![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Dot.: Różności na październik :) Zapraszam :)
Bardzo Cię przepraszam za opóźnienie, wybrałam się do W-wy na dzień a wróciłam dopiero dziś, ot życie potrafi zaskakiwać
![]() Co do naszej wymiany to niestety Da Blinga jednak sobie zostawie, bo nic interesującego w zamian nie znalazłam Oczywiście nadal mam ochotę na MDCH, coś już chyba dla Ciebie rezerwowałam więc musiałabyś zadecydować co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;29974695]Bardzo Cię przepraszam za opóźnienie, wybrałam się do W-wy na dzień a wróciłam dopiero dziś, ot życie potrafi zaskakiwać
![]() Co do naszej wymiany to niestety Da Blinga jednak sobie zostawie, bo nic interesującego w zamian nie znalazłam Oczywiście nadal mam ochotę na MDCH, coś już chyba dla Ciebie rezerwowałam więc musiałabyś zadecydować co i jak ![]() zarezerwowałaś mi stelle, puderek mac ungaro i wkład freshwater ![]() teraz sprawa taka, czy coś jeszcze chciałabyś od mnie bo podoba mi sie jeszcze ten płyn do pędzli, pędzelek i ew wkład 100 strokes ( w kolejności od najbardziej chcianego do troche mniej ![]() i jeśli nie chcesz Fragile to mogłabym oddać Womanity we flaszuni 10ml z ubytkiem 1-2 ml, odlewkę coco mademoiselle do 20ml (jeśli masz atomizer), wkład uzupełniający z atomizerem armani mania (o ile dobrze pamiętam to 7,5ml, sprawdze jeśli będziesz zainteresowana) miniaturke Prady edp tendre, gotowe odlewki: JPG classique (ok 10ml), Toni Gard Woman ok 10ml, Donna Karan Iris 8-9 ml, Molinard Habanita ok 2ml, J del Pozo in black, ok 2ml ![]()
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A za te 8-9 ml Womanity co chciałabyś? Z Mademoiselle jednak zrezygnuję, pozostałych niestety nie znam a w ciemno to sama wiesz jak to jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;29992102]Mam rozumieć że MDCH moje?
![]() A za te 8-9 ml Womanity co chciałabyś? Z Mademoiselle jednak zrezygnuję, pozostałych niestety nie znam a w ciemno to sama wiesz jak to jest ![]() no Twoje Twoje ![]() właśnie mam problem, bo po dokładnych przemyśleniach, oglądania swatchy itd to podoba mi się unflappable, ale ten płyn jeszcze do pędzli też nie daje mi spokoju... wiem, że unflappable to chyba z tych większych cieni i dlatego nie wiem co mogłabym Ci dodać... jeśli szukasz naturalnej pielęgnacji to może zainteresuje Cie olejek Karite? zostało 100ml, może minimalnie więcej z 200 ![]()
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;29993370]Tak ,unflappable to ten duży cień, bardzo sympatyczny, ale dla mnie za ciemny bo ja racze jasne lubię.Lakiery raczej nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie o to chodzi, że dopiero niedawno zaczełam zbierać wkłady i jak na razie wszystkie mi odpowiadają pod względem kolorków ![]() ![]() olejek jest na prawde super, tylko ja jakoś zawsze zapominam, żeby przed umyciem wysmarować włoski, ma szereg zastosowań też innych (sucha skóra, zmarszczki, dla malutkich dzieci, kobiet w ciąży - to z dużych obrazków na opakowaniu zrozumiałam ![]() ![]() jeśli nie, to mogę zaproponować też peeling z bardzo fajnej firmy włoskiej L'erbolario - sprzedawanej w sklepach coś na kształt zielarskich naszych, do wszystkich typów skóry - Gommage al bois de Panama, z lakierów jak mówiłaś o czerwieniach i mlecznych to zrobiłam Ci zdjęcie z tych co mam, pierwszy to opik st. petersburgundy czy jakoś tak, drugi Givenchy Rouge Interdit, a dalej są te małe opiki w zestawie tylko czwartego z nich nie widać bo to bezbarwny z mało zauważalnymi drobinkami ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Hej, jak tam przemyślenia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
przemyślenia są takie, że
![]() jeśli ange ou demon sie nie zwolniło, i nie mam szans namówić Cie na OI, to do Brit Red podoba mi się Dune 20/50 i Theorema Leggero 15/50 ![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;29997354]Kurcze ,aż mi głupio pisać , ale bedę musiała zrezygnować z Womanity. Dziś mąż wrócił z delegacji i zrobił mi niespodziankę, dostałam śliczny flakonik 30ml ,był w Superpharm a tam była jakaś promocja czy wyprz i się skusił ,bo bardzo lubi jak nimi pachnę. W tej sytuacji wracamy znowu do punktu wyjścia, bo jednak na olejek i lakiery sie nie skuszę ,mam jednak spore zapasy. Jako peelingu używam soli z olejkiem i extra sie sprawdza, albo kawy i też jest fajnie więc gotowy peeling mi po prostu niepotrzebny.Sorry że tak marudzę, ale nie chcę zbierać rzeczy których nie będe używała[/QUOTE] buu... szkoda, ale rozumiem ![]() to z ostatnią nadzieję proponuję Ci cień Newly minted i wkład green smoke... i może jeszcze Paints Peintures, Base Light (z ubytkiem max 1/3) jak tego nie chcesz to już z przykrością powiem, że nic więcej nie mam ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
chorera
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czy po tylu odmowach masz jeszcze ochotę się do mnie odzywać , bo aż sie boję pisać ![]() Czy może w ramach wymiany za MDCH za Freshwatera chciałabyś większego Unflappable? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;30007608]Niestety zielenie są zdecydowanie nie dla mnie, paints musiałby być w innym kolorze ![]() Czy po tylu odmowach masz jeszcze ochotę się do mnie odzywać , bo aż sie boję pisać ![]() Czy może w ramach wymiany za MDCH za Freshwatera chciałabyś większego Unflappable?[/QUOTE] normalnie będzie ![]() ![]() ![]() bardzo fajna opcja, ale przejde się z nią na spacer ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;30010040]a może za freshwatera płyn do pędzli?
![]() od płynu do pędzli bardziej zależy mi na freshwater ![]() ![]() Cytat:
![]() i np szampon co by mi nie podrażnił łepetynki ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za OPI choć jeden
![]() bo usilnie szukam..... ![]() jeśli coś znajdziesz odpisz proszę u mnie pozdrawiam ![]()
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Amplify już oczytałam na początku i wątpię by mi popasował... na lekarstwo czy też nie, ale z czymś mogłabyś sie rozstać na pewno ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jeszcze melba peach i 2 z E.L.F.a Desert Haze i Cranberry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jaki ten cień podwójny? ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Earthly Riches ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
hmm... z chęcią bym wypróbowała ten cień, bo nie mam żadnego z tego rodzaju
![]() w takim razie jakbym wzieła brit red, cień mac i lakier mushroom to byłoby ok? i czy mogłabym liczyć na próbki theoremy leggero i Dzing! ? ![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;30016905]Ciutkę się pogubiłam ![]() to już lecę na pw ![]()
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A lakier cudny - będzie mi go brakować ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() HC kupiłam w czerwcu lub lipcu tego roku, kod 7K01
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Może coś za Fragile i któryś opik?
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-10-20 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do wymiany to zdecydowałam, że najbezpieczniej będzie mi wziąć do brit, essentielle na zapas, wtedy nie będę się strachać, że coś nie podpasuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.