Czy to źle,że Wizaż się zmienił? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-06-22, 16:32   #61
bemolka
Zakorzenienie

Dot.: Czy to źle,że Wizaż się zmienił?

Cytat:
Napisane przez Lovisa
No i własnie to, co napisałam w mojej odpowiedzi do tego watku potwierdza sie w 100%, bo wpisalam się jako jedna z pierwszych i chyba Złośnica się ze mną zgodziła, ale oczywiście moja wypowiedź jest rzekomo zbędna, może jak zwykle prawie nikt jej nie czytał. Też chyba przestane tu wpadać, bo jakoś nie mogę złapac dobrego kontaktu z innymi wizażankami
Lovisa czy troszke nie przesadzasz? Gdyby kazdy odpowiadał na kazdy post zamieszczony w kazdym wątku (by nikt nie czuł sie opuszczony...) to byłby strraszny bałagan! czy to ze ktos Cie nie cytuje albo nie nadmienia że sie z Toba zgadza znaczy że ignoruje Twój wpis?
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-22, 16:37   #62
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bemolka
Lovisa czy troszke nie przesadzasz? Gdyby kazdy odpowiadał na kazdy post zamieszczony w kazdym wątku (by nikt nie czuł sie opuszczony...) to byłby strraszny bałagan! czy to ze ktos Cie nie cytuje albo nie nadmienia że sie z Toba zgadza znaczy że ignoruje Twój wpis?
Nie mówię, ze to jest reguła, ale jeśli ktos zabiera głos w dyskusji, a potem czyta, że własciwie wpisy tylko okreslonych dwóch osób były potrzebne, to czuje się głupio. Nie oczekuję setek odpowiedzi na każdy mój post, ale jeśli kilka osób zaczyna sobie gadac miedzy sobą, pomijając wypowiedzi innych, to trochę dziwnie jest Podobnie z moim postem o wkurzających aktorach, napisąłam wyraźnie o co mi chodzi, nie chodziło mi o postaci z seriali, tylko aktora, prawdziwą osobę. Dużo osó zrozumiało mnie i fajnie, bo to znaczy, że przeczytały mój post, ale wiele zaczęło wymieniać jakichś Mostowiaków i innych i gadac sobie o nich, mimo, ze nie taki był temat własciwie.
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-22, 16:39   #63
Jelonek
Zakorzenienie

Smile Dot.: Czy to źle,że Wizaż się zmienił?

Olka, nie przejmuj się
Skromny filolog, ale jaką wiedzę masz smocza bestio haha.
Zawsze znajdzie się ktoś, komu Twoja popularność będzie przeszkadzała, albo to, że ktoś ma przyjaciół z wizażu i w wątkach poleci prywatą Sama dostaję maile od "wielbicieli", ech jak one potrafią chwycić za serce! Zawsze się zastanawiam ileż czasu trzeba było poświęcić żeby takie elaboraty wysmarować
Gloryfikowanie starego wizażu- kolejne określenie, które razem z wizażową watą cukrową pojawia się od zawsze Mam zaprzeczyć, że jak było 200 wizażanek on-line to nam oczy wychodziły ze zdziwienia? Fajnie było, ale teraz też jest. Choć muszę się zgodzić, że niektóre wątki przyprawiają mnie o dreszcze! To prawda, że to jest forum plotkowe, ale wizaż zawsze był miejscem, które prezentowało pewnien poziom i dzięki temu, że są osoby czuwające nad serwisem i odwalające kupe roboty (nie mówię o moderatorach poszczególnych forów, ale o adminie i dzielnej pomocnicy, zapracowanej mrówie Maguni ojoj prywatne sympatie znów wcisnęłam, ale mi się oberwie! ) nadal miejscem na poziomie pozostanie.
Odnośnie wyszukiwarki- polecam się z nią zaprzyjaźnić, ponieważ wizaż jest kopalnią wiedzy i niemalże na wszystkie tematy np. kosmetyczne, można znaleźć radę bez zakładania setnego wątku o czymś tam
Także Smoku, rozpuszczaj dalej swój skorpioni język, bo jak nie, to ja, młodsza siostra (o nie, znów prywata!) natrzaskam na i będzie bolało jak strzelę z kopyta
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-22, 16:46   #64
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Nie mówię, ze to jest reguła, ale jeśli ktos zabiera głos w dyskusji, a potem czyta, że własciwie wpisy tylko okreslonych dwóch osób były potrzebne, to czuje się głupio. Nie oczekuję setek odpowiedzi na każdy mój post, ale jeśli kilka osób zaczyna sobie gadac miedzy sobą, pomijając wypowiedzi innych, to trochę dziwnie jest Podobnie z moim postem o wkurzających aktorach, napisąłam wyraźnie o co mi chodzi, nie chodziło mi o postaci z seriali, tylko aktora, prawdziwą osobę. Dużo osó zrozumiało mnie i fajnie, bo to znaczy, że przeczytały mój post, ale wiele zaczęło wymieniać jakichś Mostowiaków i innych i gadac sobie o nich, mimo, ze nie taki był temat własciwie.
Nikt nie napisał, że właściwe są wpisy dwóch wizażanek, co za nonsens
To, że ktoś nie odwołał się do Twojej wypowiedzi, to nie znaczy, że jest ona niepotrzebna! To już zalatuje trochę użalaniem się nad sobą. Przecież nie zawsze jest tak, że na każdy post ktoś Ci odpowie. Często dyskusje odbiegają od tematów wątków i jakoś nikt nie ubolewa nad tym
Stary 2005-06-22, 16:49   #65
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Często dyskusje odbiegają od tematów wątków i jakoś nikt nie ubolewa nad tym
hehe własnie - pamietam na technicznym mój wątek o jakiejs recenzji dziwnej, a skonczyło sie na chęci dodawania nowych emotek hehe, swoją drogą będą nowe?
Stary 2005-06-22, 16:51   #66
Lovisa
Zakorzenienie

