|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK Zapachy, kolorówka, pielęgnacja i wiele innych!
Odpisane
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj,
dziś wymieniłam błyszczyk NYX kolor Antwerp, więc został London. Ubranko dla psa nadal jest. Najbardziej zależy mi na Dancing Lady, więc jeśli nadal jestes zainteresowana, to się dogadamy ![]() Czekam na odpowiedź
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
1:1 to faktycznie, trochę mało opłacalne, chyba, że byłabyś zainteresowana czymś jeszcze, np suplementami, tj. preparatem drożdże+cynk+biotyna na cerę, włosy i paznokcie
Edytowane przez Audacieux Czas edycji: 2011-10-20 o 22:32 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochana nom pracuje tam
![]() dzis wyjatkowo wolne wiec wieczorem dobiore sie do plaszczyka narazie delektuje sie kawa co ostatnio zadko sie zdaza
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze wybacz ale nie wiem gdzie on jest
jutro bede dalej szukac jeszcze sie nie ogarnelam wiec mam nadzieje ze jest tylko sie dobrze ukrywa![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- a co do kaskady to mam nadzieje ze niedlugo minie kult na moj sklep i bedzie luzniej bo jak narazie nadgodziny to standard bo ciagle kogos zwalniaja
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko napisałam na PW
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za
2. Odświeżający żel do mycia twarzy NIVEA VISAGE. 3. Odświeżający tonik NIVEA VISAGE. Pojemność początkow
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj znalazlabys cos u mnie bo podoba mi sie pare rzeczy u Cieie
mam duzo rzeczy piza watkiem wiec pytaj
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Hejooo!
Wiem, że podobało Ci się cos u mnie ostatnio. Ja obecnie szukam tylko kosemtyków i zainteresowało mnie u Ciebie kilka rzeczy. Mianowicie. ![]() DKNY Be Delicious 15 ml Dancing Lady ORIFLAME Bioenergetyzujący chłodzący żel pod oczy EVELINE Pomadka Very Me ORIFLAME (jest matowa?) Cień do powiek potrójny BASIC 4.5 g. Błękit, granat, biel
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
coś za
2. DKNY Be Delicious 15 ml (nowe, bez kartonika)
Tętniący życiem Nowy Jork stał się inspiracją do stworzenia DKNY Be Delicious. Perfumy dla kobiety aktywnej, spełniającej sie zawodowo, która uwielbia miejski styl życia i wyznaje zasadę "carpe diem". Kompozycja delikatna, a zarazem prowokująca. Nuty zapachowe: Głowa -grejpfrut, ogórek, magnolia; Serce - jabłko, tuberoza, konwalia, róża, fiołek; Podstawa - biała ambra, nuty drzewne. pisz u mnie ![]() |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko po za diabłem bo on już nie aktualny, mogę oddać bez problemu.
I sukienkę i pastę. Co możesz za to oddać? |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za DKNY? podoba mi sie jeszcze kilka rzeczy. zajrzyj do obu watkow, w ciuchowym mam nowe spodnie wranglera w Twoim rozmiarku
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
Znajdziesz coś u mnie za DKNY, mini zapach Oriflame Musk i nowy krem pod oczy z kwasem hialuronowym?
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
za pomadkę i cień jednak dziekuję.
sukienka z metki to S, ale ja nosze 44 i jest dobra, a napewno lepiej się prezentuję niż na 40 i mniejsze, ponieważ jest dośc długa i bardzo luźna. Mogę podac wymiary. Gorset odpada bo wolałabym go oddać za cos konkretnego, a pasta to ta słynna biała perła nie taka do mnycia zębów, ale ja mam tylko pasty bez aplikatorów, ponieważ również mam je z wymianki. aplikatory kosztują 10 zł.---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- a dorzuciłabyś https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1318247702 ( jasny sephora ) jest matowy? i bielende normalizującą? chętnie Ci coś dołoże jak jeszcze coś Cie interesuję. ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Wiesz maskotki dość spore, więc ich wysyłka trochę mnie wyniesie, więc jeśli interesuję Cie ten cielisty gorset, maskotki, sukienka w kratę i biała perła, to moge to oddać za Dancinmg Lady, biały cień, bielendę, ale musiałabys mi cos wyszperac po za watkiem. masz coś może? Jestem chętna na wszelakie kosmetyki i chętnie wszystko oddam |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
maskotki mam te co w wątku, podejrzewam coś około 30 cm.
![]() jeśli chcesz zmierzę je, jeśli nie to po za wątkiem z maskotek mam tylko goryla hmm interesuję mnie tak naprawdę wszystko kochana. Od pielegnacyjnych do twarzy po cialo, wlosy, do kolorówki i perfum. Wszystko chwilowo prócz rzeczy do stóp.
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Białej perły oddaję jednak jedną tubkę
, ale wszedzie piszą, że jest na yle dobra, że spokojnie wystarcza jedna. Sukienka jak najbardziej, niebieskiej koszulki pisalam, nie mam już, maskotki chętnie oddam, poszukam tez innych.
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Hej, hm no trochę by mi się ta wymiana nie opłacała
Ten cień jest jeszcze w starym opakowaniu, więc jest już pewnie kilka lat po terminie a podkład jest nowiutki i nietani...A jeszcze mam pytanie: ostatnia branzoletka z Twojego wątku biżuteryjnego jest wymieniona?
Edytowane przez listek85 Czas edycji: 2011-12-22 o 21:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

jutro bede dalej szukac jeszcze sie nie ogarnelam wiec mam nadzieje ze jest tylko sie dobrze ukrywa

Ten cień jest jeszcze w starym opakowaniu, więc jest już pewnie kilka lat po terminie