wjezdzajacy na tory ma kogos do czegos przekonac? Takich ladnych zdjec od zalamania mam, i co z tego, kiedy idzie zima i kolej nawet pasazerow cywilnych nie jest w stanie przewiezc. Ktos tu dopiero moze chciec wtedy zarcie ze sklepu... : ]
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-10-11 o 06:02 |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nudzi ci się? czekasz na kolejne zaczepki ?Chyba jasno sie wyraziłam, wszystko co miałam do powiedzenia juz powiedziałam, mnie przekonuje wiele rzeczy za..... ciebie nie musi, ale może nie obrażaj mnie czy mam o czymś pojęcie czy nie ok?
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Komplikatorka
|
Laura, bo to o to chodzi. Założyć wątek - napisać swoje racje a jak ktoś się nie zgadza to brak argumentów na dalszą dyskusję i "wypisywanie" się z założonego przez siebie wątku
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żałosne na chwilę usunełam cię z ignorowanych, nie warto było ponowny ignorEdit - poczytaj sobie moje zdanie na ten temat, argumentów dużo podałam, dla mnie jestes żałosna osobą, wchodzisz nie wypowiadasz się na temat i szukasz z koleżanką sensacji, poprostu żal :/ Edytowane przez tipsiara Czas edycji: 2011-10-11 o 07:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozmowa to przerzucanie sie argumentami,a ty na żadne nie odpowiedzialaś,to znaczy,że nie posiadasz wiedzy na dany temat
|
|
|
|
|
|
#82 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
Zalosne to jest zalozenie tematu - brak rozeznania w tresci - goncie sie - wypad, dziekuje
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-10-11 o 07:55 |
||
|
|
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wogóle to chyba jako moderator powinnaś przykład dawać i wypowiadać się na dany temat nie robiąc głupich uwag![]() Funkcja dana ci pochopnie jak widze ![]() miłego wypadu |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Komplikatorka
|
Margo, żeby dyskutować trzeba wiedzieć czym jest dyskusja, a jeśli autorka nie wie to ciężko wymagać żeby to robiła
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha weźcie przestańcie
wyjaśniam - osoby które za bardzo nie rozumieją dany temat i z braku argumentów rzucają kąśliwe uwagi, odsyłam do mojego podpisu , dziękuję żegnam mój czas wam poświęcony... jest niestety czasem straconym ![]() Nie zamierzam paprać sie w waszym błotku Edytowane przez tipsiara Czas edycji: 2011-10-11 o 08:09 |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#87 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
Nic na mnie nie najechalo, jak tez nie jestem zadnym moderatorem, a jednak sie wypowiadam, i to na dany temat ; P. Takie moje ***** prawo ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Dodaj jeszcze gadke bez sensu, z ktora cos tam usilujesz zdzialac; )
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-10-11 o 08:35 |
||
|
|
|
|
#88 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
z toba w żadne dyskusję nie będę wchodzić! brrrrrrno i co? cofnęłam ci ? no i po co? żeby zobaczyc że jak zwykle NIE potrafisz sklecić paru mądrych zdań? Zauważyłam że masz manie prześladowcy tylko nie rozumiem po co ty tak mieszasz cięgle?---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
nie koleżanko, akurat teraz nie wypowiadasz się na dany temat ![]() Wyciągnąłaś wątek, nie po to by wyrazić zdanie odnośnie tematu, tylko po to by wywołac burzę, żeby ty i tobie podobne popisały parę głupot Co biorę? - akurat teraz wzięłam jod co pije? - akurat teraz kawę Edytowane przez tipsiara Czas edycji: 2011-10-11 o 08:42 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
|
#89 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
Ale Cie kobieto pogieło : ) Znikne, jak bede chciala Slonko, a Ty sie przejedz, to Ci przejdzie ; P
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-10-11 o 08:44 |
||
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ktoś chce to znajdzie powód
Ciebie koleżanko też równo pogina
Edytowane przez tipsiara Czas edycji: 2011-10-11 o 08:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

buuuuu
ale nie szanuję osoby, jeśli wytyka mi coś.... co jej się nie podoba w moich racjach. Niech się wpyowiada na dany temat a nie na temat tego ,co ja osobiście o tym sądzę...bo nie proszę o to....
Ignor i po sprawie, po co to wałkować. I po co znów ty off robisz