Angry Dot.: Czy to źle,że Wizaż się zmienił?

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Nikt nie napisał, że właściwe są wpisy dwóch wizażanek, co za nonsens
To, że ktoś nie odwołał się do Twojej wypowiedzi, to nie znaczy, że jest ona niepotrzebna! To już zalatuje trochę użalaniem się nad sobą. Przecież nie zawsze jest tak, że na każdy post ktoś Ci odpowie. Często dyskusje odbiegają od tematów wątków i jakoś nikt nie ubolewa nad tym
No a Smoczyca to co niby o tym watku napisała? Przecież chyba umiem czytać, wiec nie napisałam żadnego nonsensu. Zresztą nieważne, nikt mnie nie zrozumiał.
Stary 2005-06-22, 16:52   #67
Jelonek
Zakorzenienie

Talking Dot.: Czy to źle,że Wizaż się zmienił?

Cytat:
hehe własnie - pamietam na technicznym mój wątek o jakiejs recenzji dziwnej, a skonczyło sie na chęci dodawania nowych emotek hehe, swoją drogą będą nowe?
A nie wiem, nie wiem, a Złośliwego PW nękać z tego powodu nie będę- podepnę się pod jakiś wątek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-06-22, 16:55   #68
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
No a Smoczyca to co niby o tym watku napisała? Przecież chyba umiem czytać, wiec nie napisałam żadnego nonsensu. Zresztą nieważne, nikt mnie nie zrozumiał.
wybacz - bede brutalna i sie zaśmieję . specjalnie wróciłam do wątku Smoczycy i przeczytałam raz jeszcze zwracając baczną uwagę na wszystkie literki. i masz rację. NIE ROZUMIEM O CO CI CHODZi
Stary 2005-06-22, 16:57   #69
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Olka miała wymieniać wszystkie osoby, z którymi się zgadza? Nonsensem jest zamartwianie się, że nikt nie odwołuje się do Twojej wypowiedzi. Gdyby tak było, wątki ciągnęłyby się niczym tasiemce brazylijskie i nigdy by się nie kończyły, bo w końcu na każdą nową odpowiedź, trzeba odpowiedzieć, żeby nikt nie poczuł się wyalienowany
Trochę luziku
Stary 2005-06-22, 16:59   #70
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek
No, ale o co chodzi, bo chyba faktycznie nie rozumiem teraz? Olka miała wymieniać wszystkie osoby, z którymi się zgadza? Nonsensem jest zamartwianie się, że nikt nie odwułuje się do Twojej wypowiedzi. Gdyby tak było, wątki ciągnęłyby się niczym tasiemce brazylijskie i nigdy by się nie kończyły, bo w końcu na każdą nową odpowiedź, trzeba odpowiedzieć, żeby nikt nie poczuł się wyalienowany
Trochę luziku
ja i luzik - to nie idzie ze sobą w parze [zart] Nie no, spoko, rozumiem, tylko mogła nikogo nie wymieniac, bo tak zabrzmialo, jakby wszystkie inne wypowiedzi były zbędne. To taki drobiazg z jej długiej wypowiedzi, na który zwróciłam akurat uwagę Mało istotny w sumie
Stary 2005-06-22, 16:59   #71
shachownica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
No i własnie to, co napisałam w mojej odpowiedzi do tego watku potwierdza sie w 100%, bo wpisalam się jako jedna z pierwszych i chyba Złośnica się ze mną zgodziła, ale oczywiście moja wypowiedź jest rzekomo zbędna, może jak zwykle prawie nikt jej nie czytał. Też chyba przestane tu wpadać, bo jakoś nie mogę złapac dobrego kontaktu z innymi wizażankami
no teraz to muszę zareagować!!! loviso moja kochana, skądci przychodzą
