![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: w pazdzierniku Bvlgari de Jasmin, D&G La Fortune, Benefit, NYX i pasiak Inglota
Niestety z ciuszków nic nie znalazłam..
![]() Korcą mnie u Ciebie perfumy, ale to będzie za dużo..
![]() |
#63 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: w pazdzierniku Bvlgari de Jasmin, D&G La Fortune, Benefit, gąbeczka Cosmo.
Dokładka!
Gąbeczka Cosmopolitan-jajko do podkładu, NOWE! ELF Studio, eyeliner w kremie, czarny, NOWY Pędzel do różu, podwójny, skośny i zwykły. Próbeczka BB Pearl Luminois, z 5ml została połowa. Joanna rozjaśniacz w sprayu, NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w pazdzierniku Bvlgari de Jasmin, D&G La Fortune, Benefit, gąbeczka Cosmo.
Hej, znajdziesz coś u mnie za eyeliner w żelu, flat topa elf, gąbeczkę cosmopolitan i rozjaśniacz joanny?
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Kurcze, nie zaznaczyłam również, ale eyeliner jest już niemal wymieniony, jutro wysyłam go jednej z Wizażanek
![]() U Ciebie spodobał mi się tonik TBS z wit E, znalazłabyś coś za niego? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Witaj,
zainteresowały mnie: Gąbeczka Cosmopolitan-jajko do podkładu, NOWE! i ewentualnie: Zestaw C-thru zielony NOWY zafioliowany Znajdziesz w zamian coś w obu moich wątkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anulenka Czas edycji: 2011-11-17 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Szkoda że gąbeczka jest zarezerwowana
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
BAN stały
|
Cytat:
Paletka ile mieści cieni? ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Dziękuję pięknie za fotkę ![]() A czy nie masz już tego: Bare Minerals, fairly light, podklad minerlany, nowy 2g i tego: ELF Studio eyeliner w kremie, kolor Black, nowy, w pudełku pędzelek ? ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Mhm, rozumiem. Bo wiesz, ja to bym widziała tak: Mogłabym oddać nail tek lakier metaliczny lovely Clinique superdefence perfumy Bvlgari Omnia Amethyste w zamian za: paletka coastal scents zestaw c-thru gąbeczka cosmo i 2 g bare minerals albo ten eyeliner w żelu z elfa (gdybyś mogła oddać oba te produkty, to i ja bym coś dołożyła) ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Ok ![]() Mam jeszcze taką prośbę - zarezerwuj mi to o czym rozamawialysmy (paletka, zestaw i gabeczka) okay? Ja moje rzeczy rowniez umieszcze w rezerwacji do jutra. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-11-18 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.