takie rzeczy do głowy . bardzo lubię twoje wątki są zabawne i interesujące tak jak twoje wypowiedzi. zawsze wchodzę na wątek gdy widzę twojego nicka bo dla mnie to gwarancja ciekawej wypowiedzi, jest tak w wypadku jeszcze kilku inny wizażanek. ja nie zawsze wypowiadam się na forum jeśli np zauważe kilka postów o opiniach zbliżonych do mojej albo kiedy uważam, że akurat nie mam nic ciekawego do napisania. także to , że czyjeś posty pozostają bez odpowiedzi nie powinno być brane tak osobiście no loviso proszę nie dąsaj się na nas zbyt długo
shachownica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-06-22, 17:05   #72
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shachownica
no teraz to muszę zareagować!!! loviso moja kochana, skądci przychodzą
takie rzeczy do głowy . bardzo lubię twoje wątki są zabawne i interesujące tak jak twoje wypowiedzi. zawsze wchodzę na wątek gdy widzę twojego nicka bo dla mnie to gwarancja ciekawej wypowiedzi, jest tak w wypadku jeszcze kilku inny wizażanek. ja nie zawsze wypowiadam się na forum jeśli np zauważe kilka postów o opiniach zbliżonych do mojej albo kiedy uważam, że akurat nie mam nic ciekawego do napisania. także to , że czyjeś posty pozostają bez odpowiedzi nie powinno być brane tak osobiście no loviso proszę nie dąsaj się na nas zbyt długo
Och, dziękuję Ci bardzo Jestem chyba przewrażliwiona trochę.. Ale własnie taka jestem, reaguję bardzo emocjonalnie na wszystko i zwracam uwage na drobizagi Ale postaram się wyluzować, nie wiem, czy mi to wyjdzie, ale będe się starać
Stary 2005-06-22, 17:23   #73
natii4
Zakorzenienie

Ja mam pytanie za 100 punktów-nagrodą jest wyjazd na bezludną wyspę
Czy uważacie AgęBJ za "starą Wizażankę"??

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-22, 17:26   #74
nimfetka
Zadomowienie

lovisa i tym sposobem Kochana powinnamś dostac malego bacika za to,że napisąłas że czujesz się nie potrzebna!
pamietajmy wizaz.pl tworzymy my to my jestesmy jego częścią!Oczywiście wielka zaśługa Agi Z złosia itp
Stary 2005-06-22, 17:28   #75
nimfetka
Zadomowienie

hehe AgaBj jak ja tu zajrzałam to była tu i jakoś nie znałam wizazu.pl bez niej.Jak wizaz to od razu szczerze kojarzy mi sie Aguś Bubu,Smoczyca z tych starszych wizazanek
przepraszam jeśli o kimś zapomniałam.....
hehe ciekawe czy kiedyś ja bede o sobie mówiła stara wizazanką lub ktoś o mnie ehh...
Stary 2005-06-22, 17:29   #76
Lovisa
Zakorzenienie

Red face Dot.: Czy to źle,że Wizaż się zmienił?

Nimfetka - wiem, masz rację
Stary 2005-06-22, 17:33   #77
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nimfetka
hehe AgaBj jak ja tu zajrzałam to była tu i jakoś nie znałam wizazu.pl bez niej.Jak wizaz to od razu szczerze kojarzy mi sie Aguś Bubu,Smoczyca z tych starszych wizazanek
przepraszam jeśli o kimś zapomniałam.....
hehe ciekawe czy kiedyś ja bede o sobie mówiła stara wizazanką lub ktoś o mnie ehh...
Ja się zastanawiam czy stara Wizażanka to taka co ma dużo postów czy taka która jest tu długo.Bo np.BabciaPalomino,Smoczyc a czy Helena są tu dość długo,a Aga ma staż ok.20 miesięcy z tego co dobrze policzyłam Ale ma wiecej wiadomości niż tamte Wizażanki.

Powinna tu jeszcze wymienić mnóstwo osóbek-przepraszam za to,że nie wymieniam każdego z nicku-mam nadzieję,że się nikt nie obrazi

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-06-22, 17:36   #78
nimfetka
Zadomowienie

hehe no ja nie wiem,jak okreslic czy sie jest starą wizazanką,heh,heh no nie wiem,nie wiem...
Stary 2005-06-22, 17:42   #79
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
A dlaczego jestem wzburzona? Bo w kilku postach pojawiło się tu coś, czym czuję się personalnie urażona - zapewne zaraz posypią się posty że jestem histeryczną wariatką i nadinterpretuję - wydaje mi się że nigdy nie pokazywałam iż uważam się za "lepszą" od innych - czy to z racji stażu na wizażu, czy pewnej popularności jaką zdobyłam z powodu moich doświadczeń z kosmetykami? Czy kiedykolwiek zadzierałam nosa? Jestem wredną skorpionicą i czasem coś mi się wyrwie - nie przeczę, ale zawsze prepraszam tak samo jak w wątku z nieszczęsną Lopez! - czy komuś personalnie dałam odczuć że jestem lepsza bo wystukałam już ponad dwa tysiące postów i 500 recenzji? Proszę o dokladne info, bo inaczej odbieram to jako kolejną potwarz rzuconą w moim kierunku... Nie chcę się licytować z nikim jesli chodzi o ilość postów ani udowadniać jak bardzo dużo swego czasu poświęcam wizażowi - z przyjemnością, bo kocham wizaż - codziennie dostaję po kilka maili i PW z różnymi pytaniami, a zawsze odpowiadam (choć czasem z poślizgiem). Nie uważam się za lepszą. Jak coś wiem - to cieszę się że moge pomóc. Nie uważam sie za żaden autorytet - choć niekótre wizażanki się tak do mnie zwracają - łaskocze to mile smoczą prózność, ale zawsze prostuję że jestem ino skromny filolog...

Strasznie mnie zabolały pewne słowa w tym wątku...

Cóż, moze w ogóle powinnam ograniczyć swoja działalność do forów merytorycznych, kosmetycznego, wizażystki czy KWC...
ja bardzo lubie czytac twoje wypowiedzi smoczyco, z ktorymi nie zawsze sie zgadzam, ale zawsze sa interesujace i "jakies". mam nadzieje, ze nie poczulas sie dotknieta akurat moja wypowiedzia (napisalas tak tajemniczo, ze niektore wypowiedzi cie dotknely wiec teraz kazda sie bedzie zastanawiala czy to o nia chodzilo ) - ja nie chcialam ci nic personalnie wytykac ani sugerowac, a jedynie chcialam naswietlic te kwestie z innej strony.
nie ograniczaj swojej tu dzialalnosci, prosze
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-06-22, 17:44   #80
palomino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BabciaWeatherwax
A pamięć na nieszczęście mam wyśmienitą
Slowem jak nie znajdziecie czesgos w wyszukiwarce to walcie do Buni. Babcie maja starcza pamiec i tego - siegaja daleko wstecz

a o kaczkach zapomina

palomino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-22, 17:46   #81
ANKA20
Wtajemniczenie

GG do ANKA20

Z tego co zauważyłam wśród aktywnych wizażanek te najstarsze wiekiem to sarenka, Ami

arte infantil

R jak Remont
ANKA20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-22, 17:48   #82
palomino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Cóż, moze w ogóle powinnam ograniczyć swoja działalność do forów merytorycznych, kosmetycznego, wizażystki czy KWC...
lo maj gasz - juz mi wykakuja alergiczne krostki wrr

coż - jesli nie masz dystansu nawet do tak luźnych uwag to może faktycznie powinnas

pozdrawiam
palomino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-22, 17:59   #83
monyczkaaa
Zakorzenienie

wizażanki, czy nie zauważyłyście, że ostatnio atmosfera na wizażu stała się bardzo nerwowa? każda krzyczy na każdą , obrażamy się na siebie itp. kochaniutkie co się z nami wszystkimi dzieje? może dajmy sobie na looz? może czasami lepiej jak przemilczymy niektóre sprawy niż jak mamy zakładać kolejne wątki idące w stronę kłótni? przecież wiadomo, że afery ucichną a niestety urazy do niektórych osób pozostaną a przecież każdej z nas zależy na miłej atmosferze na wizażu

BTW. jeżeli już był post o podobnym znaczeniu to sorki, przyznam się bez bicia, że czytałam ten wątek niezbyt dokładnie.
Pozdr

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-06-22, 18:06   #84
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa
wizażanki, czy nie zauważyłyście, że ostatnio atmosfera na wizażu stała się bardzo nerwowa? każda krzyczy na każdą , obrażamy się na siebie itp. kochaniutkie co się z nami wszystkimi dzieje? może dajmy sobie na looz? może czasami lepiej jak przemilczymy niektóre sprawy niż jak mamy zakładać kolejne wątki idące w stronę kłótni? przecież wiadomo, że afery ucichną a niestety urazy do niektórych osób pozostaną a przecież każdej z nas zależy na miłej atmosferze na wizażu

BTW. jeżeli już był post o podobnym znaczeniu to sorki, przyznam się bez bicia, że czytałam ten wątek niezbyt dokładnie.
Pozdr
ja tej dyskusji nic a nic nie odebralam jako nerwowej, krzyczacej, nic w tym stylu. kazda wyrazala swoje zdanie i uprzejmie odpowiadalysmy na rozne poruszone kwestie. padlo kilka nieco bardziej gorzkich slow, ktore jednak nie pozostawily gorzkiego smaku i wciaz zachowana zostala uprzejmosc, szacunek i spokoj, tak ja to odbieram
Stary 2005-06-22, 18:10   #85
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanilla_sky
ja tej dyskusji nic a nic nie odebralam jako nerwowej, krzyczacej, nic w tym stylu. kazda wyrazala swoje zdanie i uprzejmie odpowiadalysmy na rozne poruszone kwestie. padlo kilka nieco bardziej gorzkich slow, ktore jednak nie pozostawily gorzkiego smaku i wciaz zachowana zostala uprzejmosc, szacunek i spokoj, tak ja to odbieram
Popieram w pełni
Moniczko trochę przesadzasz Poza tym ten wątek sprawił,że "stare wyjadaczki",dawno tu nie piszące,się odezwały co mnie bardzo cieszy

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-06-22, 18:15   #86
monyczkaaa
Zakorzenienie

vanilla_sky w poprzedniej wypowiedzi miałam na myśli nie tylko ten wątek. chociaż w tym też nie zawsze jest miła i uptrzejma atmosfera
Stary 2005-06-22, 18:17   #87
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
vanilla_sky w poprzedniej wypowiedzi miałam na myśli nie tylko ten wątek. chociaż w tym też nie zawsze jest miła i uptrzejma atmosfera
uuuu czy to przytyk do mojego śmiechu?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-06-22, 18:19   #88
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
czasem sie zdarza, ze trzeba porozmawiac o czyms co nie do konca jet dla wszystkich przyjemne, zeby sobie pewne rzeczy wyjasnic, ale mimo to mysle, ze szacunek i rozsadek zostal tu jak najbardziej zachowany.
za to wlasnie lubie wizaz.
a wojenki zawsze byly i beda wiec nie ma co sie martwic, ze "ostatnio" tak sie na wizazu zaczelysmy klocic i w ogole. odkad pamietam bywaly tu spiecia, czasem wiecej, czasem mniej, ale zawsze byla przewaga milej atmosfery.
nie panikujmy
Stary 2005-06-22, 18:19   #89
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Dziewczyny BŁAGAM nie bierzcie każdego słowa z forum do siebie bo to najczęstsze źródło nieporozumień

Cytat:
Napisane przez palomino
Babcie maja starcza pamiec i tego - siegaja daleko wstecz
a o kaczkach zapomina
Walnę Cię maupo za tę "starczą"
A kaczka się robi, więc nie jęcz

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków

Edytowane przez BabciaWeatherwax
Czas edycji: 2005-06-22 o 22:39
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-22, 18:22   #90
ANKA20
Wtajemniczenie

GG do ANKA20

Cytat:
Napisane przez BabciaWeatherwax
Dziewczyny BŁAGAM nie bierzcie każdego słowa z forum do siebie bo to najczęstsze źródło nieporozumień

Walnę Cię maupo za tę "starczą"
A kaczka się robi, więc nie jęcz
Skoro bunia wszystko wie, to może zdradzi co się dzieje u tych co kiedyś aktywnie "wizażowały" ?

arte infantil

R jak Remont
ANKA20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości